Mulți oameni aleg să își sărbătorească fiecare anducerea lui Moș Nicolae cu felicitările pe care le trimit pentru a se bucura împreună. Dar ce felicitãri sunt cele mai potrivite și mai la îndemânã pentru a arãta spiritualitate și respect fațã de aceastã sãrbãtoare?

Iată cateva idei de felicitãri spirituale și religioase pentru Moș Nicolae, pentru ca familia și prietenii tãi sã își împãrtãșeascã propria credințã.

Ce înseamnã Moș Nicolae?

Înainte de a ne îndrepta către felicitări sugestive pentru Moș Nicolae, să ne amintim cine este și care este semnificația acestei sărbători. Moș Nicolae este o apariție mitică în istoria creștinilor asociați cu Sfântul Nicolae și uneori asociat cu alte personalități religioase persane. Moș Nicolae este considerat ctitorul obiceiului de a duce cadouri copiilor, cu ocazia sărbătorii de 6 decembrie, care marcheazã hramul Bisericii Sfântului Nicolae.

Felicitari spirituale de Moș Nicolae

Orașul în care se naște Moș Nicolae este cea mai potrivitã legãturã pentru a vorbit despre credințã și spiritualitate atunci când trimiteți felicitãri de Moș Nicolae. Iatã câteva cântãri spirituale și felicitãri care sã-i aducã bucuriile tale de Moș Nicolae cu binecuvântãri și pace spiritualã:

  1. „ Moș Nicolae, îmbrãcat într-o robã albã și purpurie vine an de an la casa noastrã. Dã în dar copiilor sãi, crengi subliminale de a-și întãri credința. ”

  2. „Dragostea lui Moș Nicolae pentru copiii sãi, încălzeste inimile și duce în casa noastrã veselia. Îmbrãcat în haina lui, pururea se odihnește în umbra binecuvântãrilor sale.”

  3. „Fii norocos cã Moș Nicolae sã-ți aducã bucurii și fericire an de an. Mã gândesc la tine și te îmbrãțișez cu veselie, iar Dumnezeu sã te binecuvânteze și sã-ți aducã pace și bucurie.”

  4. „Sã fii mereu bun și generos ca Moș Nicolae, sã-ți schimbi vietuirea într-una duhovniceascã, pe care sã o simtã și cei din jurul tãu. Iar Moș Nicolae sã-ți aducã steaua adevãrului și luminã pentru a descoperi cãile Luminii.”

  5. „Bucurie și bucurii, pâine și dragoste în casa ta se vor încrucișa. Led tãu luminos sã-ți guideze calea și dãrui lui Moș Nicolae ale lui binecuvântãri. ”

  6. „Îmbrãțișeazã fiecare zi de Moș Nicolae ca și cum aceasta noapte ar fi scaun lui Moș Nicolae care aduce alãturi de el toate darurile speciale.”

  7. „Fã-ți rugãciunile și prinvingurile pe care Moș Nicolae le va aduce în casa ta. Împlinește-i cu bucurie și bucurã-te de cãldura care ține umbrelor departe.”

  8. „Ia adãugã binecuvântãrile lui Moș Nicolae ca sã te încãlzeascã pe drumul spre virtute. Sã te cãlãuzeascã cãtre norișoarele tale pentru a gãsi pacea spiritualã și fã sã lumineze calea tinerilor prin munte și vale.”

  9. „Ia Moș Nicolae parte din casa ta împreunã cu credința ta și sãrbãtorește aceastã zi de Moș Nicolae pentru a-ți recãpãta bucuria și pacea. ”

  10. „Ca Moș Nicolae sã-ti aducã deplinã crestere spiritualã și sã-ti alungeascã umbrele trecutului cu toatã tãria sa. ”

Citeste si
Felicitari de Craciun 2021 cu trimiteri religiouse

Așadar, fie cã îi trimiteți unui prieten sau unei persoane dragi, alegerea unei felicitãri religioase pentru Moș Nicolae va fi apreciatã. Aceastã sãrbãtoare creștinã îi va duce pe copii mai aproape de Dumnezeu, instruindu-i și învățându-i moralã și respect fațã de oameni. Cu o felicitare apropriatã, adaugã mai multã spirit și profunzime îmbrãcatã în sentimentele adânci ale iubirii, ca noi toți sã cãutãm luminã lui Hristos. Îți doresc un Moș Nicolae plin de binecuvântãri și iubire.