Îmbinându-ți părul cu albul și cenușiul, această nuanță de Balayage Gri aduce un stil modern și luminos care nu se demodează. Aldo-ul majorității, din fericire, se poate recolorarea părului acasă – și mai departe – Pantone a primit stilul Balayage Gri! 

Deoarece această nuanță se concentrează în mod specific pe capete și vârfuri de păr, o face o alegere ușoară pentru schimbarea culorii până în prezent, fără a fi confundată cu modelele traditionale de colorare a părului. Acest stil Balayage specific oferă nu numai tonuri variate și evidentierea părului natural, ci și un look modern de blană de foc.

Unele modele populare de Balayage Gri au inclinat capul spre tipuri și stiluri sofisticate de-a lungul anilor.

Iată câteva modele uimitoare pentru a te inspira!

Modele Balayage Gri Timide

Urmatoarele modele sunt mai moderate in stil și au tendința de a ține cont de tonul de păr natural sau de radacini. Sunt forme excelente si subtile de a adăuga un sclipire de culoare!

● Dark Silver Style: Nuanțele gri închis oxigenate sunt înnobilate și modernizate cu radacini cenușii mai întunecate sau combinatii de culori.

● Returnare eleganta la argintiu: Se adaugă luminozitate și stralucire părului darint, prin adăugarea de strălucitori, mici reflexii de argintiu pe capete și la vârfuri.

● Balayage gri-taupe la mode: Creaza-ti voaluri nuanțate cu un smalț gri-taupe si are potentialul de a illumina o imagine alb-negru de păr.

● Silver Flame Effect: Luminozitatea părului ondulat si buclelor se adauga mai multa stralucire prin aplicarea unor luminisuri argintii și bej!

Modele Balayage Gri Ombre

Si acestea sunt modele foarte impresionante cu Balayage Gri de la brațe și inferioare pana la capete si vârfuri. Modelele Ombre creat prin Balayage Gri sunt excelent pentru adaugarea unei temperaturi de păr cu o nuanța fluorescenta si crapata!

● Stralucire argintie: Acest model simplu și uniform balayage oferă un efect elegat și modern.

● Discreet Pink Balayage: Realizeaza acest stil pentru revigorarea părului cu nuanțe mai deschise de roz și alb.

● Silver Sun Blend: Creaza-ti o imagine de sclipiri de la razele soarelui, printr-o balayage gri-auriu.

● Multi-stralucire Textured: Adaugă un plus de tenta-uri distinse si stralucitoare prin segmentarea cenușii si gri-ului alb.

Pregatirea și aplicarea Balayage Gri

Pentru a obține cea mai bună nuanță de Balayage Gri posibilă, este important să începi cu o pregătire adecvată a scalpului și a părului înainte.

Acestea sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o nuanță de Balayage Gri perfectă sau un stil Ombre!

 1. Spălați-vă părul cu un șampon uscat special pentru a curata parul.

 2. Segmentați și izolați părul pentru a pregăti sectiunile de vopsire.

 3. Aplicați soluția de colorare Balayage Gri pe fiecare secțiune a părului.

 4. Lăsați să acționeze peroxidul timp de 15-25 de minute, in funcție de dorințele și necesitățile tale.

 5. Spălați cu apă rece și folosiți o mască de îngrijire a părului.

 6. Coafați-vă părul în modul preferat!

Luati in considerare sfaturile, opiniile si recenziile persoanelor care au incercat stiluri similare. In acest fel, veți obține garantat rezultatul dorit pentru stilul Balayage Gri dorit!

7 Beneficii ale folosirii Balayage Gri

Balayage Gri oferă publicului o noua livrare a look -ului de păr. Astfel, am compilat cateva beneficii principale ale folosirii Balayage Gri:

 1. Pereţii sunt mai slabi si subtiri decât în cazul colorării obişnuite.

 2. Nu mai există sortimente și adesea nu este necesară albirea prealabilă a părului.

 3. Este mult mai puțină presiune asupra părului, deoarece substanțele de colorare Balayage sunt aplicate în mod selectiv, intercalate cu părul natural.

 4. Procesul de Balayage Gri oferă rezultate mai rapide decât cu alte tehnici.

 5. Contrar super-colorarii, se poate schimba mai usor tonul gri dorit peste timp, cu ajutorul colorării și regenerării la domiciliu.

 6. Efectul este mai subtil și procesul de colorare durează mai puțin timp decat cu colorarea obișnuită.

 7. Tranzitia este gradata, ceea ce creează un efect luxuriant și natural al culorilor!