Cat de des ai auzit pe cineva spunând „Ce zodie esti?” sau discutând cu prietenii despre ce zodii sunt membrii familiei lor? Cu siguranta ai fi timorat sau cel putin intrigat de semnul zodiacal al cuiva, cum arata sau ce semnificatie are acea zodie. Cand vine vorba despre zodii, lumea adesea se refera la ziua exacta in care cineva s-a nascut pentru a determina zodia sa. Ce se intampla insa daca doua persoane se nasc in aceeasi zi? In acel caz, elementul timpului de nastere joaca un rol important in determinarea zodiei specifice. Detailul acesta se refera la luna in care s-au nascut, deoarece aceasta este cea care decide ce zodie pot avea o persoana pe parcursul vietii sale.

Dupa cum putem vedea, luna in care te-ai nascut poate avea o influenta majora asupra zodiei tale. Iata ce zodii poti avea raportat la luna in care te-ai nascut.


Luna ianuarie

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna ianuarie:

•Capricorn (20 – 19 ianuarie): Persoane care se nasc in aceasta perioada sunt de obicei ambicioase, responsabile si asumate. Ei se straduiesc sa aiba rezultate si sa se comporte in asa fel incat sa-si faca onoarea si sa fie respectati de cei din jurul lor.

•Varsator (20 ianuarie – 18 februarie): Cei nascuti in aceasta luna sunt conectati la lumea lor spirituala si au abilitati de opinie aparte care ii ajuta sa vizualizeze si sa inteleaga lumea din jurul lor. Aceste persoane sunt adesea preocupate de schimbarea lumii si, prin urmare, cauta sa participe in proiecte care s-ar putea considera ca apartinand categoriei „bunului”.


Luna februarie

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna februarie:

•Varsator (19 februarie – 20 martie): Aceste persoane sunt adesea inteligente, creative, creative si pot fi radicale in modurile lor de a gandi si vedea lumea. Ei sunt motivati sa gandeasca independent si sa faca alegeri proprii.

•Pesti (21 februarie – 20 martie): Cei nascuti in aceasta luna sunt foarte inovatori si dedicati. Ei se straduiesc sa reduca stresul si anxietatea din cauza principiului lor de a fi mereu pregatiti sa se adapteze schimbarilor. Persoanele nascute in aceasta zodie au un simt profund al autorealizarii si isi gasesc inspiratia din meditarea si simtul spiritual.


Luna Martie

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna Martie:

•Pesti (21 martie – 19 aprilie): Cei nascuti in aceasta luna sunt extrem de adaptabili si se bucura sa fie in compania oamenilor. Ei pot avea un simt al umorului excelent si sunt adesea atrasi de lucrurile creative sau spirituale. Acesti oameni au temperamentul corect si incearca sa ramana deschisi si receptivi la lumea din jurul lor.

•Berbec (20 martie – 19 aprilie): Persoanele nascute in aceasta zodie sunt motivate si au tendinta de a vorbi raspicat. Ei au un simt al creativitatii si sunt motivati de atingerea obiectivelor pe care si le-au propus. Acestea sunt persoane obisnuite care isi creaza propriile reguli si se straduiesc sa-si atinga toate scopurile.


Luna Aprilie

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna Aprilie:

•Berbec (20 aprilie – 20 mai): Aceste persoane sunt adesea inteligente si creative, iar curiozitatea lor este nemarginita. Ei pot fi mereu motivati de a explora lumea si de a vedea ceea ce se afla dincolo de ceea ce cunosc. Ele sunt energice si prefera sa-si ia viata in propriile maini.

•Taur (21 aprilie – 20 mai): Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane foarte creatcive si adesea conservatoare. Cu toate acestea, pot fi mereu determinate sa atinga acelasi obiectiv, luptandu-se sa aiba rezultate semnificative in orice domeniu la care se axeaza.


Luna mai

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna mai:

•Taur (21 mai – 21 iunie): Cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte vrednici de incredere, deoarece urmaresc adesea un program regulat si isi vor indeplini datoriile. Ei sunt adesea vazuti ca persoane rationale si se straduiesc sa se faca remarcati prin caracterul solid al caracterului lor.

•Gemeni (22 mai – 21 iunie): Persoanele nascute in aceasta zodie au un simt al curiozitatii dezvoltat si sunt adesea atrase de noi idei. Acestea au un temperament plin de energie si sunt motivate sa-si extinda cunostintele si sa gandeasca in moduri noi si interesante despre lumea din jurul lor.


Luna iunie

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna iunie:

•Gemeni (22 iunie – 22 iulie): Cei nascuti in aceasta zodie sunt adesea vazuti ca fiind plini de energie si antetie, ceea ce face ca acestia sa fie dedicati si deschisi la noi idei. Acestia sunt considerati oameni foarte deschisi si cu o vasta ramura de cunostinte.

•Rac (23 iunie -22 iulie): Persoanele nascute in aceasta zodie sunt adesea sensibile si au tendinta sa se gandeasca in moduri creative. Ele sunt foarte loiale si responsabile si doresc sa se faca remarcate prin respectul pe care si-l doresc. Aceste persoane tind sa isi manifeste generozitatea si mereu iti vor arata simpatia si atentia.


Luna iulie

Iata ce zodii crestine pot avea cei care se nasc in luna iulie:

•Rac (23 iulie – 21 – august)