Visăm la o lume în care toată lumea să se bucure de arta cinematografiei coreene. Acest lucru a devenit mai accesibil decât oricând, deoarece există atât de multe seriale TV coreene care sunt disponibile online și care pot fi vizionate cu ușurință. Iată deci top șapte seriale coreene pe care poate le-ați dori să le încercați.

  1. Boys Over Flowers

Boys Over Flowers este un serial coreean din 2009 și a devenit unul dintre cele mai infloritoare și de succes producții coreene vreodată. Serialul se bazează pe popularul manga japonez, deci dacă ați mai văzut anime-ul Shoujo, atunci veți cunoaște subiectul. Serialul ne introduce în viața lui Geum Jan Di, o fată săracă dar inteligentă și talentată care merge la o școală privata de elită. Cuplurile principale sunt adorabile și servesc burți de procedură de dragoste și romantism online subțire. Această combinație face ca Boys Over Flowers să se ridice la un nivel comun.

  1. Descendențe ale lui Sun Shin

Descendențele lui Sun-Sin este un serial TV coreean de acțiune. Serialul ne introduce în lumea lui Admiral Sun Shin, general al Coroanei Joseon, care era cunoscut pentru victoriile sale pe mare și putere eșalonată cu precizie strategică. Acest serial ne prezinta viata lui Admiral Sun Shin și a celor opt soldați care l-au servit pentru totdeauna – astfel de credincioșie rare fiind o amintire a trecutului, alături de momentele miraculoase prin care se prezină personajele.

  1. Calm

Serialul Calm se bazează pe povestea vieții lui Jung Sun Ho, un tânăr care se străduiește mereu să devină celebru. Aflând că trebuie să plece de acasă și să trăiască în condiții foarte dure, Jung Sun Ho se confruntă cu provocări puternice, în care trebuie să se lupte pentru binele lui. Această călătorie de dezvoltare personală prezintă viziuni despre nevoile și slăbiciunile omului.

  1. Violă

Violă este un serial coreean controversat care ne introduce în lumea coruptă a politicii din Coreea de Sud. Serialul urmărește cariera lui Jang Joon Seo, un tânăr sclipitor și brusc care trece prin toate necazurile, bucurându-se de ascensiunea și atingerea de noi înălțimi. O cameră de presă pozitivă și energică face ca serialul să atingă acele înălțimi, cu un final copleșitor.

  1. Doctors

Doctors este un serial coreean de ficțiune medicală cu tema medicală și dragoste. Serialul urmărește talpa unei mediciniste noi în domeniu, Yoo Hye Jung, și se concentrează pe călătoria ei de a se îndrepta și a realiza un rol profesional inovator. Serialul mai prezintă subiectul 4rerii relațiilor interumane, cuplurile intrigate și tema jocului de putere.

  1. Goblin

Goblin este un serial coreean de fantezie care prezintă personaje fantastice, inclusiv și un goblin. Acest serial ne introduce în lumea lui Kim Shin, un vechi războinic care pe neașteptate devenindu-se goblin, care trăiește pentru totdeauna. Serialul prezintă un spectru inovativ de subiecte, deoarece folosește poezie și vrăjitorie pentru a explora fantezia și magia vieții.

  1. Mr. Sunshine

Mr. Sunshine este un serial TV coreean istoric ce ne prezintă povestea lui Eugene Choi, care s-a ascuns de fericire. Serialul prezină și teme contemporane ale Coreei de Sud, cum ar fi colonialismul și libertatea de expresie. Cuplurile principale sunt atractive și aduc viața multora, inclusiv lui Eugene Choi, când lumea pare că se prăbușește în jurul lor.

Be it Boys Over Flowers, Descendents of the Sun, Calm, Viola, Doctors, Goblin or Mr. Sunshine – toate acestea sunt seriale coreene excelente și recomandate care pot fi vizionate online, însoțite de traduceri disponibile. Acestea sunt:

• Boys Over Flowers
• Descendențe ale lui Sun Shin
• Calm
• Viola
• Doctori
• Goblin
• Mr. Sunshine

Acestea sunt doar câteva dintre serialele coreene extrem de populare și apreciate. Oricare ar fi alegerea voastră, vă amintiți să vă bucurați din plin și să savurați arta cinematografiei coreene.