Având în vedere că, în prezent, sexul în trei nu mai este atât de tabu precum era odată în trecut, mulți oameni încep să devină curioși în privința acestui subiect. Probabil ai auzit despre asta și ai chiar gândit să încerci acest lucru. Ei bine, dacă sunteți interesat să experimentați acest tip de sex în trei, atunci este important să știți ce să așteptați și să fiți pregătiți pentru această experiență. Aici este informația de bază pe care ar trebui să o menționați înainte de a merge mai departe.

Ce trebuie să știți despre sexul în trei?

Înainte de a pune în practică sexul în trei, este foarte important să vă informați despre ea. Este important ca cineva care încearcă pentru prima dată să înțeleagă bine limitele sale și limitele celorlalți. Sexul în trei presupune o participare a a trei persoane care împart aceeași experiență și prezintă un avantaj unic și deosebit de important pentru toți cei implicați. Înainte de a face acest lucru, însă, este foarte important să înțelegeți toate detaliile, nevoile și limitele care pot fi implicate.

Iată câteva lucruri importante pe care este bine să le știți despre sexul în trei:

• Dacă doriți să încercați sexul în trei, trebuie să discutați cu partenerul dvs. despre aceasta și să faceți acest lucru pe cale gratuită și în același acord.

• Trebuie să luați în considerare sentimentele partenerilor dvs. înainte de a decide să mergeți pe acest drum.

• Este important să discutați despre limitele tale și ale partenerului tău înainte ca oricare dintre voi să vă angajați în acest fel de sex.

• Este esențial să aveți un plan și să vă înțelegeți toți bine despre ce veți face și ce v-ar face să vă simți confortabil și satisfăcut.

• Este important să știți că sexul în trei nu se referă doar la betie și nevoia de a experimenta lucruri noi. Pentru unii oameni poate fi o experiență foarte plăcută, dar trebuie să știți că, de asemenea, poate fi dureros și către unele persoane.

• Există și site-uri web și grupuri de discuții care pot ajuta persoanele interesate să înțeleagă mai bine acest lucru, astfel încât să fie mai ușor și mai bine pregătiți pentru a încerca sexul în trei.

De ce ar trebui să încerci Sexul în Trei?

Dacă te gândești să încerci sexul în trei, atunci ar trebui să explorezi motivul pentru care dorești să faci acest lucru. De exemplu, este posibil să vreți să îmbunătățiți relația dvs. cu partenerul dvs. sau să vă gândiți la noi moduri de a experimenta diferite fantezii. Sau, poate doriți mai multă conectare cu altcineva în afara relației dvs.? Pentru unii oameni, sexul în trei reprezintă o călătorie către o mai mare intimitate și conexiune cu ei înșiși și cu cei din jurul lor. Indiferent de motivul tau, este important să știi exact ce îți dorești să obții din această experiență.

Înainte de a continua

Înainte de a merge mai departe, este foarte important să discutați și să exprimați nevoile fiecăruia dintre voi. Acest lucru vă va îmbunătăți comunicarea și vă va ajuta să vă aflați într-un mediu sigur.

Apoi este bine să luați în considerare existarea unei legaturi speciale între cei doi parteneri înainte de a aduce un al treilea în echipă. În plus, ar trebui să aveți în vedere și cei trei dintre voi să vorbiți despre limitele tuturor celor implicate și să îi respectați reciproc.

Înainte de a aborda sexul în trei, ar fi bine să vă asigurați că discutați cu partenerul tău despre sentimentele sale și ale tale și să faceți acest lucru într-un mediu care va lăsa loc pentru confort și curățenie.

Unde puteți găsi parteneri pentru a încerca sexul în trei?

Atunci când decideți că vreți să încercați acest tip de sex, veți avea nevoie de doi parteneri în plus.