Tocmai am intrat în sezonul toamnei și se anunță o serie de noi tendințe în ceea ce privește manichiura. După cum știm, modificările sunt inevitabile în acest domeniu, iar trendurile se schimbă cu repeziciune. Dacă sunteți în căutarea unor unghii simple, dar trendy, avem mai jos câteva idei ce vă vor inspira.

Care sunt Cele Mai Trendy Unghii de Toamna Simple?

Toamna aduce cu sine haine cozy și manichiuri colorate. Acest sezon oferă o mulțime de optiuni pentru ca ți să iti personalizezi look-ul. Ca să poți arăta la modă, chiar și atunci când vorbim mai degrabă de unghii simple, iată câteva idei ce merită experimentate:

  1. Unghii în Culori Reci și Combinații Contrastante

Începe sezonul toamna cu unghii în nuanțe pastelate. Optează pentru nuanțe reci și discrete cum ar fi mov inchis, galben pal, albastru sau roșu maroniu. Și, dacă vrei să faci totul să devină mai interesant, încearcă câteva combinații contrastante, făcând alegerea potrivită între tonurile calde și reci. Deci, experimentează cu tonurile de verde, gri sau ceai întunecat pe degetul inelar.

  1. Optează pentru Accentul Cuiului

În cazul în care devii fierbinte înainte de a începe sezonul rece, esența toamnei poate fi adusă prin accentul cuiului. Accentul cuiului este o modalitate excelentă de a adăuga o notă interesantă și diferită de degetele tale. Accentul cuiului poate fi, de asemenea, creat în diverse culori și, în unele cazuri, poate fi îmbunătățit cu ajutorul design-ului 3D pentru a accentua chiar mai mult. Preferatele mele sunt nuanțele calde, cum ar fi portocaliu, galben sau chiar mov închis.

  1. Folosește Nuante Cromatice

În acest sezon, trendurile de unghii cromatice se vor răspândi și vor oferi acel ceva diferit și uimitor. Se pare că culorile în nuanțe cromatice (cromul) se vor prinde încet, dar sigur. Cu siguranță, unghiile în culori cromatice sunt o opțiune modernă și mai pot sugera o notă glamour. Prima dată nu sunt încurajat să optezi orice culoare cromatică. Începe cu nuanțe de violet, roșu, sau mov.

  1. Pentru Un Look Natural, Optează pentru Gel Negru

Pentru cei care rămân credincioși look-ului lor natural, poți opta și tu pentru a adăuga ceva la manichiura ta obișnuită. Acesta poate fi un plus de culoare sau de dezvoltare în șablonul tău. Culoarea gelului negru este o modalitate excelentă și simplă de a adăuga ceva modern la un design mai clasic.

  1. Frezați Cu Unghiile Cu Tăieturi

Unghiile cu tăieturi sunt interesante și foarte simple de realizat. Acest lucru vă va permite să experimentați cu adancimea și stilul și puteți găsi tăieturi unghiilor, după cum doriți. Poți opta pentru o greutate mai mare, sau chiar un design mai complex. Aspectul creat prin tăiere și selectarea unei culori potrivite, poate aduce un look foarte prietenos pentru sezonul toamnei.

  1. Unghiile cu Florile și Petalele

După cum vă spuneam, se anunță un sezon bogat, dar amplu în ceea ce privește unghiile. Acest lucru se reflectă și în alte trenduri care se răspândesc în această perioadă, cum ar fi unghiile cu flori și petale. Acesta poate fi un design complex și cu adevărat delicat, aproape imposibil de atins de către un profesionist. Dar, dacă este răbdare și experimentezi, poți ajunge la rezultate minunate.

  1. Unghiile Fizionomice

Unghiile ombre ca variantă prezentată mai sus, aceste unghii sunt unele foarte simple, dar oferă același efect interesant. Aspectul monocromatic al unghiilor poate fi completat cu designuri fizionomice. Acestea vor da un plus de culoare și interes si se potrivesc mult mai bine look-ului toamnei. Chiar și o pictură simplă cu ojă neagră, poate face o diferență.

  1. Unghiile tip Lamină

Nu în ultimul rând, unghiile metalice sunt un design cu adevărat modern. Acesta nu este look-ul tău obișnuit de manichiură, întrucât găsești foarte puțin argumente pentru a nu încerca unghiile tip lamină. Acesta poate fi considerat ca un adevărat clasic, deoarece trendul revine în fiece sezon, în culori diferite.

Unghiile de Sezon

Având ideile mai sus prezentate, ceea ce vrem să spunem e că sezonul toamnei aduce o mare varietate de opțiuni pentru toate preferințele. Fie că dorești ceva glamour și elegant sau ceva simplu, iernatic si cozy, există o mulțime de designuri pe care le poți experimenta și care sunt la modă în sezonul toamnei.