Cand vine vorba de casa de vis, imaginea pe care majoritatea mintilor o creeaza consta in a detine o proprietate somptuoasa, luxurianta, situata intr-un loc in care satisface toate nevoile tale. Poti fi in propria ta lume, sa iti creezi propriile reguli si sa profiti de viata fantastica. Cand vine vorba de casa de vis, exista mai multe optiuni interesante din intreaga lume. In cele ce urmeaza, vom enumera cele mai frumoase case din lume si le vom face cunoscute.

  1. Casa Monet, Giverny, Franta

Famosul pictor Monet a imortalizat casa sa, Giverny, raspandind renumele si frumusetea ei in intreaga lume. Acesta a amplasat casa sa in mijlocul unui decor deosebit din podgorie si flori parfumate. Casa Monet, alaturata unui magazin atent decorat, se remarca printr-o vibrare vintage ce evoca lumea literara.

  1. Casa Mansion House Plane, Venezuela

Casa Mansion House Plane, situata in Venezuela, se adauga listei de proprietati de vis celebre. Diferitele materiale folosite in constructie, aur, granit alb si mexican, finalizate cu stilul Travertin, fac ca aceasta casa sa fie una dintre cele mai cunoscute si frumoase proprietati.

  1. Casa Medici, Florenta, Italia

Casa Medici, construita in secolul al 15-lea, se afla la Florenta si e cunoscuta pentru arhitectura sa luxurianta si frumusetea. Familia Medici a construit aceasta casa, care se remarca prin arhitectura sa, dar si prin portile sale ce dateaza din secolul al 14-lea.

  1. Casa Larga Vista, Montana, SUA

Larga Vista face parte din lista de case de lux din SUA, fiind situata la Montana, intr-o regiune plina de munti, cascade si paduri. Acest estate se remarca prin terasele sale, decorate cu multa eleganta. Casa ofera privelisti uimitoare si flora variata din jurul ei. De asemenea, aceasta casa este prevazuta cu spatii generoase, living luxos si cele mai excelente dotari.

  1. Casa Elrod, Palm Springs, California

Casa Elrod de la Palm Springs este o proprietate de vis, construita ca o vila mediteraneana, un loc in care se amesteca perfect stiluri istorice cu cele moderne. Aceasta casa are un interior somptuos si un exterior ce ofera vederi minunate. Casa este dominata de o curte Superbowl, luxurianta, plina de palmieri, iar in interiorul casei gasiti coloane, poduri si terase.

  1. Casa Breuer, Taconic Mountains, SUA

Casa Breuer se afla in Taconic Mountains si este celebrul loc cunoscut drept casa lui Marcel Breuer. Acest estate se remarca prin finisajele sale in stil Bauhaus, gradina somptuoasa si vederilor superbe asupra muntelui. Master-ul fantatic al lui Marcel Breuer a creat acea casa moderna, captivand imaginatia tuturor.

  1. Casa Reiner, Santa Barbara, SUA

Casa Reiner se lauda cu cel mai frumos peisaj dintre cele din SUA si combina stilul modern cu zidurile sale groase de stanca de calcar. Acest lucru face ca aceasta casa sa fie intreaga o adevarata poveste. In plus fata de finisajele interioare impecabile ale casei, Casa Reiner ofera, de asemenea, un centru spa regal, cu piscina si sala de jocuri.

  1. Casa Xanadu 2.0, Redmond, SUA

Xanadu 2.0 se afla la Redmond si are un peisaj modern si un design spectaculos. Acest estate se impresioneaza prin reteaua sa vasta de lumini inteligente, dispozitive de munca si roboti cu aspect de arta. Casa dispune de o sauna, un jacuzzi, un cinema si o sala de sport in ton cu stilul si culorile sale somptuoase.

  1. Castelul Courances, Ile-de-France, Franta

Castelul Courances se afla in Ile-de-France si este cunoscut pentru gradinile sale reprezentative frantuzesti. Acest estate se remarca prin pise de statui romane, cascade, marele lac si vegetatia luxurianta care acopera terasele. Este unul dintre puținele castele din Franta care au ramas neatinse inca din secolele antice.

  1. Casa Wicklow, Irlanda

Casa Wicklow se afla in Irlanda si se impresioneaza prin abundenta ierburilor decorative si gradinile sale cat si prin constructia sa ornamentata. Aceasta proprietate a fost construita in secolul al 17-lea si este cunoscuta ca dimensiunea sa impresionanta si renumelui ei.

Toate aceste proprietati sunt frumoase si se remarca prin finisaje splendide, arhitectura interesanta si peisaje impresionante. Acestea ofera celor carora le apartin un mod de viata plin de lux si de opulenta. Aceste case, variand de la cele moderne la cele mai vechi, ofera ceva pentru fiecare si reprezinta ceea ce se numeste casa de vis.