Viata nu este in totalitate despre a arata ca si cum se afli in vârsta de 20 de ani. Una dintre beneficiile de a fi într-un deceniu ai vârstei tale este aceea că vei obține o mai bună înțelegere a ceea ce îți stă bine. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că trebuie sa îndepartezi tendințele tinerești dintr-o feminitate adecvata. Cei de 30 de ani au multe opțiuni în ceea ce privește tunsorile scurte și chiar și mai multe sa faca pentru a se adapta stilului lor personal și propriei personae.

Deși părul scurt este un gen de tunsoare feministă fără pic de îndoială, aceasta nu se potrivește tuturor. Pentru a face în așa fel încât aceasta sa fie perfecta pentru femeile in varsta de 30 de ani, trebuie să faci alegerile potrivite. Iată câteva dintre cele mai cool tunsori par scurt pentru femeile de 30 de ani.

1. Tunsori Pixie

Pixie-ul se potriveste si cele mai multe femei de 30 de ani. Este destul de scurt pentru a oferi un aspect căzut și modern, iar aceasta îl face perfect pentru o mulțime de forme fetei. Mai mult decât atât, aceasta se potriveste cu stilurile sportive și casual sau poate fi înfrumusețata pentru un aspect îmbunătățit al băuturilor la petrecere.

2. Crimp

Crimpul a avut primul său muson în anii ’80 și a revenit cu forță; este perfect pentru femeile de 30 de ani deoarece poate fi adaptat în moduri creative la diferite forme si stiluri. Poate fi lansat în designul lui original profund sau poate fi întors pentru o mai subtilă și mai feminină.

3. Lob turtit

Lobul turtit desemneaza o tunsoare bob încadrată și are un look modern, simplu, dar șic. Poate fi retușat sau lăsat în aceeași forma hipnotica, făcând parte dintre cele mai versatil multele tunsori scurte și stiluri. Acesta este perfect pentru a introduce ceva nou pentru cei de 30 de ani.

4. Cutul Boyish

Boyish Cutul este o versiune more contemporană a pixie cutului. Acesta are linii mai drepte și cade mai aproape de cap. Cutul Boyish poate contribui la întărirea featureurilor și poate oferi un look, modern și plin de încredere. Datorită faptului că este recolorat în multe culori și potriviri atipice, aceasta a primit un alt nivel al stilului modern.

5. Scalpul ras

Este una dintre cele mai audace tunsori scurte și cele mai preferate de multi barbati. Pentru femei, scalpul ras poate oferi un look feminin modern. Acesta poate fi folosit pentru a exprima o notă mai rebela sau poate fi un look îmbunătățit de sex feminin. Pentru a face lucrurile și mai interesante, scalpul ras poate fi agreat cu o colorare creativa și o contrast instantaneu.

6.Cutul gephard

Cutul gephard poate fi realizat prin despartirea in mijloc si usor apararea parului și prinderea în bucăți curate și ravasite în spate și pe laterale. Aceasta este perfectă pentru femeille de 30 de ani deoarece poate fi adaptată pentru a se potrivi cu orice formă a fetei și a oferi un aspect îmbătrânit și feminin.

7. Bobul

Bobul este o tunsoare favorit pentru femeile de 30 de ani deoarece se poate adapta la orice tip de forma fetei și se poate transforma dramatic si la modul în care sa asortat. De asemenea, bobul poate fi agreat în diferite forme, de la web pentru bazin și de la ondulat la buclat profund. Bobul este versatil și face parte din favoritele multor femei.

8. Bobul lung

Bobul lung a fost întotdeauna preferat și la 30 de ani poate oferi un look hip. Acesta poate fi pierdut sau curățat, iar ce iese în final este un look feminin șic și modern. Bobul lung este, de asemenea, foarte preferat de cele mai multe femei pentru faptul că poate fi adaptat la orice formă sau tip de forma fetei.

9. Cutul Bionic

Bionic Cutul este o variantă mai exotică a pixie-ului și implică inclusiv câteva stiluri. Acesta este perfect pentru femalele de 30 de ani deoarece oferă o meșterul vintage se potriveste cu o înaltă notă modernă. De asemenea, acesta se combina perfect cu orice stil.

10. Pop punk

Pop Punkul este ultima tendință în tunsorile parului scurt și se adresează în special femeilor de 30 de ani. Acesta necesită o bazin cu capete rotunjite și păr ultra-voluminoase pre-ventilate. Poate fi un look potrivit pentru a obține multa atenție.

În concluzie, o tunsoare scurta este perfecta pentru femeile de 30 de ani care încearcă să-și exprime feminitatea modernă și frumoasă. Tunsoarile scurte feminine sunt adesea versatilul și modern, înlăturând până și cea mai mare problema: îmbătrânirea. Jucandu-se cu stiluri și forme diferite nu este nevoie sa renunti la tendințe tinerești. Există multe opțiuni de par scurt pentru femeile de 30 de ani potrivite stilului lor personal și în stare de confort. Despre care te simti atras?