Desenele animate au fost din totdeauna cele mai preferate de copii si inca sunt. Desi telefoanele, tabletele si computerele au oferit oportunitati mai largi de distractie, desenele animate sunt inca pe lista preferintelor oricarui copil. Din fericire, exista multe desene animate mai noi pe piata pe care copii le pot urmari direct de pe internet.

In acest articol vom prezenta cateva dintre desenele animate disponibile online in 2018, complet dublate in limba romana. Toate desenele mentionate sunt gratuite, iar lista poate fi actualizata si incurajam cititorul sa o faca.

I. Desene animate disponibile online in 2018

Elementele generice ale desenelor animate online in 2018 sunt increderea familiarizarii si protectia, intelepciunea de a nu judeca, sentimente pozitive precum prietenia si acceptarea, respectul reciproc si curajul de a incerca lucruri noi. Elementele specifice ale acelorasi desene animate ofera elemente amuzante si informatii utile care i-ar putea ajuta pe copii sa inteleaga mai bine lumea in care traim.

A. “Regatul Cailor”

Regatul de Calareti este un serial de desene animate pe care copiii cu varsta peste 4 ani si adultii il pot viziona chiar acum online. Acest serial prezinta si povestile lui Skye, un calut lenes care, la inceputul seriei, se teme sa calareasca pe calul sau, Machu. Cu toate acestea, Skye incepe sa invete sa caareasca pe cal si sa se descurce de-a lungul drumului. Aventurile sau aduc multe lectii importante pe care copiii le pot invata despre incredere, curaj si prietenie.

B. “Boxtrolls: Legendele obisnuite”

Boxtrolls: Legendele obisnuite este si aceasta o desene animate care poate fi vazuta online in 2018. Acest desen are la baza o poveste bazata pe intamplari reale. Cele 7 Boxtrolls, un grup de papusi care poarta cutii de carton (pentru protectie), sunt supravegheate si hartuite de o uniune a oamenilor gresiti pentru a-i distruge. Desi situatia lor este extrem de nefericita, cei 7 Boxtrolls ramana uniti si isi folosesc uriasa inteligenta si curajul pentru a se apara si a-si salva viata.

C. “Crochet Family: World Adventure”

Crochet Family: World Adventure este un serial de desene animate ce incearca sa completeze nevoia de explorare a copiilor. Serialul spune povestea unei familii care traieste in Paradisul din ultimul veac si urmareste aventurile lor in lumea intreaga. Povestea se desfasoara in jurul lui Bud, un Sisar Crochet care explora lumea si se confrunta cu noi experiente si provocari. Cu ajutorul familiei sale si al prietenilor sai, Bud invata importanta prieteniei si sustinerii.

D. “Cazul de la muntele Locurilor Pierdute”

Cazul de la muntele Locurilor Pierdute este un serial de desene animate ce prezinta povestea lui Kat, un adolescent aflat pe urmele tatalui sau, dupa ce acesta a disparut fara urma. Kat crestereste destinul intregii lumi, pus in pericol de iminenta unei amenintari. Desi sunt mai vampire si fantome, serialul promoveaza sentimentele si puterile positive.

E. “Lego DC Comics”

Lego DC Comics este un alt serial de desene animate pe care il pot viziona copiii si adultii in 2018. Acest serial urmareste aventurile personajelor epice ale DC Comics si exploreaza elementele stiintifice si fantastice ale acelei lumi prin prisma imaginatiei LEGO. Acest serial include personaje precum Superman, Batman si Arrow, precum si multi altii, pentru a capta atentia si interesul tuturor.

II. Lista Desenelor animate pe care copiii le pot urmari in 2018

  1. Regatul Cailor
  2. Boxtrolls: Legendele obisnuite
  3. Crochet Family: World Adventure
  4. Cazul de la Muntele Locurilor Pierdute
  5. Lego DC Comics

III. Beneficiile de a viziona desene animate

Odata ce va aflati in lumea desenelor animate, va veti bucura de numeroase beneficii, cum ar fi:

• Invatarea lucrurilor noi – Desenele animate ajuta copiii sa invete lucruri noi, precum limba, termeni si notiuni stiintifice.

• Dezvoltarea imaginatiei – Cartile, filmele si jucariile le permit copiilor sa-si dezvolte abilitatile cognitive si sa exploreze ceea ce este nou si diferit pentru ei.

• Stimularea creativitatii – Desenele animate invata copii cum sa fie creativi si sa gaseasca solutii unice la anumite provocari.

• Invatarea valorilor – Desenele animate folosesc animale sau personaje fictive pentru a invata valori prin intermediul povestilor pentru copii.

• Stimularea comunicarii – Desenele animate ajuta copiii sa puna intrebari si sa inceapa conversatii; de asemenea, ajuta copiii sa se simta mai increzatori in exprimarea abilitatilor lor de comunicare cu ceilalti.

Desenele animate reprezinta o parte importanta a vietii tuturor copiilor, si prin internet exista o multime de moduri prin care copiii pot trimite macar o parte a timpului lor utilizandu-si imaginatia in loc sa astepte ca televizorul sa-i pregateasca retele de televiziune.Optiunile desenelor animate pe care le pot viziona copiii astazi sunt diverse si interesante, astfel incat fiecare copil isi gaseste ceva bun de privit.

In concluzie, vizionarea desenelor animate online este o modalitate excelenta de a oferi copiilor o varietate de cunostiinte in domeniul distractiei. Desenele animate contin o varietate de povesti si teme care prezinta copiilor temele, invatandu-i in acelasi timp si lectii morale.

Speram ca acest articol a fost informativ si bine documentat pentru a va ajuta sa puteti gasi desenele animate potrivite pentru copiii dvs.

Sfaturi pentru parinti: Daca vizionati desene animate cu copiii dvs., puteti folosi aceasta ca ocazie pentru a discuta scenariile desenelor si a invata impreuna valori importante.