Cu o mare si impresionanta varietate de insule spectaculoase cu coasta intortochiata si minunate albastre maiestoase în lume, este greu sa descoperi exact care sunt cele mai frumoase. Unele se transforma în paradis offseason, altele ofera peisaje unice în lume. Oricare ar fi obiectivul tau, exista întotdeauna insula perfecta pentru tine. Aici sunt opinionul nostru privind care sunt cele mai frumoase si mai incitante insule din lume care ar trebui sa fie incluse în itinerariul tau de vacanta.

1. Insula lui Santiago, Capul Verde

Neaparat sa vizitezi insula lui Santiago în arhipelagul Capul Verde, aflat în Oceanul Atlantic. Aceasta insula mica acopera aproximativ 2232 km² si ofera atat un paradis tropical, cat si unele dintre ce mai mari formatii de vulcani din arhipelag. Exista, de asemenea, nenumarate plaje de nisip alb si ape de culori intense. Cu siguranta ar trebui sa expliciti timpul tau pentru a intra în contact cu localnicii, care sunt extrem de amabili si cu vârste între 40-50 de ani care par sa poarte o poala unei culturi riche fascinante. Darwin a facut unele dintre primele sale descoperiri in busola pe aceasta insula, care se transforma în altceva decât de captivant la fiecare pas.

2. Santorin, Grecia

De la speculantul albastru tenu al apei, la muntele pe care se afla satul, acesta insula Greciei este una dintre cele mai rafinate destinatii din lume. Cu plajele si infuzia perfecta de cultura, Santorin constituie un exces al frumusetii naturale si rafinamentului grecesc. La suprafata, simti cum soarele iti saruta pielea si vezi cum zilele se transforma în nopti cu luna plina la orizont. Muncitorii pot beneficia de mini vacante de relaxare la nivel local, iar avantajul cel mai mare este ca puteti sa adaugati Santorin la lista de destinatii de vara din luna de miere sau sa o vizitati în sezonul rece, pentru a experimenta o alta dimensiune a insulei.

3. Bora Bora, Polinezia Franceza

Dupa cum am spus, stilul si rafinamentul sunt inceputul si sfârsitul acestei insule spectaculoase, cea mai solicitata destinatie de vacanta din lume. Exista cateva opriri obligatorii, inclusiv resorts super luxuriante, pe care le poti explora, si savurati aerul parfumat al insulei împachetat în superstitii locale. Oricum, plajele sunt fara indoiala principala activitate, asa ca nu ne mai facem griji de aceasta parte.

Aici sunt alte 8 insule, ce îti vor capta atentia și te vor îndemna sa le vizitezi!

  1. Insula Phuket, Thailanda
  2. Lefkada, Grecia
  3. Ko Tao, Thailanda
  4. Ibiza, Spania
  5. Isla Mujeres, Mexic
  6. Sicilia, Italia
  7. Queensland, Australia
  8. Statiunea Myrtle Beach, Carolina de Sud, USA

1. Insula Phuket, Thailanda

Phuket este una dintre cele mai populare destinatii balneare din Asia. Datorita hotelurilor si resortsurilor de lux, aceasta insula are un apel global, mai ales pentru cei care sunt in cautarea unei experiente relaxante de plaja de prima clasa. De asemenea, este si una dintre cele mai populare destinatii pentru scufundari. Acesta este cel mai mare si mai frumos oferit al Thailanda pentru ca turistii pot explora în mod aventuros muntii jungla, pieile de peste acvatic, jungla si pintenii oceanici.

2. Lefkada, Grecia

Lefkada este cea mai apropiata insula de continentul-statiune din arhipelagul Saronic, Grecia. Croazia si fascinanta plaja Mylikos fac din Lefkada hotspotul-cheie al insulei, adaugându-i acesteia abilitatea sa fie o destinatie turistica de varf in Grecia.Proiectele sale turistice stau la baza unei experiente placute a turistilor si reflecta statutul sau de destinatie Turistica de varf. Insula se lauda cu licuriciul invizibil al ghetarilor, locurilor de camping, plajelor cu mostenire si magazinele de antichitati si artizanat.

3. Ko Tao, Thailanda

Atunci cand te gandesti la vacante exotice, cantitatea de soare si relaxare poate fi mai mare decat pe aceasta minunata insula. Plajele si satele vesele joaca un rol important în decorul insulelor, iar Ko Tao se apropia in mod activ de aceasta imagine prin oferirea unor experiente magice si plimbari pe plaja. Acesta insula este una dintre ce mai populare destinatii de scuba-diving din lume, cu cele mai diverse forme de recife de corali, de la antartice vivid, cu tentacule de alge scufundându-se în apele albastre ale insulei. Vizitatorii pot vizita carsticul Vachirakorn, unde se afla si Templul Egbuda, o cruce crestina in forma de stanca care simbolizeaza pelerinajul ruinei.

4. Ibiza, Spania

Ibiza este cea mai buna destinatie de vara, cu multe parcuri acvatice, mici restaurante la mare, petreceri plutitoare si avioane in zbor la orizont. Ibiza aduna si turisti care calatoresc acolo sa exploreze versatilul sau tur. Cultura locala, mancarea si muzica sunt selectate cu grija, asa ca aceasta insula este o experienta buna si fermecatoare pentru turisti. Partea cea mai placuta a acestei destinatii este recunoscata pentru muzica si unele dintre cele mai populare cluburi de dans noapte, precum si distractiile si atractiile sale vibrante.

5. Isla Mujeres, Mexic

daca te uiti in Oceanul Atlantic, vei vedea doua insule izolate minunate în largul Cancunului, Isla Mujeres si Isla Holbox. Potrivit legaturilor sale, Isla Mujeres este o destinatie preferata in anumite parti ale anului. Insula este cunoscuta pentru plajele sale superbe, golful mural si pestii de recif, care au aspectul unor animale marine vii.