Ilinca Vandici este o prezentatoare tv, o persoana publica bine cunoscuta in Romania si o vedeta de top, asociata numelor de mare succes si castigare. Nascuta la data de 6 octombrie 1987, Ilinca Vandici s-a nascut si a crescut in orasul Bucuresti. La doar 10 ani a facut primii pasi in lumea artei, participand la un program de divertisment si muzica numit “Codul lui Tink.”

I. Ilinca Vandici – Biografia

Ilinca Vandici s-a nascut la 6 octombrie 1987 in Romania, orasul Bucuresti. La vremea respectiva, parintii sai, Angela si Stefan Vandici au fost printre cei mai de succes antreprenori din tara, in domeniu produselor alimentare.

Au avut o copilarie foarte fericita si au fost crescuti intr-un mediu roditor si creativ datorita parintilor lor. Ilinca si fratele sau mai mare, Cristi, au fost incurajati sa se implice in activitati extra-scolare precum poezie, muzica si dans.

In scoala, Ilinca a avut rezultate academice stralucite si a urmat clasa pregatitoare la Scoala nr. 301. La varsta de 10 ani, a facut primii pasi in lumea tv, aparand in show-ul de divertisment si muzica “Codul lui Tink.” Acesta a spus si deschis drumul catre show-ul de televiziune hit “Fata-Sirena”, unde a ramas activa mai multi ani.

In anul 2005, Ilinca a prilejuit oportunitatea unui titlu avansat la emisiunea “Live la Repriză”, unde a servit ca corespondent din tarile europene si a acumulat cunoastere si experienta. Este pe marele ecran de mai bine de 13 ani, de atunci devenind cea mai iubita prezentatoare a Romaniei si unul dintre cei mai apreciati anchetatori si jurnalisti.

II. Ilinca Vandici – Cariera

Cariera Ilincai in televiziune a inceput in anul 1997, la doar 10 ani, ca participanta la “Codul lui Tink”. Ulterior, popularitatea si aprecierea publicului au crescut si a prezentat show-urile de divertisment “Fata-Sirena” si “Vedeta Saptamanii”, unde se descurca extrem de bine.

In anul 2005, Ilinca a condus emisiunea “Live la Repriză”, care si-a adus cele mai mari numere de audienta. De asemenea, a prezentat un show de divertisment numit ”Romanii au talent” si a preluat conducerea unor emisiuni de televiziune sportive, precum “SuperMatch” si “Darts si Alte Jocuri”.

In acelasi an, a gazduit unul dintre cele mai urmarite show-uri de test de divertisment ” Ziua Recunoasterii”, care i-a oferit un numar mare de urmaritori si o reputatie remarcabila.

In ultimii ani, Ilinca a lucrat cu multe marci celebrare si a avut o prezenta remarcabila in campaniile mondiale precum ”Perfect Escapes” si “The Perfect Line”. De asemenea, a prezentat spectacole de dans si concerte de muzica in numeroase tari.

III. Ilinca Vandici – Sot

Ilinca Vandici este casatorita cu partenerul sau de viata, Dragos Bucurenci. Cei doi s-au cunoscut in anul 2011. Dragos Bucurenci este un excelent director de film si producer si co-fondator al companiei de produtie Bucurenci & Bucurenci.

Dragos a pregatit toate intalnirile de casatorie și s-au casatorit la data de 22 Octombrie 2016. La cununia lor religioasa au fost prezenti prietenii apropiati si familia.

Dragos si Ilinca sunt o familie fericita si impartasesc o legatura frumoasa care se vede in legaturile lor pe Instagram. Ilinca si sotul ei s-au imbratisat, facut mesaje de dragoste si multi au perceput ca Ilinca si Dragos sunt cei mai fericiti cand sunt impreuna.

IV. Ilinca Vandici – Invidiata de femei

Ilinca Vandici este admirata, venerata si iubita de milioane de admiratori. Ea a reusit sa se impuna in lumea televiziunii, sa castige pe masura faimei si are multe proiecte de vizionat.

In plus, Ilinca este foarte iubita in Romania si este foarte apreciata si invidiata de femei. Femeile sunt inspirate de succesul ei, de personalitatea ei, de pozitivitatea ei si de relatiile sale si viseaza sa ajunga acolo unde a ajuns ea.

Ilinca se simte onorata cand stie ca alte femei se inspira din viata ei si isi doreste sa continue sa le inspire. In plus, Ilinca devine si mai motivata sa faca mai multe in cariera sa si sa-si foloseasca noile responsabilitati ca platforma pentru a incuraja si inspira mai mult femeile din intreaga lume.

V. Ilinca Vandici – Activitati in comunitate

In afara rolurilor sale de prezentorie tv si de producatoare si de castigar, Ilinca se implica in diverse activitati filantropice si initiative de cinste sociala. Ilinca munceste din greu la fondul sau caritabil Appose Romania sub umbrela Fundatiei Global Angels.

Aceasta se implica in diverse programe fata in fata care ii invata pe copiii fara adapost sa devina productivi si sa realizeze obiectivele fabricii lor de vise. Aceasta lucreaza, de asemenea, cu Protectia Copiilor pentru a ajuta copiii vulnerabili si promoveaza educatia primara in mediul rural.

De asemenea, Ilinca a deschis si un centru de invatare si distractie din Romania pentru copii si tineri care nu au un loc sa traiasca sau care sunt in situatii vulnerabile si sunt in dificultate.

VI. Ilinca Vandici – Legacy

In cei 13 ani de activitate in domeniul lumeii media,Ilinca Vandici a reusit sa-si consolideze o puternica reputatie in lumea divertismentului si a comunicarii, dar si de a deveni un lider global recunoscut si lider al cauzei.

Fiecare persoana care are acces la media in Romania si in afara Romaniei poate vedea valoarea sa si importanta ei.