Cele mai frumoase tunsori sunt adesea cele care completeaza cel mai bine forma fetei si stilul propriu al unei persoane. Tunsorile bob lung sunt unele dintre cele mai versatile si populare stiluri de par pentru femei, si se potrivesc multor forme si texturi de par precum si varstei. Daca esti in cautarea unei tunsori bob lung cu care sa obtii cele mai frumoase rezultate, citește mai departe pentru mai multe informații.

Cum sa alegi cea mai frumoasa tunsoare bob lung

Atunci cand cauti o tunsoare bob lung, important este sa alegi una care sa se asorteze cu forma fetei si stilul tau. Prima ta directie ar trebui sa fie sa stii ce fel de forma are fata ta. Forma fetei poate fi rotunda, ovala, in forma de inima sau chiar patrata. Atunci cand ai stabilit asta, vei putea grupa tunsorile dupa acest criteriu.

Tunsori bob lung pentru fata rotunda

Tunsorile bob lung pentru fata rotunda sunt potrivite pentru aceasta forma a fetei intrucat creeaza sau estompeaza conturul nasului si a gatului. Aceste tunsori arata mai bine daca au cateva straturi si sunt prelungite sub barbie, deoarece aceasta creaza impresia de subtiere a fetei.

• Tunsori bob lung drept- Un stil bob drept arata bine in cazul unei fete rotunde si ar trebui sa fie suficient de lung incat sa fie prelungit sub barbie. Acest stil este cea mai simpla si versatila optiune pentru aceasta forma a fetei.

• Tunsori bob lung layered- Layer-urile se potrivesc extrem de bine pentru persoanele cu fata rotunda, deoarece le ajuta sa creeze iluzia de subtiere si sa intrerupa linia lor orizontala.

• Tunsori bob lung cu breton- Tunsorile bob cu breton ofera un look modern si subtire si sunt potrivite pentru aceasta forma a fetei. Bretonul te ajuta sa estompezi conturul fetei si sa reduci volumul parului.

Tunsori bob lung pentru fata ovala

Tunsorile bob lung pentru fetele ovale sunt potrivite pentru ca le permite acestora sa isi arate cat mai bine trasaturile. Satifacand corveta podoabei capilare si proportionand in mod frumos oricare forma a fetei, tunsorile bob lung sunt ideale pentru acest tip de forma faciala.

• Tunsori bob lung drept- Tunsorile bob lung drept au o taiatura neta si o linie dreapta la baza gatului si parul cele mai frumos pe fete ovale. Daca alegi sa iti lasi parul la lungimea maxima, asigura-te ca este prelungit sub barbie.

• Tunsori bob lung blond cu breton- Tunsorile bob lung cele mai reusite pe fete ovale sunt cele cu un breton zimtat sau ondulat si cu parul lins si natural. Acesta colorat intr-o nuantza calda de blond arata foarte bine pe fete ovale.

• Tunsori bob lung uneven- Aceste tunsori arata extraordinar pe fetele ovale datorita aspectului dezordonat pe care il dau parului care le asociaza cu dinamism si eleganta.

Tunsori bob lung pentru fata in forma de inima

Tunsorile bob lung se potriveste si fetelor in forma de inima, in special daca sunt taiate grosier si supradimensionate. Acest look creeaza proportionarea si simetria pe care fetele in forma de inima le doresc atunci cand aleg o tunsoare.

• Tunsori bob lung asimetric- Acest stil de tunsoare bob Lung este ideal pentru fata in forma de inima deoarece oferacontur subtire si pune in evidenta trasaturile fetei.

• Bob lung cu breton asimetric- Acest stil este unul foarte modern si arata bine pe fetele in forma de inima datorita liniilor asimetrice si lungimii. Adaugarea bretonului ofera un echilibru precis formei fetei.

• Tunsori bob lung cu rame laterale- Acest stil de bob lung creeaza proportiile perfecte si cele mai frumoase rezultate pe fetele in forma de inima. In plus, adaugarea ramelor laterale creeaza un look modern si contemporan.

Tunsori bob lung pentru forma patrata

Fetele cu forma patrata pot beneficia mult de acest mod de tunsoare bob lung. Este important pentru fetele cu forma patrata sa aleaga tunsori care sa isi puna in valoare trasaturile si sa le scalreze forma barbii in asa fel incat sa creeze proportii balance.

• Tunsori bob lung layered- Aceste tunsori creaza proportii itemise si bine regulate si pun in valoare trasaturile fetei. Layerele te ajuta sa subtiezi conturul fetei si te vor ajuta sa obtii proportiile dorite.

• Tunsori bob lung cu breton- Acest stil ofera un look modern si subtire pentru fetele cu forma patrata si adauga mai multe dimensiuni si volum intre breton si linia parului.

• Tunsori bob lung cu parul prins-Acest stil este ideal pentru fetele cu forma patrata fiindca il face sa arate mai subtire. Este potrivit pentru persoanele care isi doresc o tunsoare bob lung dar doresc sa se ascunda forma drastei a fetei in aceasi timp.

In concluzie, daca vrei sa experimentezi cu tunsori bob lung, asigura-te ca iei in considerare forma fetei, ce fel de layer-uri iti doresti, daca vrei un breton sau nu, alongimanta bob-ului si tipul de breton pe care il vei adoptat. Cu unele dintre aceste tunsori bob lung, esti sigura ca vei obtine cele mai frumoase rezultate.