Interiorul statului Florida mai pastreaza surprize calde si calduroase pentru cei care doresc sa exploreze. Estul statului adaposteste comunitati vitralificate, vestul apartamente tropicale, centre culturale si restaurante exotice. Plaja Jupiter are de oferit si mai mult pentru a satisface orice gusturi ale aprecierii. Plaja Jupiter nu este doar o alta tristă locație de vârf de scară albastră pe coasta sudică aflată sub bancurile de nisip din Florida, ci adăpostește culturi și activități care schimba atmosfera de la relaxare la agitat.

Situat pe coasta Oceanului Atlantic, Jupiter se mândrește cu nisipul auriu și cu nenumărate facilități care fac ca această destinație să fie printre cele mai populare. Plaja Jupiter se mândrește cu ape purificate, acoperind 32 de mile patrate de plajă, ceea ce face din această destinație cea mai mare plajă din statul Florida.

Iată de ce trebuie să vizitezi Plaja Jupiter:

1. Distracție în estuarul IntraCoastal

Sprijinindu-se de estuarul coastei IntraCoastal și canalele care încadrează insula, Jupiter are multe locuri unde poți face înot, surf, caiac și alte activități pe apă. Comunitățile de nautică din Jupiter și Palm Beach oferă o mare varietate de activități pe apă pentru a se bucura de orice fel de explorare.

2. Acoperire lunară de apă

Cu o temperatură medie în anotimpul de vară de aproape 80 de grade Fahrenheit, Jupiter este un adevărat rai de vară. Plaja Jupiter oferă acoperire lunară de apă, în care poți să înoti, să te cufunzi profund în acea apă curată sau să faci rafting. Există chiar restaurante plutitoare și alte activități de acest fel pentru toți cei care doresc să se bucure de natura.

3. Venirea faimosilor

Întotdeauna arată interesant atunci când vedem persoane cunoscute, care vin în vacanță la Plaja Jupiter. Unele dintre vedetele care au vizitat această plajă, în ultimii ani, incluse Alicia Keys, Oprah Winfrey și Justin Bieber. Dacă ești norocos, poate vei avea ocazia să îi vezi.

4. Nenumărate activități

Plaja Jupiter oferă, de asemenea, o mare varietate de activități pentru amatorii de aventură. Acestea includ jet ski-ul, burduful de pe suprafață, parapanta, înotul, pestele, surfing-ul, scufundările, alergatul pe plajă și mersul pe jos. Plaja Jupiter este locul perfect pentru a petrece împreună cu familia și prietenii.

5. Peștele plin de pește

Pescuitul este una dintre cele mai populare activități pe care navigatorii locali și turiștii le practică. Pe lângă că sunt potențiale capturi substanțiale de pește roșu, carlionți de mare și specime sporite de somn, pescuitul poate fi o activitate distractivă și plăcută. Aici vei găsi o mulțime de restaurante locale și pescăruși din insulă care vor servi cel mai recent prins pește.

6. Un paradis pentru pescuitul cu surf

Pescuitul cu surf la Jupiter are la bază voituri mari, cea mai proastă a inamicului tău de acolo și multe alte specimene de pești. Unele dintre aceste pești se găsesc doar în această parte a Oceanului Atlantic. Pe lângă că pescuitul oferă posibilitatea de a prinde pește, totodată ți se oferă și momente relaxante în care te poți bucura de plaja la soare.

7. Activități culturale

Plaja Jupiter oferă, de asemenea, o gamă largă de activități culturale și educaționale pe care să le experimentezi. Acest lucru include:

  • Vizitarea unor centre culturale din vecinătate care oferă spectacole, expoziții, studii și proiecte sociale.

  • Se poate organiza o excursie într-o insulă adiacentă pentru a exploram și a vedea florile și faună din insulă și a face plimbări pe bicicletă.

  • Fotografie de plajă.

  • Vizitarea rezervației și a Văii Loxahatchee.

8. Festivaluri și evenimente interesante

De asemenea, vei găsi numeroase festivaluri și evenimente muzicale. Festivalul de jazz și muzică, concursul de prăjituri de pe plajă și concursul de fotografie sunt doar câteva dintre evenimentele pe care le poți găsi în Jupiter. De asemenea, atracții ca Jupiter Art Fest, scuba diving și concursuri de natare marchează tot anul acest orășel.

Plaja Jupiter din Florida este una dintre cele mai bune alegeri din statul Florida. Indiferent de acțiunea pe care o faci și o preferință pe care o ai, plaja Jupiter oferă o mare varietate de activități de acoperire lunară, evenimente artistice și culturale, activități pe apă și multe altele. Așadar, este una dintre cele mai bune destinații pentru a petrece un sejur de vis în Florida împreună cu familia și prietenii.