Machiajul de seara este procesul prin care te pregatesti pentru o petrecere, o conferinta sau o nunta. Cel mai important element in acest proces este culoarea ochilor. Machiajul de seara difera in functie de culoarea ochilor, deoarece, in acest fel, se poate sublinia si intari trasaturi, dar si ajuta la detalierea lor. Machiajul de seara pentru ochi caprui necesita anumite tehnici si nuante specifice, in functie de la persoana la persoana.

Machiajul de seara este cel mai important pas din rutina de ingrijire a fetei. In momentul in care acordam importanta, care se cuvine, acestui proces, rezultatul final poate fi captivant. Machiajul de seara este gandit sa sublinieze trasaturile fetei si sa determine o expresie mai charismata. Evident, culoarea ochilor joaca un rol in aceasta pregatire. Machiajul pentru ochi caprui presupune anumite tehnici si nuante.

Istoric machiaj de seara

Machiajul de seara este o practica veche ce face trimitere la antichitate, iar modernizarea acestuia s-a realizat in secolul trecut. Odata cu inceputul secolului XX, a aparut conceptul de machiaj coloristic. Inainte de adventul politicii de stridenta, machiajul era predominat de nuante subtile telurice si roz, care atrageau privirea.

Mentiuni despre culoarea ochilor

In functie de nuanta ochilor, tehnicile pot fi determinante in rezultatul machiajului. Ochii caprui prezinta nuante tertiare, cuprinse intre mov si albastru. Folosirea unei game de nuante întunecate, precum brunul si albastrul inchis, va aduce in prim plan trasaturile suplimentare, dar nu va sublinia culoarea acestora. Alternativ, se pot folosi nuante pastelate, precum bejul si tonuri de galben-orange, ce vor ajuta la accentuarea culorii ochilor. Aceste nuante pun in evidenta culoarea ca fiind una mai abundenta.

Cele mai bune Machiaje pentru ochi caprui

Machiajul de seara reface intotdeauna culoarea ochilor, dar, in acelasi timp, adauga individualitate. Machiajul va reusi sa puna in evidenta trasaturile, precum culoarea ochilor. In cazul ochilor caprui, maximizarea potentialului pe care l-a acestora consta in folosirea unor nuante întunecate, precum rosul si negru – acesta din urma, avand capacitatea de a transforma machiajul in cel mai atractiv. Maciile metalice reci sunt si ele recomandate pentru a evidentia culoarea, adduana gleznei prospetime si stralucire, fiind una dintre conturarea cea mai abstracta. Machiajul de seara petru ochi caprui poate fi realizat si prin aplicarea unor culori vii, precum albastru, purpuriu sau verde.

Machiajul nude

Un machiaj nude se poate dovedi a fi cea mai buna alegere pentru ochi caprui. Machiajul nude presupune folosirea produselor de machiaj nude, precum cele din gama nude pallete. Nuantele nude pot fi usor pestrite in vederea obtinerii unui look neted si fin. Stratificarea si marcarea acestor produse de machiaj (fard de ochi, blush, ruj sau fard de obraz) sunt importante pentru obtinerea rezultatului desirat.

Machiaj Smokey

Machiajul smokey este si el recomandat pentru obtinerea unor rezultate excelente. Spre deosebire de machiajul nude, acesta are nevoie de mai multe straturi, iar nuantele aplicate trebuie sa fie mai inchise, cum ar fi negru, brun-cappuccino, movul si aburiu. Machiajul Smokey este folosit pentru a intensifica ochiul caprui, oferindu-i un contur intunecat.

Lista produselor de machiaj necesare

• Primer

• Iluminator
• Fond de ten
• Pudra pentru machiaj
• Creion negru pentru a intuneca conturul
• Fard pentru sprancene
• Fard de pleoape
• Creion de contur pentru ochi
• Creion de sprancene
• Rimel
• Blush
• Fard de pometi
• Glitter
• Iluminator
• Ruj

Machiajul pentru ochi caprui nu este cu totul diferit fata de celelalte machiaje, ci doar observa anumite tehnici in vederea evidentierii culorii. Naturaletea este un element important in machiajul de seara pentru ochi caprui, aceasta fiind calea prin care frumusetea poate fi pusa in evidenta cu succes. Nu exista nicio limita de imagine conforma cu care sa se determine trasaturile fetei. Cu rabdare si creativitate, poti obtine un machiaj intunecat sau subtil, unul bazat pe efectele spectaculoase ale lumii moderne.

Machiajul de seara pentru ochi caprui este la fel de important ca oricare alt machiaj. Acesta trebuie sa respecte tot ce inseamna frumusete naturala si individualitate. Folosirea corecta a produselor de machiaj, precum si aspectul asertiv va determina o schimbare afirmativa a imaginii. Experienta depaseste definitia perfectiunii, deoarece perfectiunea nu se refera la estetica, ci la frumusetea interioara. Odata ce tehnica aplicata va fi corecta, imaginea intregului corp va fi una unica. Fii auto-motiveea!

Machiajul de seara este elcmentul cheie care permite aportul definitiei frumusetii natural, ce ofera individualitatii posibilitate de a arata stralucitor si in acelasi timp minimal. Cu ajutorul produslor de machiaj si al tehnicilor despre care s-a discutat, poti obtine un machiaj pentru ochi caprui ce se pronunta si care accentueaza frumusetea interioora si cea exterioara.