Zodiile de foc sunt considerate unul dintre cele mai inspirate grupuri din intreg sistemul astrologic. Acestea sunt semnele care ofera putere, curaj, stapanie, imaginatie si intuitie. Oamenii desemnati cu cate o zodie de foc se lupta pentru cei care sunt mai putin norocosi si le face placere sa foloseasca puterile lor pentru a schimba lumea in care traiesc. Daca provii din aceasta categorie de zodii, iti vei descoperi ca anumite trasaturi, abilitati si sentimente sunt dominate de elementul foc care se regaseste in simbolurile soc. Citeste acest articol pentru a afla ce inseamna sa apartii unei zodii de foc.

Cerebrofocul: Caracteristicile generale ale zodiilor de foc
A apartine unei zodii de foc inseamna sa ai o personalitate calda, imprevizibila si sa fii pregatit sa excelezi in situatii dificile. Acestea sunt prin definitie avangardistele conceptiilor si ideilor, avand un dor profund de schimbare si inovatie. Desi acesta este un grup homogen caracterizat prin zel si initiativa, fiecare membru poseda particularitati personale, construite de-a lungul anilor ca rezultat al experientelor personale. Poate ca te intrebi care sunt aceste caracteristici comune? Iata cateva trasaturi principale ale zodiilor de foc:

● Sunt pregatiti sa se sacrifice pentru a ajuta pe ceilalti și sunt adesea preocupati de cauze sociale si politice
● Sunt independenti, impulsivi și sunt adesea mai intuitivi decat rationați
● Sunt optimiști și creativi, abilitați in luarea deciziilor rapide
● Au chef de lupta si energie neobosită, arzând cu flacara lor curajoasa, independenta si singurătate
● Doresc sa fie un lider și să-și exprime sentimenșii cu tarie

Zodiile de foc: Puterile

Generic, zodiile de foc au o energie si putere mai mari decat ceilalti oameni. Aceasta le ofera o perspectiva dezinvolta a provocarilor si le permite sa faca fata oricarei situatie, indiferent de cum arata aceasta. O zodie de foc isi foloseste exuberanta in mod constructiv, facand schimbarile necesare pentru a se apropia de scopul sau, folosindu-si autoritatea in loc sa te teama de dificultati. Cu toate acestea, tind sa actioneze fara sa ia intotdeauna in considerare un plan de actiune viabil pe termen lung, mai degrabă se bazeaza pe o initiativa si curaj impresionante. Iata cateva dintre abilitatile si puterile pe care le au aceasta zodii:

● Imaginatia lor este ca o sursa inepuizabila de inspiratie care le permite sa gaseasca solutii unice si creative
● Au multa rabdare, luand in considerare toate partile unei situatii inainte de a lua orice decizie
● Isi folosesc calmul in orice situatie dificila
● Sunt buni ganditori tactici, demonstrand astfel ca pot asimila informatiile si sa ia decizii informate
● Au abilitati de comunicare foarte bune, persuadand intotdeauna cu cuvintele

Trasaturile si sentimentele zodiilor de foc
In ultimul rand, sa ne indreptam atentia catre sentimentele destul de complicate pe care aceasta zodii le simt. Acestea par adesea sa nu aiba limite si se lupta sa se exprime in mod clar persoanelor din jurul lor. Sentimentele foarte intense si provocarile emotionale sunt de obicei prezente in vietile lor. Sunt agresivi si au tendinta de a se apasa in locul sa se ridice, provocand adesea conflicte si schimbari emotionale. Iata cateva trasaturi suplimentare ce apartin acestei categorii:

● Sunt autentici in ceea ce gandesc si simt, multi dintre ei fiind foarte deschisi in solidaritate
● Desi sunt buni lideri, de multe ori vorbesc fara sa gandeasca si astfel isi poate pierde oportunitati
● Sentimentele lor variaza extrem de mult, ceea ce face ca ei sa fie emotivi
● Sunt vizionari si optimisti
● Au energie și pasiune in relatiile lor, continute in permanenta de mister

Zodiile de foc sunt persoane care se dedica cauzelor care conteaza pentru ei si ca atare se lupta pentru a le imbunati. Cu scopuri noi si inovatoare, sunt adeptii schimbarii reale si aduc progresul, dezvoltarea si iesirea din rutina la care sunt obisnuiti ceilalti. Au o multime de trasaturi, abilitati si sentimente care ii caracterizeaza ca fiind parte dintr-un grup entuziast, curajos si creativ.