Mesajele de condoleanţă sunt un mod important de a arăta simpatia faţă de cei care traversă o decizie dificilă și de a-i asigura că reţineţi decesul lor cu respect și compasiune. Ca parte a răspunsului dvs. la decesul oricărui prieten, membru al familiei sau coleg, tratarea unei imagini speciale poate fi un mod ideal de a-i transmite înţelegere și confort. Atunci când e vorba de a trimite un mesaj de condoleanţă sau de a marca aniversările, trebuie să ţineţi cont de faptul că imaginea gândită bine poate face cât o mie de cuvinte.

Iată cum puteți găsi imaginea perfectă pentru a transmite condoleanțe.

Capturând sentimentele dure

Sentimentele care sunt adesea încorporate în imagini de condoleanţe includ tristeţe, simpatie şi recunoştinţă. Dacă vă pregătiți să marcaţi momentul dureroase sau să sunteți alături de persoanele care îl trec prin ea, asigurați-vă că selectați imaginea care captează sentimentele și intenția.

De exemplu, imaginea unei singure lumânări care arde într-o cameră întunecată poate evidenția liniștea şi recunoştinţa pe care o simţiţi față de acel deces. Sau imaginea unor flori albe simple ori mângâierea semnului cu mâinile în rampă pot evoca tristețea dureroasă pe care familia o experimentează.

Trimite o simbolistica

O imagina poate aduce la suprafaţă alte sentimente decât durerea dacă folosiţi simbolistica subiectivă. Fotografia care reprezintă îmbrăţişarea între copii poate invoca sentimente de protectie si dragoste de familie in ciuda pierderii expernimnate. De asemenea, o imagine care include o luna plina sau nori care trec poate transmite sentimente precum suprizul sau misterele vieţii.

Împărtăşiţi dovezi ale interiorităţii

Accentul neted asupra fizicului poate contribui la pregătirea celor care sunt tristi. Fotografia trebuie să capteze modul în care îşi amintesc cei din jur de persoana care a trecut, astfel încât această imagine să poată fi utilizată atât pentru a marca care momentul, cât şi în viitor, când este nevoie să zâmbească și să observe pozitivitatea ceea ce cunoscut.

Pentru a împărţi o imagine care încorporează trăirile interioare, aruncați o privire la salba de mărturii ale trăirii și însemnează personalităţile celor dragi. O poză a cadoului preferat, a locul favorit preferat sau chiar a petiţionului dvs. casnic poate fi importantă, întotdeauna în păstrarea memoriilor acelora dragi și în încurajarea lor, indiferent de circumstanţe.

Raportul cu semne de simboluri spirituale

O imagine spirituală, cum ar fi o icoană sau un cimitir aurit, poate încuraja cei îndureraţi și în același timp să încurajeze faptul că persoana nedorită realizează acum mântuirea. Dacă încercați să găsiți o fotografie care să oglindească sentimentele căutate, gândiți-vă la acele elemente care se leagă de visele și speranțele cei dragi sau ale persoanei care a trecut.

Lista de imagini de condolențe de trimis:

 • Poze ale unui cer senin și înstelat
 • Floarea preferată a persoanei decedate
 • Fotografii de pe mormântul celui drag
 • O imagine dintr-un loc special pentru persoana decedată
 • Lumânări aprinse
 • Imagini florale
 • Icoane sau icoane religioase
 • O imagine a persoanei decedate cu membrii familiei sale
 • Trandafiri albi
 • Fotografii cu mâini vârâte
 • Poză cu un om care sărută memoriile celor dragi
 • Imagine a unei pasări zburând în libertate
 • O poză cu un bolt de rugăciune și meditație

Pentru a închide într-un mod mai blând pe cei care sunt tristi și să ajutați la gifarea liniei de sfârșit, puteți gândi la imagini moi sau la conceptele precum raza de soare sau vântul care umezeste în frunze. La observarea unor scene de natura, cum ar fi o mare înghețată sau o potecă forestieră, se poate creea o senzație de pace sau linişte.

Mesajele de condoleanţă sunt un mod important de a arăta simpatie faţă de cei care traversează o decizie dificilă și de a oferi putere în mijlocul durerii. Datorită faptului că fotografiilor putem transpune sentimentele dureroase, puteți găsi imaginea perfectă pentru a transmite condoleanțele. Imagini precum lumânarea aprinsă, trandafirii albi, mâna în rampă, fântâna religioasă sau bolta de rugăciune, persoana decedată înconjurată de familie sau o pasăre lansându-se în libertate pot reprezenta cu adevărat un sentiment de recunoştinţă