Vizionarea unor filme online este perfectă pentru relaxare și petrecerea liberă. Cu aderarea la tehnologie, publicul cinematografic s-a extins și astăzi suntem încântați să alegem ceea ce vrem să urmărim. Puteți urmări aceste 30 de filme de acțiune online în anul 2022 și vă veți bucura de puține ore de plăcere și distracție.

I. Mission: Impossible – Fallout

Missiune: imposibilă – Fallout este cel mai nou film din seria Mission: Impossible care a fost lansat pe 27 iulie 2018. Acest film merge mai departe decât toate celelalte și este despre Tom Cruise care își reia rolul agentului Ethan Hunt și apariția lui Henry Cavill căsă missionul de a recupera plutonium de la o organizație criminală. Acest film condus de Christopher McQuarrie construiește un altica de acțiune cu multă adrenalină.

II. Aquaman

Filmul Aquaman despre acest super-erou DC lansat pe 21 decembrie 2018 și alcătuit din Jason Momoa, Amber Heard și Willem Dafoe este un film adorat de toți. Acest film se învârte în jurul tronului Atlantidei și eroii se bazează pe miracolele vrăjitorului Sea, al cărui motiv este de a-și salva aproapele și lumea de la rușine. Acest film este fabricat cu grafică uimitoare și descrie lupta lui Aquaman pentru a salva lumea de la ruina.

III. Rampage

Rampage – distrugere furioasă lansat în aprilie 2018 este regizat de Brad Peyton și este în centrul lui Dwayne Johnson care se războiește cu angajații guvernului pentru a salva planeta. Acest film are un animal imens – un crocodil Afro-american care a fost transformat din aparatul genetic al creatorilor săi. Acest film se centrează pe luptele corp la corp și pe efectele naturii și distrugerii care apar în urma acestora.

IV. Deadpool 2

Deadpool 2 a venit în mai 2018 și a fost regizat de David Leitch, având pe Ryan Reynolds în prim-plan. Acest film concentrează pe eroul anti-erou care se luptă cu supraputeri și împreună cu conturile sale, salvează lumea. Acest film este fabricat cu efecte speciale și grafică perfectă. Acest super erou hilare se concentrează pe opera sa și-și folosește abilitățile de luptă corp la corp și imprevizibilitatea pentru a învăța lecția răufăcătorilor.

V. Keepers

Keeper- The Rime of the Lost Lighthouse lansează pe 2 martie 2018 și este în centrul lui Gerard Butler și Peter Mullan. Acest film este fabricat pe conturul acestor trei colegi care caută adevărul ascuns de 50 de ani și misterele stranii care au fost petrecute pe o insulă. Acest film construiește o peisaj de suspans și mistere nerezolvate. Este un film must-watch pentru cei interesați de mistere și vânători de fantome.

VI. Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story lansat în mai 2018, se concentrează pe forajul lui smuggler scurt Han Solo și devenirea lui ca erou galactic. Acest film este regizat de Ron Howard și are pe Alden Ehrenreich în centrul său. Acest film descrie un erou ușor și cu fapte curajoase și folosește sabia de luptă laser ca instrument de luptă. Acest film cu profiluri interesante vă va lua departe și veți ajunge pe o călătorie galactică.

VII. A Wrinkle in Time

A Wrinkle in Time regizat de Ava DuVernay și lansează pe 9 martie 2018, se concentrează pe Meg Murry interpretat de Storm Reid și devenirea ei ca erou al universului. Acest film se bazează pe romanul clasic de suces de Madeleine L’Engle și are un contur încântător care vizează aventura eroilor în căutarea tatălui lor care a dispărut misterios în vastele spații cosmice.

VIII. Incredibles 2

Incredibles 2 este o imagine fermecătoare lansată în iunie 2018 și regizată de Brad Bird, având la bază super-eroii familiei PARAHD. Această imagine are aceleași personaje de eroi care se luptă cu răufăcători și se luptă cu forțele rațiunii. Pe măsură ce acțiunea devine mai importantă, eroii violenti se strang uneori situatiile dificile care apar și obțin victoria. Acesta este un film pe care pur și simplu trebuie să-l vezi.

IX. Terence Hill

Terence Hill este un film lansat în iunie 2018 și regizat de Attilio De Razza, cu Terence Hill în centrul său. Acest film se bazează pe cariera lui Terence Hill ca star al western-urilor și al comediei care încântă publicul. Acest film include o retrospectivă a carierei sale și include fotografii și înregistrări audio cu toate filmele pe care le- a făcut.

X. The Meg

The Meg lansat pe 10 august 2018 și regizat de Jon Turteltaubeste concentrat pe Jason Statham interpretând rolul unui scafandru profesionist care cadrușează de-a lungul unei creaturi preistorice uriașe care amenință integritatea vieții. Acest film construiește suspansul și încordarea pe care Jason Statham încearcă să le facă față cu mare amuzament și adrenalină.