Constanta este un oras mare situat pe coasta Marii Negre, acesta fiind locul ideal pentru petrecerea unor vacanțe uimitoare. Plajele constănțene sunt cunoscute prin calitatea apelor lor cristaline, cu nisip fin și alb, creeând un cadrul ideal pentru vara de râvnă.

Nu doar marea, ci și un climat calduros și insorit, se asociază cu vara, facând din Constanta un punct important pentru toți cei care visează la un sejur pe litoralul românesc. Dacă ați ales ca destinație de vacanta aceasta frumoasa provincie, atunci avem un ghid special pentru dumneavoastra.

I. Sahara

Cu siguranță una dintre cele mai renumite plaje ale litoralului romanesc – Sahara se afla in statiunea Mamaia și este, de asemenea considerata cea mai mândră plajă a Constantei. Acesta este unul dintre cele mai frumoase salturi din regiunea Marii Negre din Romania.

Caracterizata prin nisipul alb fine, apele cristaline și curată, câmpii lungi și arcade ce creeaza un dans de umbre și lumina pe plajă, iar tavernele si terasele adapostite de fâlfâitul palmei, fac din Sahara cea mai cautata plaja din statiunea Mamaia si, prin urmare, a Constanței. De asemenea, pe lânga nivelul ridicat de calitate, Sahara oferă și o grămadă de activități recreative. Informațiile complete despre tot ce poate face această plajă vor fi prezentate de catre prestatorii de servicii.

II. La Raill

La pe plaja La Raill veți regăsi relaxarea și senina mult visata, aici unde nisipul fin și alb infatiseaza bucuriile verii. Unul dintre cele mai recomandate ponturi privind plaja La Raill este ca acestea ar putea fi extrem de distractiva. Printre activitiile recomandate pe plaja se numara:

-Pedalarea cu biciclete, un mod distractiv de a va bucura de bucuriile plajei;
-Caiacul, pentru cei care apreciază stilul de viață aventuros;
-Pescuitul, o activitate placuta pentru cei care iubesc viata de pe plaja;
-Mini golf si tenis de masa, aducând puțină acțiune și diversitate pe plajă.

In plus, La Raill oferă și alte servicii precum: restaurante, pizzerii, terase, lanț de divertisment și activitati pentru copii si multe altele.

III. Bogdy Beach

Cu siguranță, niciuna dintre ofertele de plaje ale orașului Constanța nu se poate compara cu Bogdy Beach. Situata in imediata apropiere a portului Constanta, aceasta iti ofera niveluri ridicate de securitate și egala relaxare. Locatia favorizeaza strategia sistematica de gestionare a turistilor și ofera condiții deosebite de confort. Acestea sunt adăugate valorii beach bar-ului – un loc destinat crearii unei atmosfere relaxate, ideale pentru petrecerea unor clipe fericite și distractive.

De asemenea, aici veți găsi multe următoarele activitati de distractie:
-Biliard;
-Masa de Ping-Pong;
-Terenul de sport;
-Pierderea, Pentru cei ce prefera relaxarea si curtea pe plaja;
-Ședința foto pentru cei ce vor sa-si surprinda clipele fericite pe plajă.

Bogdy Beach se poate de asemenea atribuit și celei mai experimentate varsta a plajei, datorita numeroaselor elemente care o completeaza, pentru a satisface orice gust și nevoie ale ceilalți turisti. Aceste elemente includ, Strâmtori de desene pe nisip sau modele de origami, jocuri si altele.

IV. Corbu

Dacă te gândești cea mai romantică plajă a Constantei atunci Corbu ar putea fi raspunsul. O plajă in care seninatatea este regina, Corbu oferă un spectacol unic al peisajelor oferite de lumina lunii și a soarelui, un plus de sugestie care se completeaza cu fâlnçita zunzulitul marii si a frunzelor copacilor.

Pe lângă faptul că aceasta poate insemna o vizită romantică, aceasta poate însemna, de asemenea, și o optiune excelentă pentru familii, deoarece plaja Corbu deține și o serie de locații în care pot fi gasite numeroase facilități precum:
-Taverne și restaurante;
-Fântână cu apă potabilă;
-Toalete;
-WC;
-Minisporturi, precum trasee de mers pe jos;
-Saltele gonflabile etc.

În concluzie, Corbu oferă oportunități de petrecere a timpului, atat pentru tineri, cat și pentru copii sau adulți.

V. Plaja Konyatural

Plaja Konyatural se află în inima stațiunii Neptun si este locul ideal pentru un somn relaxat, fie ca te afli in vacanta sau te aflit in concediu. Aceasta poate fi caracterizata ca fiind cea mai nativa plaja a orașului Constanta. Acestea sunt adevarate certificari de calitate care confirma curățenia si diversitatea peisajelor ei.

Calmul si robineteaua care caracterizează această plajă fac parte din specificul ei, iar faptul ca Konyatural este nevizitata de majoritatea turiștilor crează oportunități izolate pentru a petrece clipe calm împreună cu cei dragi,

Prin urmare, este adevărat că Konyatural nu oferă prea multe activități extraordinare, împreună cu abilitatile sale recreative, ceea ce face această plajă atat de speciala.