Serialul Doctorul Minune a fost nominalizat la premiile Emmy în 2017 și 2018 și este unul dintre cele mai importante proiecte produse de Shondaland pentru ABC. Acesta prezinta o noua perspectiva asupra medicinei combinand drama si umorul. Serialul abordeaza teme controversate și prezinta provocarile cu care se confrunta medicii pe parcursul derularii tratamentelor lor.

Iata cine sunt actorii principali implicati in acest serial de succes:

 1. Ellen Pompeo – Meredith Grey
  Ellen Pompeo interpreteaza protagonista principală, Meredith Grey, fiica faimosului chirurgului, Dr. Ellis Grey. Meredith Grey se reuneste cu tatal ei pentru descoperirea unor noi metode de tratament și pentru a se strădui să salveze vieți.

 2. Justin Chambers – Alex Karev
  Justin Chambers interpreteaza Alex Karev, fostul băiat de cartier care se confrunta acum cu rolul de chirurg oncolog la al treilea an. El evoluează pe parcursul serialului drept medic si se asigura ca medicina sa fie practicata cu grija si responsabilitate.

 3. Chandra Wilson – Miranda Bailey
  Chandra Wilson interpretează personajul Miranda Bailey, o sora de medicină care a devenit un chirurg pediatru expert. Ea se bazează pe tehnicile vechi si noi pentru a trata pacientii si ia decizii clare și responsabile.

 4. James Pickens – Richard Webber
  James Pickens interpretează Richard Webber, mentorul lui Meredith. El este un chirurg de succes și un lider în școală medicală. El imparte cunostinte despre importanta responsabilității individuale și a onestității.

 5. Kevin McKidd – Owen Hunt
  Kevin McKidd interpretează Owen Hunt, semestrul doi al lui Grey. Owen Hunt devine lector de traumatologie, chirurg șef și partenerul lui Meredith. El si Meredith pun accentul pe tineretea pacientilor in tratamentul lor.

 6. Sara Ramirez – Callie Torres
  Sara Ramirez interpretează Callie Torres, unul dintre cei mai devotați și dedicați chirurgi din serial. Ea devine lector de ortopedie și chirurg pe aparate, oferind tratamente moderne si cerand pacientilor sa ia propriile decizii.

 7. Jessica Capshaw – Arizona Robbins
  Jessica Capshaw interpretează Arizona Robbins, chirurg pediatru de succes si mentorul lui Grey. Ea ofera sfaturi despre tratament și o gândire mai rationala fata de pacienții ei.

 8. Jesse Williams – Jackson Avery
  Jesse Williams interpretează Jackson Avery, un chirurg plastician provocator și cu inima mare. El este și judecator la școala medicala, recomandând tratamentepersonalizate pentru pacienții lui.

 9. Caterina Scorsone – Amelia Shepherd
  Caterina Scorsone interpretează Amelia Shepherd, sora lui Derek Shepherd și mentorul lui Grey si Avery. Ea este un neurochirurg important, oferind tratamente medicale pe baza cercetarii.

Acestia sunt actorii principali din serialul Doctorul Minune, care cuceresc audienta cu povestile lor emotionante, prezentand in acelasi timp importanta responsabilitatii in medicina. Serialul prezinta conceptele medicale cu acuratete si invata publicul despre stilurile de tratament inovatoare si tehnologiile moderne care insoteau evolutia lor.