Scrisoarea de dragoste este una dintre cele mai frumoase moduri prin care puteti arata iubirea și afectiunea pentru cineva. O strângere de mână, un mesaj scurt, un telefon sau un mail sunt foarte frumoase, dar scrisoarea de dragoste reprezinta un mod mult mai romantic și memorabil pentru a spune ceea ce simti.

Cuvintele pot transmite ceea ce simti mai bine decat orice altceva, de aceea este ideal sa scrii o scrisoare de dragoste. Este o ocazie minunata de a spune persoanei iubite ce inseamna pentru tine.

Pentru a scrie una, trebuie mai intai sa decizi adresatul si motivul pentru care vei scrie aceasta scrisoare. Uneori ne este greu sa ne exprimam sentimentele in cuvinte și sa spunem ceea ce simtim.

Iată cum poți scrie o scrisoare de dragoste:

1. Incepe prin a-i spune de ce scrii aceasta scrisoare

Indiferent daca scrii ca sa faci ceva pasional, sa-i remarci dragostea pentru tine, sau sa ceri iertare, trebuie să descrii in câteva cuvinte ceea ce simti.

2. Descrie-i cum te simti atunci cand esti cu el/ea

Poți sa-i spui ce sentimente pe care le simti in prezenta lui sau a ei. Descrierea sentimentului poate fi într-o forma vaga, dar suficient de sugestiva pentru a transmite esenta articolului.

3. Scrie-i cum ai vrea sa fii tratat

Iubirea propriu-zisa presupune sa ne dorim sa ne simtim in siguranta si in mediul cel mai bun si sa tinem unul la celalalt. Prin urmare, spune-i cum ai vrea sa fii tratat si ce ai vrea sa primesti de la aceasta persoana.

4. Povesteste-i un lucru interesant despre tine

Isi vor dori sa cunoasca mai mult despre tine. Ajuta-i sa-si formeze o imagine despre tine, si astfel se vor simti mai aproape de tine.

5. Scrie cateva versuri

Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale scrisorii de dragoste este o poezie urmarea deoarece versurile adauga un plus de profunzime si sentiment emotionale mesajului.

6. Spune-i ce vrei sa faci impreuna

Poate fi vorba despre un vis, un plan sau chiar un moment anume petrecut impreuna. Scrie-i despre orice vis pe care il aveti impreuna si ce ar putea face impreuna.

7. Spune-i cum te simti cand esti cu el/ea

Din experienta si fericirea pe care le simti in jurul lui sau a ei, spune-i si cum te simti cand esti impreuna. Cu cat esti mai sincer, cu atat scrisoarea ta va fi mai presanta si mai emotionanta.

8. Multumeste-i pentru tot ceea ce face

Nu neglija niciodata sa-ti arati recunostinta si admiratia fata de cineva. Daca persoana iubita are grija de tine si te face fericit, multumeste-i pentru asta, fa-o sa se simta speciala si importanta.

9. Cere scuze

Daca exista ceva ce ai facut gresit si vrei sa-i ceri iertare, fa-o prin scrisoare de dragoste. Spune ceea ce devin si adauga ceva sentimental pentru a-i fi mai usor sa te ierte.

10. Finalizeaza cu o scurta incheiere

Daca ai scris o scrisoare de dragoste, asigura-te ca incepe si se termina cu incheierea adecvata.

Iata cateva exemple de texte pe care le poti includa in scrisoare ta de dragoste:

• Esti lumina in vietile mele si consider ca norocul meu este sa te am.

• Imi place sa fac lucruri impreuna cu tine si sa petrec momente frumoase alaturi de tine.

• Pentru mine, dragostea ta este cea mai importanta.

• Iti spun in fiecare zi ca te iubesc, și asta ma face sa ma simt norocos pentru ca sunt cu tine.

• Este incredibil sa te aiba langa mine, și sper sa nu ma despart niciodata de tine.

• Mi-ar fi dor sa fi aici sa imbratisez si sa ma bucur de momentele tandre petrecute laolalta.

• Esti un suflet minunat, și este o onoare sa te cunosc și sa te aiba alaturi.

• Te iubesc ca nimeni nu te-a iubit vreodata.

• Esti persoana pe care o iubesc cel mai mult din viata mea.

• Esti un vis frumos pe care l-am visat vreodata!

• Iti spun mereu ca te iubesc pentru ca vreau sa simti aceiasi emotie pe care o am si eu.

• M-ai facut sa fiu cea mai fericita femeie de pe planeta.

• Amintirile noastre ma fac sa rad si sa plang de fericire laolalta cu tine.

• Impreuna suntem puternici si ne iubim unul pe celalalt, si asta ma face sa ma simt atat de norocos.

In final, pastreaza scrisoarea astfel încât sa poata fi citita de catre cei din jur, scrisoarea de dragoste poate fi o cheie in viata relației voastrei. Fii creativ si exprima-ti sentimentele in somerul vostru. Nu uita ca iubirea iti poate schimba viata in bine, iubeste si fa-l sa simta acelasi lucru.