Nicole Cherry este o cantareata si scenarista de origine romana care a cucerit rapid inimile fanilor prin muzica sa moderna si melodiile stranie. De-a lungul timpului, fanii au urmărit cu interes viata personală a cantaretei, mai ales anul 2018, cand Nicole Cherry a facut anuntul oficial ca este insarcinata. Cati copii are cantareata?

Viata personala a Nicolei Cherry

Nicole Cherry s-a nascut in 1992 in judetul Cluj si a crescut in orasul Cluj-Napoca. A inceput sa compuna melodii in adolescena, dar abia in anul 2012 a incercat sa faca primii pasi spre succes. La scurt timp, si-a lansat primul album de debut intitulat „Cherry” si a inceput sa castige notorietatea in Romania si Europa de Est.

Nicole Cherry a fost ascultata de milioane de persoane si a aparut intr-o multime de evenimente. De asemenea, ea a pornit un proiect social in care a adus-o pe aceasta in contact direct cu fanii sai. Din acest motiv aceasta și-a castigat rapid renume si a inceput sa fie cunoscuta international.

Vestea ca Nicole Cherry e insarcinata

Dupa ce a lansat al doilea album in iulie 2018, Nicole Cherry a anuntat in octombrie aceluasi an ca este insarcinata. Au fost multe persoane care s-au bucurat de veste si au urat-o bine de tot. La scurt timp, cantareata a facut publica si data nasterii si a aratat ca fata a venit mai devreme pe lume.

De-a lungul timpului, Nicole Cherry a vorbit despre sarcina sa si a incercat sa tina fanii la curent cu ce se intampla in viata ei. In mai 2019, a facut dezvaluirea ca a nascut nu unul, ci doi copii !

Cit de bine se intelege Nicole Cherry cu copiii ei?

Nicole Cherry a dezvaluit ca, imediat ce a aflat vestea ca este insarcinata, s-a gandit la copiii ei si apoi chiar si-a ales numele. Acest lucru se poate vedea si in numele lor de pe Instagram: Isabella si David.

Cantareata a vorbit despre ea si copiii sai ca fiind o familie unita si a postat multe fotografii cu ei pe contul ei de Instagram. Acest lucru ne face sa presupunem ca Nicole Cherry se descurca foarte bine in rolul de mama si se bucura de fiecare moment petrecut cu copiii sai.

Cati copii are Nicole Cherry?

Eliminand toti dubii, putem spune ca Nicole Cherry are doi copii, amandoi fete. Unul dintre ele, Isabella, s-a nascut in septembrie 2018, iar cel de-al doilea, David, a venit pe lume in martie 2019. Indiferent de diferenta de varsta a celor doi copii, Nicole Cherry se ocupa de amandoi la fel de bine.

Cantareata isi petrece majoritatea timpului cu Isabella si David si ramane in contact cu fanii sai prin intermediul retelelor sociale, postandu-le fotografii cu copiii sai. Amandoi copiii au conturi de Instagram, unde sunt adorati de milioane de persoane din intreaga lume.

Nicole Cherry a adus pe lume doi copii frumosi. Desi a fost impresionata de provocare, Nicole Cherry a reusit sa se descurce ca si mama si se bucura cu adevarat de momentul petrecut cu copiii ei. Dintre ei, Chloe si David sunt numele pe care Nicole Cherry le-a ales si care s-au dovedit a fi o alegere foarte buna.

In concluzie, Nicole Cherry este o mama iubitoare si se bucura la fel de mult ca si copiii sai. Desi una dintre fete a venit mai devreme pe lume, acest lucru nu a facut decat sa aduca familiei si mai multa bucurie in viata de zi cu zi.