Anul 2021 aducea cu sine o mulțime de nou și noua zodiac chinezesc face parte din această perspectivă. Zodiacul chinezesc datează de mii de ani și constă în 12 animale care trec prin cicluri complete la fiecare 12 ani. Această sistem de previziuni este răspândit în întreaga lume și are locuri comune în culturi ca chineza, japoneza, coreana. 

Despre Zodiacul Chinezesc se spune ca este un indicator foarte important al previziunii de anul 2021 si se poate folosi pentru a afla evenimente cheie, relatzii și caracteristicile aducătorului de noroc. Urmatorul articol isi propune sa detalieze in mai multe capitole tot ceea ce se cunoaste despre zodiacul chinezesc pentru anul 2021 si vor fi prezentate aspectele principale precum: prezentarea zodiacului chinezesc in general, lista animalelor care isi fac parte din cadrul acestuia, caracteristicile fiecarui animal in parte, supozitiile si previziunile acestuia in privinta anului 2021.

I. Prezentare Zodiacul Chinezesc

Zodiacul Chinezesc dateaza de mii de ani si prezintal interesul si inovatia chinezilor. Acest sistem cosmologic pentru preziceri are la baza constalatii si relateaza povestile a 12 animale, fiecare geolocata in mod specific in cerul celestial.Zodiacul Chinezesc se bazeaza pe si nu exista o separare avuta in vedere cu orice alt zodiac. Acest zodiac a fost intotdeauna extrem de important in cultura chineza, iar fiecare animal are propria sa legendara asociata cu zodia sa.

II. Lista animalelor

Exista 12 animale care formeaza zodiacul chinezesc: soarece, bivol, tigru, iepure, dragon, serprent, cal, capra, maimută, cocoș, câine și porc.

Aceste 12 animale pasatti rand pe rand prin serviciile cerului si au furnizat cunostinte si descoperiri pentru rasele umane. Fiecare animal reprezinta un an diferit si simbolizeaza ceva diferit pentru cei care se nasc in acea perioada.

III. Preconizari pentru 2021

Zodiacul chinezesc calculeaza anul prin intermediul conceputiei cyclic tridimensionale a soarece, bivol, tigru și iepure. 2021 este Anul Soarece, un an ce rezulta din combinatia a doua elemente de energie Yin și Yang. Desi este trasatura lui Ying care predomina acest an, inca și pacatul reprezentat prin Yin a putut pune câteva provocări.

IV. Caracteristicile fiecarui animal

Soarece

Anul 2021 este un An al Soarecilor, dar și al începuturilor și schimbării. Persoanele Nascute in acest an au câteva calitati cum sunt creativitatea, spiritul de initiativa, diplonacia si sociabilitate. Oamenii care se nasc in 2021 vor fi considerați și fortunati si vor fi foarte preocupati de schimbari si modernizarea, cu puterea si inteligentele lor pentru a face acest lucru.

Bivol

Anul 2021, este un An al Bivolului si indicatorul de noroc al anului. Oamenii nascuti in acest an vor avea câteva calitati cum sunt datoria, responsabilitatea, relatii care se bazeaza pe incredere, unitatea si loialitatea.

Tigru

Anul 2021 este Anul Tigrilor, plin de putere si energie, rezultand in oameni prosperi, persoanele nascute in acest an vor fi fermi in credintele lor, vor avea abilitatea de a conduce și de a oferi tuturor oportunitatea și trageturi noi.

Iepure

Anul 2021 este Anul Iepurelor, simbolizand inteligenta si loialitatea, persoanele nascute in acest an vor face parte dintre cei mare inteligenti si foarte creativi fiind inzestrate cu intelgienta, diplomatie, dar si cu sensibilitate.

Dragon

Anul 2021 este Anul Dragonului, avand influenta norocului si generozitatii, profesionalismului si perseverentei. Persoanele nascute in acest an se vor distinge prin elementul lor creativ si prin spiritul lor de aventura, fiind foarte ambitiosi si motivati, dar pot deveni si aroganti si trufasi.

Serprent

Anul 2021 este Anul Serprentului, simbolizand intelepciunea si ambugia. Persoanele nascute in acest an sunt insotite la nastere de o intelepciune innascuta si vor avea o calitate a vorbirii uluitoare, fiind energice si perspicace, dar pot deveni si imprevizibili si razboinici.

Cal

Anul 2021 este Anul Cailor, simbolizand inteligenta si norocul. Persoanele nascute in acest an vor fi insotite la nastere de un spirit al anturajului si vor fi animatori prin natura lor, foarte independenti, energici si decisionisti, dar pot deveni si foarte impulsivi.

Capra

Anul 2021 este Anul Caprelor, cu o influenta importanta asupra sanatatii si a calitatii vietii. Persoanele nascute in acest an vor avea un talent pentru a depasi dificultatile și vor fi foarte creative, renumite pentru prospetimea lor, dar pot exagera in perfection idman și excesul de munca.

Maimuta

Anul 2021 este Anul Maimuțelor, fiind o prevestire de noroc pentru anul care urmeaza si persoanele nascute in acest an vor fi extrem de inteligente, creativi si inteligenti, vor fi mereu la modă si sunt animatori optimiști, dar pot deveni uneori prea hărțuiți.

Cocoș

Anul 2021 este Anul Cocosului, aducand savoare schimbărilor în viitor. Persoanele nascute in acest an sunt înzestrate cu spiritul de aventura și aventurile, au spiritul de curiozitate și rezultă în oameni mai inventivi, dar și mai distrasi.