Toni Iuruc este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de pe platformele social media, în special pe Instagram, din România. Din momentul în care a postat primul său video pe această rețea, el a primit recunoașterea mii de oameni din întreaga lume care aparțin comunității sale. După doar câteva postări pe Instagram, el a reușit să obțină o mare popularitate și o mulțime de susținători. Acest lucru nu i-a fost dificil deoarece Toni a fost întotdeauna deschis către public și a ținut să aducă mereu conținut original și interesant.

Câți copii are Toni Iuruc?

Toni Iuruc are doi copii, un băiat și o fată, pe care le iubește foarte mult. El și soția sa fac tot posibilul să le ofere o educație bună și să arate cât de mult valorează familia, iar copiii le împărtășesc pasiunea. Cuplul își petrece, de asemenea, cât mai mult timp împreună, și încearcă să-și consacre posibilul liber către ei și să profite de momente prețioase pe care le petrec împreună.

Cuplul susține că cei doi copii sunt cea mai mare realizare a lor și le acordă o atenție deosebită. Toni își dedică parte din timpul său liber cu felul în care iese în lume cu cei doi copii. El le deschide lor lumea înconjurătoare, le îmbunătățește cunoștințele și le dezvoltă capacitățile lor creative. Ca părinte, el învață de la ei în fiecare zi și încerc să rămână la curent cu toate învățăturile lor.

Educația copiilor pe care Toni Iuruc o acordă

Ca orice părinte responsabil, Toni și soția sa acordă o mare importanță educației copiilor lor. El are un plan clar pentru a asigura că ei să obțină o educație de calitate și să învețe cât mai multe lucruri despre lumea care îi înconjoară. Așa că, bebelușii lui vor învăța despre muzică, artă și limbile străine. Ei vor fi învățați despre lumea în care trăiesc, despre valorile sociale, despre modul în care funcționează societatea și le vor fi oferite oportunități de a-și folosi inteligența într-un mod creativ.

De asemenea, Toni își dedică timp și efort ca cei doi copii să participe la activități recreative, astfel încât să se poată bucura de o împlinire pe plan personal și să învețe lucruri noi dar și să-și testeze limitele. Cuplul consideră că este important ca ei să înțeleagă cum să se bucure de viață și să-și îmbunătățească aptitudinile și buildurile personale.

Tipurile de activitați care le oferă cei doi copii lui Toni Iuruc:

 1. Muzică și dans
  Toni și soția sa sunt convinși că muzica și dansul sunt o parte importantă din viața lor, așa că îi încurajează să-și îmbunătățească abilitățile și își petrec ore întregi învățând dans și cântând diferite piese. Acest lucru le ajută să devină mai creative, să învețe cum să exprime ceea ce simt și să se bucure de momentele prețioase.

 2. Atletism și Sport
  Toni și soția sa îi încurajează să practice atletism sau orice alt fel de sport. Acest lucru le va dezvolta abilitățile fizice și gândirea competitivă și non-standard. De asemenea, acest lucru le va permite să dezvolte anumite abilități sau antrenamente tonice, ceea ce va duce la o bună formă fizică a copiilor lor.

 3. Planificarea:
  Toni și soția sa îi încurajează pe cei doi copii să participe la o varietate de activități care le ajută să învețe cum să planifice și să se organizeze. Copiii sunt încurajați să-și ajusteze programul zilnic și să stabilească obiective pentru fiecare zi. Acest lucru le va ajuta să-și dezvolte abilitățile de planificare, dar și să gestioneze mai eficient timpul lor.

 4. Creație:
  Toni și soția sa îi îndeamnă pe cei doi să dezvolte anumite abilități creative, deoarece acestea le vor asigura o baza solida pe care se vor putea construi în continuare.