Coafarea parului mediu poate fi o sarcina hlsoanta pentru multi oameni. Desi parul mediu poate parea prea scurt pentru a se bucura de o varietate de stiluri dar prea lung pentru a fi usor de tinut, exista numeroase coafuri uimitoare pe care le puteti crea. Cu atat mai mult, trebuie sa tineti cont ca trebuie sa optimizati stilul pe seara, astfel incat sa creati un aspect elegant si sofisticat pentru evenimentul de seara.

Iata cum sa-ti coafezi parul mediu pentru un eveniment de seara:

  1. Cucuruzul perfect

Un clasic perfect pentru evenimente de seara, cucuruzul clasic poate fi obtinut prin folosirea placii de par. Astfel, dupa ce v-ati spalat parul, intindeti firele rezultate si uscati-le cu un uscator. Dupa acest lucru, sfatuim sa cumparati un lac sau un spray pentru par pentru a da parului aspectul lucios. Prima parte este sa impartiti parul in doua parti, iar apoi creati cu mana o panglica la mijlocul capului. Utilizati o placa de par pentru a prinde parul care formeaza panglica, folosind sectiunea de la spate. Apoi, folositi aceeasi placa pentru a prinde partile laterale ale parului. Prima parte este sa impartiti parul in doua parti, iar apoi creati cu mana o panglica la mijlocul capului. Utilizati o placa de par pentru a prinde parul care formeaza panglica, folosind sectiunea de la spate. Si ultimul pas este sa creezi coafura proprie prin adaugarea unor bucle usoare sau a unor cercei. Pentru a completa aspectul, se poate adauga si o bentita sau o curea care sa se potriveasca tinutei aleasa.

  1. Culoare ombre

Daca va doriti sa faceti diferenta pentru evenimentul de seara, atunci coafura ombre poate fi raspunsul. Este o metoda pentru a adauga contrast parului, prin folosirea unor tehnici de colorare. Metoda presupune aplicarea baleierii intre doua culori de par, folosindu-se nuance diferite. Acest aspect se poate obtine prin vopsirea parului la mijloc sau pe intrega lungime a parului. In mod traditional, parul era vopsit in partea superioara intr-o nuanta mai inchisa si apoi urmata de o nuanta mai deschisa. Nu uitati sa diferentiati ombre parului prin crearea de bucle sau de bucle.

  1. Prinderea cocului

Retro si glamour – acesta pare a fi motto-ul pentru acest coc. Cocul este cel mai bine adaptat pentru evenimentele de seara, atunci cand ne dorim sa obtinem un aspect elegant si feminin. Mai intai, firele parului vor trebui prinse intr-un cercel de par sau un snur. Apoi, incepeti sa va prindeti parul in coc. Acest lucru poate fi mai usor daca va ajutati cu un uscator sau cu un feonul. Mentineti cocul prin utilizarea spray-ului pentru par si prin fixarea lui cu foarte multe agrafe pentru par. Pentru un plus de stil, aspectului cocului i se poate adauga o bentita decorativa.

  1. Tunsori frumoase

Una dintre cele mai simple si mai la moda coafuri pentru parul mediu este aceea de a adauga tunsori speciale si a scoate in evidenta firele parului. Pentru un look glamour, utilizati in mod inteligent placa de par pentru a crea decupaje la mijlocul parului. Mai mult decat atat, puteti crea tunsori totale pentru a oferi parului un aspect deschis, sau puteti opta pentru un breton drept sau ondulat. Tunsoarea poate fi adaptata in functie de forma fetei si de tendintele in materie de coafuri ale anului.

  1. Adaugarea buclelor

Buclele usoare reprezinta o alegere clasica pentru o seara intr-o nota glamour. Pentru aceasta, puteti folosi un ondulator sau buclete mici. Bucatile pot fi ondulate partea superioara a parului, tinzandu-se sa pastrezi acelasi numar de bucle in fiecare parte. Pentru a adauga un plus de stil buclelor, puteti folosi spray-ul de par sau un lac special pentru par. Acest lucru va ajuta sa mentineti stilul pentru mai mult timp si de asemenea sa obtineti acea stralucire de invidiat.

Toate aceste sugestii ofera un numar suficient de sugestii pentru coafarea parului mediu pentru un eveniment de seara. Toate coafurile pot fi adaptate in functie de tendintele din lumea modei si de preferintele individuale ale dvs. Mai mult decat atat, puteti sa va creati propriul stil, durabil pentru o noapte uimitoare. Amintiti-va sa exersati cu cateva zile inainte pentru coafura dorita si sa-ti confirmati look-ul.