Un breton lung lateral este una dintre cele mai populare schimbari in stil – si nu este nevoie sa fii un specialist in par pentru a-l crea. Un breton lateral destul de simplu poate face ca orice fata sa para mai moderna si mai frumoasa. Acest lucru este mai ales adevarat daca ai un par subtire. Deci, in aceasta sectiune, vom discuta de ce sa alegi un breton lung lateral si cum sa-l faci.

I. Ce este un breton lateral?

Un breton lateral sau o franjura laterala este o sectiune de păr ce se întinde pe o parte a fetei. Acesta poate avea lungimi și forme diferite si incepe de obicei deasupra sprancenelor si se termina sub maxilar. Deoarece este un stil care se schimba rapid, un breton lateral poate avea Varietatea de forme, ceea ce face ca fiecare stil sa fie propriu și unic pentru persoana care îl poartă.

II. Avantajele unui breton lateral

Optand pentru un breton lateral, veți primi unele avantaje, cum ar fi:

• Aspect modern: Un breton lateral ofera oricarei fete un aer modern și stilat, mai ales daca ti se potriveste structura fetei.

• Acoperă imperfectiunile fetei: Când alegeti să aveți un breton lateral, acesta va acoperi anumite parti ale fetei de care nu sunteti foarte incantati.

• Face sculpturi inovatoare: In cele mai multe cazuri, parul este vopsit și grosier, ceea ce creează sculpturi unice și inovatoare.

• Retine forma de-a lungul zilei. Un breton lateral tinde sa pastreze aceeasi forma si indiferent de cât de de curatatund iti vei face parul, nu creste prea mult și nici nu dăunează.

III. Cum sa te tundi pentru a avea un breton lateral

Dacă v-ați convinge ca un breton lateral poate fi optiunea perfecta pentru voi, atunci trebuie sa stiti mai intai cum sa va tundeti parul. Urmatorii pasi vor crea un breton lateral si va vor oferi un scurt ghid pentru crearea bretonului dorit.

• Secționare: Incepeti prin a separa parul in sectiuni suplimentare, in functie de cât de îngrijita și neteda doriți sa fie partea laterala a parului dvs.

• Tunderea parului: Pentru a crea cea mai buna linie laterala posibila, incepeti tunderea parului luand firele de par intre degetele tale si mergand cu foarfeca catre spatele capului, de-a lungul fetei. Mai tarziu, veti fi capabili sa obtineti detaliile finale printr-o la spalare.

• Detaliile finale: Mai intai, asigurati-va ca parul este complet uscat, dupa care folositi o perie sau un pieptene in forma de V pentru a crea o linie perfecta laterala a parului.

Iv. Cum sa te aranjezi pentru a avea un breton lateral

Dupa ce ati terminat tunderea parului, a venit si momentul de a si aranja parul pentru un look minunat.

• Firesc și ondulat: Daca vreti un look casual, trebuie sa va aranjati parul cu produsele dorite pentru a obtine aspectul dorit. Puteti folosi o spuma sau un gel pentru a obtiene o utinaestip urban, sau puteti folosi un spray pentru a obtine acel look natural si ondulat.

• Un look de zi: Puteti obtine un look modern de zi cu zi cu ajutorul unui pieptene si al samponului. Pentru a face acest lucru, uscati parul cu un uscător de par, dupa care folositi un pieptene pentru a adauga definiție lateralei parului.

• Look elegant: Pentru un look elegant sau special, puteti folosi produse mai consistente, cum ar fi gelul pentru par sau produseul cu efect de prindere in profunzime. Acest lucru va permite obtinerea unei formule mai voluminoase și mai elegantă.

V. Sfaturi suplimentare

In final, aici sunt cateva sfaturi suplimentare pentru a ne asigura ca bretonul lateral dvs. arata minunat și va completa lookul tau.

• Folositi produse special concepute pentru un stil mediu pana la lung. Daca aveti parul uscat sau drept, utilizati produse destinate stilizarii.

• Alegeti sprays de par care sa atinga parul umed si sa-l conditioneze in acelasi timp.

• Nu va piepteni prea mult, deoarece aceasta va putea distruge forma laterala dorita. Foloseste mai degraba peria sau pieptenele pentru a da coafurii o forma subtila.

• Țineți cont și de stilul dvs. individual. Fiecare breton lateral este unic si, prin urmare, trebuie sa se potriveasca personalitatii si stilului tau!

In concluzie, un breton lateral este o schimbare stylish si moderna in stil. Cu toate acestea, este necesar sa știm cum sa ne tundem și cum sa ne aranjam parul cu produsele potrivite pentru a crea acest stil. Totodata, este esențial sa pastram stilul individual și sa tinem cont de caracteristicile specifice ale parului nostru atunci candl optam pentru un breton lateral.