Atunci când vine vorba de ținute cocktail elegante și o înfățișare sofisticată, nu există nicio îndoială că unghiile cu gel negru sunt de obicei cea mai bună alegere. Unghiile cu gel negru sunt un look stabil care rezistă în timp și se adaptează perfect oricărui tip sau stil de rochie.

În plus, unghiile cu gel negru sunt o alegere practică pentru că sunt în general mai rezistente decât lacurile obișnuite și nu necesită mai mult de trei-patru ore pentru a le realiza. Cu toate acestea, deoarece veriunea clasică de unghii negre poate fi uneori un pic banală, vrem să vă oferim câteva idei originale și creative pentru a vă face mâinile să arate strălucitor.

Iată cele mai originale idei de unghi cu gel negru:

  1. Unghii cu aplicații: Dacă sunteți în căutarea unui look sofisticat și elegant, puteți încerca unghiile cu gel negru și aplicații. Aici, unghiile poartă o bază de gel negru și câteva cristale sau aplicații diferite, în funcție de stilul dvs. favorite și exigenele. Această versiune populară de unghii poate fi usor adaptată în funcție de preferințele dvs.

  2. Modele geometrice: Pentru un căutat contemporan, încercați un design geometria cu linii drepte și unghiuri aparte. De asemenea, puteți folosi linii mai fine sau mai grosiere, aplicații argintii sau aurii pentru a adăuga o tentă glamour sau chiar glitter pentru o strălucire sclipitoare.

  3. Sticlare Water Marble: Această tehnica complexa adauga o stralucire unica si se poate prezenta intr-o varietate de combinatii de culori. Desenurile de sticlare Water Marble sunt create printr-o tehnica unica prin care se presara mai multe culori cu gel negru pentru a obține efectul de marmura si a oferi unghiilor cu gel dvs. un look spectaculos.

  4. Unghii cu carouri: O alta modalitate de a adauga ceva elegant unghiilor dvs. negre este de a le decora cu ceva carouri, fie cu aplicații sau direct in gel. Acesta este un look simplu, dar plin de farmec și sofisticare și un mod grozav de a ieși în evidență.

  5. Unghii cu dungi: Se pot obține efecte spectaculoase prin combinarea unor culori puternice și interesante. Puteți folosi mai multe umbre alternându-le pe unghiile dvs. negre.

  6. Design elegante frantuzesti: Desenurile clasice frantuzesti sunt excelente pentru unghii negre și se pot adapta cu ușurință stilului dvs. de la obișnuitele dungi la folosit combinații variate de culori.

  7. Unghii cu fire metalice: Aceste unghii sunt senzaționale și se realizează prin depunerea firelor metalice la suprafața unghiilor și lăsarea lor sub gel. Acestea dau unghiilor o tentă modernă cu mai mult efect.

  8. Modele de flori: Un alt mod de a ieși în evidență este să folosiți mai multe modele florale. Acestea arata senzatioanl dacă se combina bine culorile și se poate ad naște o pictură minunată.

  9. Unghiile cu tăieturi: Acesta este un look elegant, unic si spectaculos cauzat de tăierea unghilor cu gel special în forme geometric, curbe sau forme originale. Acest lucru se poate face fie cu o penseta, fie cu un instrument special. Astfel, o astfel de unghie arata grozav si se obtine un look extraordinar.

  10. Unghii Ombre: Pentru un efect modern și sofisticat, puteți opta pentru unghiile Cu gel Ombre. Acestea includ folosirea mai multor nuanțe in gel pentru a crea un trasaturi complexe și interesante.

De asemenea, dacă sunteți îndrazneți, lăsați-vă fantezia să se joace și să creatiilemodele unice care reflecta personalitatea dvs. și originalitatea. Sunteți surprinși cât de ușor poate fi realizat!

Cu toate acestea, chiar și cu cele mai originale idei de design, unghiile cu gel negru necesita mult timp și grija pentru a le obține in mod corect. Tratamentul unghiilor correctlyse începe cu curatarea si pregatirea bazei, folosind produse special destinate acestui scop. Exfolierea unghiilor și limitarea frecventă a stratului de cuticula ajută la prevenirea uscării și a altor probleme.

După pregătirea unghiilor trebuie apoi sa se aplice gelul, de obicei intr-o maniera uniforma si desena modelele finalice. În cele din urmă, trebuie să utilizați o lampa UV pentru a usca gelul și a fixa designul.

Trebuie să rețineți că tratarea corectă a unghiilor cu gel negru este foarte importantă. Permiteți minimal două-trei ore pentru procesul întreg de pregătire și designare . Acest lucru vă va ajuta să obțineți unghii lungi, rezistente și sănătoase care se vor potrivi înapoi perfect oricărei ținute.