Daca vrei sa stii cum sa faci unghii model Baby Boomer sau vrei sa afli ce modele sa alegi, acest ghid este perfect pentru tine. Arta unghiilor este de mii de ani un element popular in industria frumusetii, iar dorinta femeilor de a se exprima si scoate in evidenta propria personalitate folosind tehnica modelului provine de cele mai vechi timpuri. In ultimii ani una dintre cele mai populare tendinte in industrie a fost tendinta “Baby Boomer”. Aceasta este o metoda trendy si ocazional placuta inovatoare de a decorati unghiile. In plus, acest stil este perfect pentru femeile care vor sa isi exprime personalitatea prin intermediul spatiului de unghii pe care il au si care doresc sa iasa in evidenta de asemenea.

In acest articol ne vom concentra asupra modelului Baby Boomer si a techniquei care vizeaza sa creeze acest lucru, inclusiv ce modele sunt indicate sa alegi. Ei bine, ia-o cu inceputul si sa pornim prin a explora ceea ce inseamna principiile de baza ale acestui concept pentru a ne asigura ca putem fi creativi si construi unghii frumoase, ca si profesionistii!

Ce este Modelul Baby Boomer și cum se face acesta?

Modelul Baby Boomer se refera la technica folosita in care doua culori sunt combinate elegant si se intretaie odata ce sunt aplicate pe unghii. Acest stil, desi relativ nou, a devenit rapid popular, insa este important sa intelegem ce anume a creat aceasta tendinta. Modelul Baby Boomer poate fi realizat prin mai multe metode, insa cea mai comuna se refera la aplicarea unei baze deschise, urmata de o culoare mai inchisa, care se intretaie în forme si modele stilizate. Modelul Baby Boomer este un stil frumos si divers, cu ceea ce se poate face creand versiuni variate folosind tema de baza. Acest model de unghii ofera mai multe optiuni si este un mod ingenios de a te exprima si de a te diferentia si a scoate in evidenta unicitatea ta.

Ce materiale sunt folosite pentru a crea unghii Baby Boomer?

Inainte de a incepe sa faci de unghii Baby Boomer, pe langa alegerea modelelor, este essential sa intelegem ce material este necesar pentru a putea crea acest master-piece. Exista multe produse specializate pe care le putem utiliza pentru a construi o frumusete unica pe unghiile noastre.

Materialele esentiale pentru aceasta tehnica de unghii vor a fi:

• Un lac de unghii
• O polimerizare cu lampa UV/LED sau cu aer cald
• Un model de unghii artificiale ( de preferat gelul )
• Omani, pensula si mai multi sabloane
• Fine si colorate pietre decorative
• Creioane sau pensula sau lacy tape special pentru nail-art
• Produse specializata pentru modificarea suprafetei unghiilor

Cum sa alegi modele de unghii Baby Boomer?

Atunci cand iti faci unghii Baby Boomer cu ajutorul unui profesionist, esti capabil sa construiesti un design de unghii unic si divers, dar, daca vrei sa te exprimi si in planul unghiilor chiar si acasa, trebuie sa alegi cateva modele frumoase. Iata cateva modele pe care le poti folosi pentru a te diferentia si a creea un look stralucitor!

  1. Modele cu picturi

Aceste modele se potrivesc celor mai bine care vor sa se exprime prin artistism pe unghii. Tu poti sa realizezi aproape orice design imagine ta vizuala, incluzand; fluturasi, frunze, flori si multe altele.

  1. Modele fractal

Modelele de fracturi pot fi obtinute prin mixarea a mai multe culori si prin cresterea dimensiunilor sau impresionarea suprafetei cu distinta. Aceste design-uri sunt extrem de variatioare si pot fi create ca diamante sau gramezi, creeand astfel mister si stralucire.

  1. Modele metalice

Printre cele mai populare modele unghii Baby Boomer se afla modelele metalice. Puteti folosi diverse tipuri de metalice si finish, astfel incat acestea sa se incadreze cu dispozitia temperamentala si placuta. Cele mai multe materiale metalice disponibile sunt si usor de adaugat pentru cei care decid sa isi constructeze singuri unghia.

  1. Modele cu animalute

În aceasta secțiune se incadreaza perfect cei care le place sa se exprime prin animalutze. Aceste intentii pot fi simplificate sau realizate intr-o modalitate mai creativa. Cateva exemplu sunt: ingerasi, pasari sau chiar feline.

  1. Modele Pastel

Modelele pastel sunt potrivite pentru cei care doresc sa se exprime prin culoare. Acestea pot fi incorporate cu usurinta intrun stil placut datorita pudrei soft, a carei amploare poate fi usor proporționala cu designul datei.

  1. Modele cu glitter

Aceste desenuri dau un pachet final si seducator al outfitului si adauga glamour in look-ul final. Folosind strasuri de frumusete si piese colorate, le putem folosi pentru a crea astfel de modele.

  1. Modele cu bule

Lustruitoarele de unghii cu bule sunt pe unghii un design elegant, dulce si feminin. Ele pot fi creaser printr-o varietate de metode si includ o varietate de culori. Acest design poate fi creat prin aplicarea a mai multor strat de unghii pe unghii sau prin efectul de aplicare fill.

Facand singuri sau cu ajutorul profesional, unghiile Baby Boomer sunt un mod ingenios de a te evidentia si de a afisa cateva dintre trasaturile personale. Acest stil de design este perfect si parca facut pentru a ridica standardul frumusetii si pentru a aduce characteristici unice. Acest model de unghii continua sa fie mistere intre influenceri si individi pe cai creative. Fii libera sa experimentezi si sa creezi look-uri inovatoare, uitandu-te pe dispozitie si alegand designul perfect pentru persoana ta!