‘The Notebook’ a fost unul dintre cele mai iubite filme de toate timpurile. Actiunea si personajele sale indragite ne-au facut sa ne simtim invizibili in lumea lor. Acest articol ii ofera tuturor fanilor cunoscutului film The Notebook, informatii despre personajele principale si actorii care i-au interpretat.

Prezentarea protagonistilor

Fanii filmului The Notebook vor fi incantati sa afle ca personajele principale din acest film erau: Noah, interpretat de Ryan Gosling, si Allie, interpretata de Rachel McAdams, alaturi de iubita lor briza, interpretata de Gena Rowlands.

Despre personajele principale

Noah Calhoun si Allie Hamilton sunt doua persoane din cele doua mediocare, din Carolina de Nord, care se indragostesc dupa ce se intalnesc intr-o zi de vara. Calatoria actiunii ni-i arata pe Noah si Allie incercand sa-si gaseasca implinirea in cele mai presarate momente.

Personajul lui Noah Calhoun este un caracter cu o perspectiva deosebita despre viata si relatiile. El este un salahor talentat care se dedica constructiilor si isi extrage mandria din construirea si transformarea caselor . El se poate lasa dulce si romantic, fiind dispus sa lupte pentru cauza lui in lume.

Personajul lui Allie este unul foarte curajos si independent, care se lasa influentata numai de instinctul ei. Ea este un personaj romantic si visator, care poate sa se aventureze in cele mai intunecate zone ca sa Ie exprime intangibilul.

Despre actori

Ryan Gosling ia rolul lui Noah in directia filmului. Nascut in Ontario, Canada, el a fost si unul dintre actorii recunoscuti si cei mai bine platiti actori, castigand un Glob de Aur si o nominalizare intre altele.

Rachel McAdams se ridica, de asemenea, si joaca rolul lui Allie. Ea a inceput cariera ca actor si a castigat numeroase premii si nominalizari.

Gena Rowlands joaca in filmul The Notebook rolul lui briza. Cu o cariera de mai multe decenii in teatru si film, ea a castigat Premiul Emmy si Glob de Aur.

Observatii finale

The Notebook ramane unul dintre cele mai bune filme de toate timpurile . Acest articol spera sa va ofere mai multe informatii despre personajele principale si actorii care i-au interpretat.

Daca va intrebati cine sunt actorii din The Notebook, atunci sa o luam intr-o ordine inversa.

Sumarul

  • Ryan Gosling si-a interpretat cu succes personajul lui Noah;
  • Rachel McAdams a fost una dintre vedetele principale din filmul The Notebook, avand rolul Allie;
  • Gena Rowlands a jucat rolul lui Briza.

Speram ca acest articol va fi de folos pentru fanii filmului The Notebook si le va oferi ceva interesante pentru a stiu mai multe despre personajele sale si actorii care i-au interpretat.