Parul lung a devenit tendinta in ultima vreme si tot mai multi oameni aleg sa-si faca bretonul lung. Acest trend este si mai popular in randul femeilor, multe vedete ale momentului aducandu-si la buna cunostinta aceasta optiune. Daca si tu te intrebi de ce sa alegi un breton lung, urmeaza sa vezi care sunt avantajele si de ce se bucura de atata popularitate.

Avantajele unui Breton Lung

Exista o multime de avantaje in a alege un breton lung. Printre cele mai importante se numara:

 1. Creativitate. Cand optezi pentru un breton lung, ai numeroase variante posibile de a arata grozav. De la intinderea parului pe spate, la creatiile cu bucle sau braiduri, iti poti exprima creative prin variatii ale parului lung.

 2. Flexibilitate. Datorita faptului ca varietatea estilurilor pentru un breton lung seamana cu flexibilitatea jocului, nu numai ca iti poti imbunatati aspectul, ci si ca vei iesi in evidenta de fiecare data cu un aspect diferit.

 3. Te face sa arati mai inalta. Glezna ta devine mai evidentiata cand ai un par lung si un breton lung, facandu-ti trupul sa arate mai inalt si mai feminin.

 4. Schimbarea poate fi efectuata mai usor. Transformarea parului este o sarcina dificila, mai ales daca vrei sa obtii un rezultat cu care poti fi multumit. Si este o provocare dubla daca vrei sa te transformationi fara a-ti rezerva un program pentru coafor. Pentru ca un breton lung se poate twista sau prinde cu usurinta, devine mai usor sa tii pasul cu moda si para peste par.

Cele mai populare modele de breton lung

Parul scurt de-a lungul timpului a fost mereu in tendinte, dar cineva a ales sa faca mai mult si sa aduca ceva nou. Iata care sunt cele mai populare modele de a purta un breton lung.

 1. Bretonul drept si uscat. Acest model se concentreaza mai mult pe partea din fata, lungimea pana la umeri fiind intotdeauna exaltata. Este ideal pentru o zi obisnuita si se poate ajusta la nevoile personalitatii tale.

 2. Bretonul lung cu vartejuri. Acesta este unul dintre cele mai versatile modele si se poate transforma cu usurinta, indiferent daca te pregatesti sa mergi intr-o seara speciala sau pentru un programcasual.

 3. Bretonul cu bucle. Bretonul cu bucle intotdeauna are nevoie de un plus de atentie, dar iti va oferi cu siguranta rezultathe pe ansamblu care si-l doreste fiecare.

 4. Bretonul alungit. Aceasta poate fi cea mai simpla optiune atunci cand nu vrei sa fii prea rabdator sau prea creativ. Este o intindere moderna a parului lung si aspectul drept va inveseli look-ul.

 5. Bretonul lateral. Acest stil completeaza orice tesatura si structura a parului. Este ideal pentru a-ti defini trasaturile fetei, chiar si cand parul tau este subtire.

Cele mai frumoase modele de par alungit

 1. Bretonul Lung Lung indreptat: Acest model are o lungime mai mare si se poate intinde poate fi intins sau poate lua bucle. Aceasta se potriveste mai mult femeilor cu parul din jurul fetei care urmeaza forma fetei.

 2. Bretonul cu bucle: Aceasta optiune intotdeauna a fost mai dificila sa se realizeze si poate fi prinsa cu un fir subtire, cu onduleuri sau cu bucle scurte.

 3. Bretonul lung intercalat: Bretonul se poate desena cu vartejuri largi, ceea ce creeaza un efect de profunzime. Are pliajuri mai subtiri si poate fi in mod perfect intins pentru a tranquiliza si a profita de acele vartejuri.

 4. Bretonul sfaramat: Acest stil se potriveste perfect tuturor tipodologiilor si tesaturilor. Lungimea parului poate fi la clavicula si trasaturile tale facandu-te sa fii salvata de la o zi de la alta.

 5. Bretonul lateral cu intercalat: Bretonul lateral se potriveste cel mai bine tuturor unghiurilor fetei. Trasaturile fetei tale pot fi definite mai bine daca de exemplu, ai pometi proeminenti sau unui nas mai ovoid. Bretonul lung pe partea laterala se potriveste parului texturat.

De ce sa alegi un Breton lung?

Atunci cand vrei sa iti modifici aspectul, probabil ca un breton lung ar fi cea mai buna decizie. Acesta iti va oferi flexibilitate si creativitate and prin contul asta vei fi mai apreciat de catre ceilalti. In plus, te va face sa arati mai inalta si, cu un breton lung, vei poati sa ai numeroase stiluri in fiecare zi. Indiferent cum arata parul tau, acest trend te poate intinerii si iti poate imbunatati look-ul.