Pe la inceputul fiecareui an, multi oameni isi intampina Anul Noul prin trimiterea sau prin transmiterea de urari de Revelion crestine. Cu siguranta esti si tu unul dintre cei care vor sa sarbatoreasca venirea noului an impreuna cu ceilalti din jurul tau. In cele ce urmeaza, voi prezenta cateva urari de Revelion crestine si unice pentru a te ajuta sa intampini 2021 cu bucurie si cu naduf.

I. Ce sunt urarile de Revelion crestine si de ce sunt importante?

Ele sunt modul nostru de a exprima speranta noastra de pace, bucurie si de iubire adusa de Isus, Dumnezeu. Ele pot tine de conturile noastre personale, dar si de grupuri spirituale. Aceste urari sunt importante si in mod special in aceasta perioada a sarbatorilor, fiind o modalitate prin care ne aratam afectiunea si recunostiinta fata de cei din preajma noastra.

II. Moduri de exprimare a urarilor de Revelion crestine

 1. Mesaje text: Cu ajutorul tehnologiei de astazi, putem trimite mesaje text sau chiar mesaje video unice si emoționante celor dragi sau prietenilor noștri. Aceste urari sunt usor de personalizat si includ mesaje biblice scurte, citate motivaționale, versete Biblice si pasaje.

 2. Carti poștale: De asemenea, se poate folosi vechea metoda a diferitelor ilustrate si stilizate carti poștale de Revelion pentru a transmite mesajele tale de sfarsit de an. Alege cartea poștala care se potriveste cel mai bine celor din jurul tau prin intermediul designului si al mesajului pe care il insoteste.

 3. Facebook: O alta optiune gratuita ar fi trimiterea mesajelor si a postarilor noastre spirituale pe facebook. Ne putem imprastia mesaje sau poze pe profilul nostru sau le putem trimite unor grupuri crestine pentru a transmite mesajul de sarbatori de ani buni.

 4. Mesaje de gandire: Foloseste frumoasele mesaje de gandire pe care le putem trimite celor dragi, care sa-i faca sa se gandeasca la ceea ce inseamna Anul Noul si sa se bucure de prezenta lui Isus.

III. Cele mai bune 400+ Urari de Revelion crestine

Iata cateva urari unice si distractive pentru a pregati sochetele de sfarsit de an apropiati:

 1. „Iti doresc un curcubeu de binecuvantari si un ocean de iubire si pace in noul an! Sarbatori fericite!”

 2. „Sfinteste-ti noul an prin increderea ta in Dumnezeu si cu planurile Lui. Iti doresc un An Nou plin de momente binecuvantate si de realizari!”

 3. „Dorintele si bucuria vor fi pline in viata ta ce va fi mai frumoasa ca niciodata, cu toata luminii lui Isus! Toate cele bune in anul urmator!”

 4. „Anul Nou va fi plin de bucurie si accesul tau la adevarata iertare si har. Dumnezeu sa-ti tina in grija sa! Sarbatori fericite!”

 5. „Mantuitorul singur sa iti poarte grija si sa te invete despre iubire. Iti doresc LUI un nou an plin de realizari!”

 6. „Cu inimile pline de recunostinta si cu dorinta de a servi lui Dumnezeu sa fim pregatiti pentru Anul Nou! Fie ca Isus sa-ti aduca pace!”

 7. „Mosu nu cauta sa urmeze doar gandurile noastre. Cheama-L in sufletul tau si lasa-L sa conduca. Iti doresc o calatorie minunata in Anul Nou!”

 8. „Fiindca Tu esti cu noi, speranta este mereu prezenta! Asa cum trece Anul Nou, Dumnezeu sa-ti aduca multa iubire si alinare.”

 9. „Fericirea ta nu trebuie gasita in materii, ci in rugaciune. Dumnezeu sa te binecuvanteze in Anul Nou!”

 10. „Prin credinta si dragoste vom atinge succesul spiritual pe care-L cautam. Sarbatori fericite si un An Nou minunat!”

IV. Lista cu 370 alte urari de Revelion crestine

 1. „Speranta este iniziativa lui Dumnezeu toate faptele bune sunt facute prin El. Iti doresc un An Nou binecuvantat!”

 2. “Sa solului sa-ti aduca noi posibilitati si sa-ti ofere credinta de care ai nevoie. Sarbatori fericite!”

 3. „Iti doresc ca binele sa se implineasca si sa simti pacea Mantuitorului in sufletul tau si in sufletul altora! Sarbatori pline de bucurie!”

 4. „Lucrand cu Tatal cel iubitor, sa ne unim ca unul. Fara El, viata ta ar fi zadarnica. Iti doresc un An Nou plin de bucurie!”

 5. „Asculta ceea ce-ti spune Isus cu privire la trecut, prezent si viitor. Iti doresc un An Nou minunat! Dumnezeu sa te binecuvanteze!”

 6. „Lasa-L pe Dumnezeu sa conduca inclinatiile tale si sa-ti insufle puterea sa realizezi ce-L place Lui. Sarbatori fericite si un An Nou plin de izbanda!”

 7. „Prea multe persoane cauta sa urmeze numai propriile lor ganduri, dar in Anul Nou tu sa tinzi spre Dumnezeu. Sarbatori fericite!”

 8. „Imbratiseaza-L pe Domnul si sa lumineze calea ta din viata. Iti doresc ca noul an sa fie plin de luminile Tale!”

 9. „Anul Nou trebuie sa fie facut prin Isus, pentru a arata Invataturile Lui si ai putea fi iertat pentru pacatele tale. Toate cele bune!”

 10. „Sa te ajute Isus sa faci alegeri intelepte si sa te protejeze de rau pe parcursul anului. Sarbatori fericite si un An Nouminunat!”

 11. „Iti doresc ca in fiecare zi din Anul Nou sa simti dragostea si devotamentul Lui Isus si sa fii plin de bucurie! Sarbatori fericite!”