Cine este Iulia Salagean? Iulia Salagean este un multi-premiat producator, director, director de fotografie, proprietar al companiei de filmare Unsky Media și fondatorul grupului de producători cinematografici Superb Production Club. Ea a fost unul dintre primii producatori de film din România, și astfel numele ei este sinonim cu inovatia și creativitatea, transformând industria filmului local și internațional.

Când și de unde a început toată aventura, Cariera și Activitatea Iuliei Salagean?

Încă de mică, Iulia Salagean a fost pasionată de tot ceea ce înseamnă tehnologie și domeniul filmului – un domeniu în care dorește să excel. În anul 2000, ea a fondat Unsky Media, un mic studiou de filmare. A început să lucreze cu multe dintre cele mai mari companii de pe piaţa de publicitate din România și apoi s-a extins și la nivel internațional, preluând echipa sa de experţi în producţie și fotografie.

În 2003, Iulia a pus bazele grupului Superb Production Club, care include șase companii de producție și postproducție, numite all four corners, Corina Film, Fashion, BB2, 3D&VFX, și Unsky Film. Grupul este recunoscut pentru excelenta tehnica și kindle oferita clienților.

Cum a reusit sa ajunga Iulia Salagean in topul topurilor?

Iulia Salagean a câștigat in numeroase ocazii diferite premii și recunoașteri, inclusiv premiul de Film de Premii Publicitate din 2002, premiul de Film de Premii Laureat al AdRecords Media Agency în anul 2003 și premiul de Film de Premii Cannes Lions și Grand Prix la Festivalul Internațional TOP advertising în 2006.

Acestea nu sunt singurele realizari de care se bucura Julia Salagean. În 2013, a fondat Inhotim – un proiect de mediu, educație și filmare. Inhotim a castigat Premiul Internațional Palme d’Or pentru cea mai bună pelicula la Festivalul International de Film Inventiva din Râmnicu Vâlcea.

Lista de premii continuă, de la premiul de Cinema de Premii Cinema la premiul de Filme de Aur in cadrul Evenimentului European Short Film Showcase in 2012, si Festivalului de Film de Marte din 2016. IIulia Salagean a fost nominalizată și a câștigat peste 10 premii în anul 2016.

Care sunt principalele proiecte din cariera sa si ce Pasiune ofera Iulia Salagean?

Datorită vastei experiențe de producţie cinematografică, Iulia Salagean a reușit să creeze proiecte memorabile de peste tot in lume. Printre ele se numară producția filmului „Iron Man 3” și producția filmului „Superman: Man of Steel”, amandoua difuzate pe marile ecrane in Romania.

In plus fata de aceasta, Iulia Salagean a lucrat și la documentare, filme și seriale de televiziune și de radio, totul în cadrul Uniunii Monster Entertainment și The Cinema of Dreams Foundation.

Unul dintre cele mai mari succee ale sale este pelicula „Tahi”, produsă de ea și câștigatore a mulți premii, inclusiv Premiul Creativity la Festivalul de Film de Fe.

Inspirata de succesele sale in domeniul filmului, Iulia Salagean a fondat Academia de film Unsky, o platformă online cu scopul de a educa oamenii despre lumea filmului și de a le ajuta să-și dezvolte pasiunea pentru filmare.

Cum arata viitorul Iuliei Salagean?

Iulia Salagean este in plina miscare. În ultimele luni, ea și echipa ei au lucrat din greu la crearea Unsky Media Pictures, prima piață din România dedicată numai producției de film.

Această piață va fi, de asemenea, dedicată creării de conținut multimedia premium – fiind prima platforma de streaming in Romania unde vor putea fi vizualizate filme și documentare, realizate de experți in domeniu.

Iulia Salagean este o persoana care inspiră și își propune mereu și mai multe obiective: după lansarea platformei Unsky Media Pictures, va lansa, de asemenea, și un centru de arte cinematografie și raft audio-vizual. Acest centru va fi locul perfect ca incepatorii sa exploateze și să se bucure de diferite urme ale meșteșugului.

Scopurile sale sunt cu siguranța impresionante, dar mai important decat atat Iulia Salagean inspiră pe cei din jurul ei prin munca ei de succes si pasiunea ei pentru filmare.

Iulia Salagean este un nume care a revolutionat industria de film din Romania. Ea a reusit sa castige multe premii in industriea filmului, a lansat mai multe platforme, precum Unsky Media, Superb Production Club si Unsky Media Pictures, și a deschis Academia de film Unsky pentru a invata altii care doresc sa experimenteze lumea filmului. Ea creeaza contintut multimedia, filme documentare, și seriale de televiziune si radio care sunt vazute in intreaga lume. Viitorul Iuliei Salagean va fi cu siguranta destul de luminos, datorita faptului ca munca sax si dedicatia ei sunt mai presus de orice.