Când vine vorba de crearea cocului de mireasă perfect, diversitatea modelelor și stilurilor este practic nelimitată. Indiferent dacă vrei să fii modern și trendy sau să mergi pe un look tradițional, acum poți să ai cocul perfect destinat Zilei Tale. În acest articol vom lua în considerare ultimele tendințe în farmecul mireselor de senzație și vom arăta cu exactitate cum să faci acasă un coc frumos pentru nunta ta.

Ce este un coc de mireasa?

Un coc de mireasă este coafura tradițională pe care o porti la nunta ta. A fost populat în mai multe forme și stiluri pe parcursul anilor, dar se bazează de obicei pe un coc sau un bucle de aur mediul. Aceasta coafură arată minunat atât cu și fără pălărie sau voal, și poate fi purtată în jurul valului vostru sau a părului vostru.

Cum să faci un coc de mireasă pe cont propriu

Pentru a vă ajuta să creați și să purtați un coc perfect de mireasă, am luat în considerare informațiile de mai jos:

  1. Stiluri și tendințe

Există mai multe tendințe ale modei în arsenalul disponibil pentru miresele de astăzi. Acestea includ, dar nu se limitează la:

-Cocul adânc și mare – O formă dramatică, cocul adânc este o alegere modernă pentru miresele care doresc să iasă în evidență.

-Cocul încadrați sau supradimensionat – Un aluziv pe tradiția victoriană, această formă de coc oferă o doză mai mică de drama și o simplitate serafică, ideală pentru miresele care optează pentru un look mai discret.

-Vițeilul robust – Un alt look discret, vițeal mare creează un chic extrem, oferind un aspect elegant și durabil.

  1. Ustensile necesare

A fost pusă la dispoziția dvs. lista de produse necesare pentru realizarea unui coc frumos și sofisticat pentru nunta ta:

-Uscător și periuță pentru păr

-Bigudiuri

-Spray Termoprotector

  • Șuvițe de păr sintetic

-Agrafe și accesorii

-Ulei de nutriție și umiditate

-Încălzitor de bucle

  1. Fazele creării cocului

Astfel, etapele finalizării clubului sunt următoarele:

-În primul rând, spălați părul și aplicați un produs termoprotecțiv.

-Încălziți buclele și realizați o țesătură.

-Asamblarea cocului.

-Desenează-l cu bigudiuri.

-Fixează-l în loc.

-Aplicați ulei nutritiv și texturate.

-Adaugați accesorii și decoruri.

  1. Tendințe accesorii pentru mireasă

Accesoriile și decorurile sunt cheia pentru a aduce la un nou nivel lookul cocului de mireasă. Influențate de ultimele tendințe ale modei, optiunile pot include, dar nu se limitează la:

-Flori naturale sau artificiale – Adăugați o doză de feminitate și farmec la o coafură simplă, musai la o nunta in aer liber, astfel încât acestea să fie veșmintele voastre perfecte.

-Accesorii de cristal – Joacă-te cu formele și culorile acestor accesorii precum bucle, cristale și perle pentru a sublinia naturaletea voastră.

-Panglici și voal – Un voal sau o panglică misteriosă aduce o doză de delicatețe și sofisticare strălucitoare și vin la un preț rezonabil.

Modele chic de coc mireasa

Oferta de cocuri de mireasă este minunat de variabilă și modernă. Aceste modele sunt convingătoare și captivante, lipsite de a fi excesive în stil, vor oferi un look chic și androg si vor defini și pune în valoare nevoile unice ale tinerei mirese.

  1. Cocul duhului – Realizat într-o coafură elegantă, que alada unui desen asimetric, acest coc este ideal pentru miresele cu păr lung. Ia șuvițele de păr și le îndoaie, creându-ți propriul tău stil cu finisaje suple și maiestuoase.

  2. Cocul freer – Crează această celulă obraznică și feminină într-un mod simplu și elegant. Apoi, înfășurați-o în varfurile părului dvs. și adăugați cateter și elemente. Se potrivește unei stiluri de look casual.

  3. Platinatismul platinat – Pentru această formă diferită, pune părul în puncte separate sau întinde-l în faldurile împletite. Realizați panglici simple și adăugați o panglică și o partitură în centrul capului.