Înfrumuseţarea unghiilor cu tehnica french alb poate fi o modalitate excelentă de a adăuga o notă de atractivitate şi de a crea o expresie personală interioară. Această modalitate a îmbrăcat multe forme în decursul anilor şi poate că te întrebi cum să obţii unghii french alb perfecte. Ei bine, ai ajuns exact unde trebuie, suntem aici pentru a te ajuta să obţii cele mai bune rezultate.

Ce sunt unghiile french alb?

Unghiile french alb, de obicei, se referă la manichiura în care inserţia unghială (zona care împarte patul unghiilor de cuticulă) este împântecită cu o culoare albă sau crem, în timp ce vârful unghiilor este acoperit cu o nuancă mai deschisă, mai puţin evidentă sau transparentă. Cu toate acestea, în ultimii ani, termenul a evoluat pentru a include toate acestea – culori, învelişuri, texturi sau chiar ilustraţii speciale.

Cum să obţii unghii french alb frumoase?

  1. Alege un model

Cel mai important în această etapă este să te asiguri că furnizorul tău de produse de înfrumuseţare are mărci de înaltă calitate, astfel încât să obţii unghii frumoase, sănătoase. Dacă sunteţi în căutarea calităţii, optaţi pentru produse cu conţinut natural, precum uleiuri esenţiale, extracte botanice active şi săruri spa.

Cu toate acestea, dacă te axezi mai mult pe revoluţionarul aspect de înfrumuseţare, atunci produsele de înaltă calitate, precum vopselele pentru unghii, lăcuirile semipermanente, razele ultraviolet şi gelurile 3D sunt ceea ce cauţi.

  1. Structuraţi

Este important să aveţi o rutină corectă de îngrijire a unghiilor înainte de a începe procesul de tehnica french alb. Spălaţi şi uscaţi mâinile cu multă grijă, folosind apă caldă şi săpun pentru a curăţa cu uşurinţă dezinfectantul uzual. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi orice igienă necorespunzătoare sau bacterii care ar putea afecta negativ rezultatele pe care doreşti. La sfârşitul spălării, usucaţi mâinile cu un şerveţel curat şi aplicaţi un strat subtire de cremă hidratantă sau ulei de cuticulă pentru a restabili hidratarea.

  1. Aplicaţi lacul

Acesta este primul pas către manichiura french alb perfectă. În primul rând, aplicaţi un strat subtire de lac. Apoi, folosiţi un bloc de sticlă şi începeţi să adăugaţi două straturi de lac alb pe inserţia unghiilor. Este important să menţineţi stratul uniform, dar fără exagerarea prea mult.

  1. Realizaţi finisajul

Timpul de uscare influenţează aspectul final al unghiilor. Se recomandă să utilizaţi o lampă specială pentru uscare pentru rezultate profesionale. La sfârşit, este necesar să luaţi un burete umed şi să restabiliţi stratul superior al lacului.

În final, nu uitaţi de straturile de protecţie. Unele produse conţin un strat de protecţie special conceput pentru a preveni linia albă de la stratul superior al lacului. Acest strat vă va asigura că manichiura dumneavoastră va căpăta o înfrumuseţare mai durabilă.

  1. Îngrijiţi mâinile

Mâinile necesită o îngrijire atentă pentru ca manichiura ta să fie reuşită şi să dureze. Crema hidratantă poate ajuta pentru a reda hidratarea pielii mâinilor, iar începerea unei rutine zilnice de hidratare ar trebui să fie primul lucru pe care doriţi să îl faceţi.

Este de dorit să alegeţi produse de îngrijire adaptate nevoilor unghiilor, cum ar fi de exemplu vopsele speciale, alcool etilic, săpunuri neutre, toate acestea fiind necesare pentru ca manichiura cu french alb să poată fi întreţinută.

Această manichiură poate fi o adăugare interesantă pentru orice ocazie sau chiar o opţiune excelentă pentru înfrumuseţarea zilnică. Având în vedere faptul că poate fi adaptată atât pentru look-ul său îndrăzneţ, cât şi pentru personalizări mai sofisticate, chiar şi cea mai avansată dintre noi poate să creioneze perfect această tehnică.

Unghiile french alb nu înseamnă doar o manichiură, ci o expresie, o beauty statement care te ajută să te reflexionezi asupra sentimentelor tale interioare. Asadar, cu ajutorul acestui ghid, asteptările tale de prezentare a unghiilor de frumuseţe perfecte se pot împlini pe măsură ce înveţi cum să obţii unghii french alb frumoase şi durabile.