Unghiile mov sunt un simbol al feminitatii si al stilului. Acestea au fost folosite de-a lungul anilor in completarea vestimentatiei, a machiajului si a starii de spirit. Oricare ar fi motivatia ta pentru a incerca variatiile de unghii mov, te plac sau nu, sinceritatea este ca acestea sunt sic si stralucitoare, putand schimba considerabil aspectul general al unei persoane.

Unghiile mov sunt in mod special foarte dramatice si in aceasta perioada. Modelele de unghii mov pot fi extrem de simple, sic si sofisticate, sau pot fi o combinatie de cele doua. Pe masura ce se gasesc mai multe optiuni interesante pentru unghii, acestea devin din ce in ce mai populare.

Dacă vrei să stilizezi unghiile într-un mod nou și interesant, optează pentru unghii mov. Indiferent de lungimea și grosimea unghiilor, în specialiștii în arta unghiilor pot efectua momente minunate pentru a aduce unghiile tale la viata.

Iata care sunt cele mai superbe modele de unghii mov:

I. Unghii stil French cu accente mov

Sunt probabil cele mai cunoscute groase de unghii, si este cost-eficient si foarte versatil in ceea ce priveste designul. Acest tip de manichiura are un design French nude lipsit și se pot adauga modele și accente uimitoare pentru același aspect. Modelele fine de și pictate manual adauga o nota de optimism si unicitate.

II. Unghii cu picturi grafice

Unghiile cu picturi grafice sunt extrem de populare. Unghiile mov permit ca designul sa se distinga si sa se afiseze cu stralucire, uimind intr-o maniera grafica. Aceste modele dau un plus de rafinament si clasa. Aceste unghii cu modele grafice inchise la culoare se pot asorta si cu alte culori mai tari si eternete, cum ar fi mov intens, turcoaz sau fuchsia.

III. Unghii cu strasuri in forma de fluture

Unghiile moi flamboiențe sunt de asemenea, destul de frecvente și pot fi realizate pe baza unei forme de fluture. Acestea par foarte frumoase și sic, atunci când sunt combinate cu o nota de crem. Acest model este simplu și elegant și poate fi usor actualizat in functie de gusturile fiecaruia.

IV. Unghii cu npuri aurii și mov

Unghiile aurii și mov sunt un contrast perfect, oferindu-ti productia de unghii de lux pe care o cauti. Aceste modele de unghii sunt unicat și pot fi completate cu alte modele, cum ar fi flowery tips, petale sau pasari, toate în contrast cu aceasta schita.

V. Unghii tip omăt

Marina Milan este cunoscuta pentru designul ei de succes. Aceste unghii sunt perfecte pentru cei care vor sa devina irezistibili prin apropatarea unui design puternic. Forma unei omăti si un gugumoi inovator se pot asorta cu modele simple, aducand noptile glamour direct la usa ta.

VI. Unghii simple în culori neon mov

Daca esti mai degraba o fire rock ‘n’ roll și cauti un look sic si modern, unghiile neon mov sunt o alegere excelenta. Aceste modele simple, combinate cu alte culori neon, sunt unghiile perfecte pentru cei care cauta sa iasa in evidenta.

VII. Unghii cu tip omăt foarte crescut

Acest model de unghii crescute de la omăt adauga un dram de spectacol toaletelor pe care le poarta. Acest efect este completat de o acoperire cu lac de unghii subtil, adaugandu-i o nota de lux.

VIII. Omăt cu petale

Acest model este supranumit “omăt cu petale” cu o baza mov și sclipici conturata. Aceasta groasa de unghii crescute adauga culoare si volum la manichiura ta. Petalele fine din designul de unghii se curbeaza si se leaga intr-o forma perfecta de omăt. Acest lucru asigură ca unghiile sa arate speciale si sa se adreseze tuturor.

IX. Unghii cu strasuri

Unghiile si-au dovedit eficiența in modul in care adauga stralucire, aceasta fiind si cazul acestor unghii. Este o manichiura creativa, in care accentuarea unghiilor cu strasuri de diferite dimensiuni și culori, ofera o prezenta spectaculoasa promt sa arate cu stilul personic.

X. Unghii cu puncte

Daca vrei sa incerci ceva nou și optimist, unghiile cu puncte sunt o optiune minunata. Aceasta schita de unghii mai putin cunoscuta consta in adaugarea unor mai multe puncte mici in jurul bazei. Acestea creeaza un efect optic puternic, care atrage atentia si accentueaza aspectul unghiilor.

XI. Unghii cu flori 3D

Aceleasi floricele 3D pot fi lucrate chiar si pe unghii. Aceastae eiva unei flori cu omăt in acest model de unghii este aceasta definitiv o bijuterie culinara. Modelele de flori conjiate cu margele sunt, de asemenea, si pe unghii și reprezinta un mod sigur de a adauga un design mult mai profesional.

Unghiile mov sunt una dintre cele mai populare optiuni de schimbare a manichiurii. Aceste oportunitati ofera ocazia de a adauga un dram unic de stil si de culoare manichiurii tale. Daca esti in cautarea unui look special pe care sa-l obtii in declararea stilului tau unic, unghiile mov suntacele care te ajuta.