Printesa Charlotte este printesa consort a Inaltelor Sale Regale Incantatoare Printul si Printesa William si Kate, respectiv mamica si tata lui Charlotte. Numele sau complet este Her Royal Highness Princess Charlotte of Cambridge.

Charlotte s-a nascut pe 2 mai 2015, la ora 08:34, la Lindo Wing in Spitalul St Mary din Londra, si este a doua fată a printului William si a printesei Kate. Este a treia mostenitoare in randul descententilor Regelui George al II-lea.

Povestea vieții sale

Printesa Charlotte a sarbatorit pe 2 mai 2018, aniversand 3 ani. Primele fotografii oficiale ale printesei au fost lansate la 3 iunie 2015, prin pozând intr-o lume albastra cu dantele adorabile, pentru aniversarea zilei de nastere. Cu aceasta ocazie, a avut parte de un concert de la armata britanica, care a dedicat un set de parada in Cinci Straturi, in onoarea ei si a altor membri ai familiei regale.

Primul an de școală și lectii

Prințesa și-a început primul an de școală la școala privata Willcocks Nursery, acolo unde fratele său mai mare, prințul George a absolvit și el primul an de școală. Ea a fost văzută la primul ei zi de școală cu părinții săi, îmbrăcați în hainele ei școlare, iar Charlotte arata atât de mândră.

Charlotte învață acum limba spaniolă, dans și cântec la școală, în plus față de lecțiile sale obișnuite, iar exemplul va fi urmat de frații săi și de ceilalți regi.

Viața printesei

Prințesa Charlotte are un program destul de productiv în fiecare zi și și-a petrecut timpul facând lucrurile pe care o mare prințesă din vremurile moderne se poate distra. A fost văzută înotând, biciuită fotbalul, jucând golf, învățând să joace o fată de vioară și având o mare parte din timp musafiri în cea mai mică casă regală.

Prințesa Charlotte se întâlnește cu prietenii și colegii săi în mod regulat și explorează locuri, pentru divertisment și învățare. Acestea includ:

  • Explorarea Muzeului London Central
  • Mergerea la plimbare pe Domul de Piatra
  • Vizitarea Grădinii Zoologice
  • Plimbarea cu vaporul pe Tamisa
  • Calatorit prin parcurile importante și aleile Englezilor

În timpul zilei, ea și fratele acesteia George, au vizionat filme, au jucat jocuri distractive, au desenat imagini împreună și chiar și-au petrecut timpul în gradinile regale.

Rolul ei în familia Regală

Prințesa Charlotte are un rol important în familia regală și va face apel la masele de mulți ani de acum înainte. Ea este și cel mai tânăr membru senior al Familiei Regale.

Unul din rolurile ei important este acela că prințesa va servi drept Lady-in-Waiting al printesei Charlotte când aceasta va avea 16 ani. Va da și ajutor Reginei și Prințului Charles pentru evenimentele publice strângerii de fonduri și de caritate.

Printesa Charlotte a devenit o sursă de inspiratie pentru multi tineri si este un model pentru copiii vazuti ca fiind modele pentru curaj, amabilitate și generozitate. Imediat ce a devenit parte a Familiei Regale, prințul și prințesa Kate și-au dorit să mentină vie spiritul lui George când vine vorba de educație și un simt al aventurii. Unul din exemplele acestei culturi este că, prințesa Charlotte și fratele ei George au fost împreună cu mama lor, în vizită la biserica familiei lor.

Prințesa Charlotte reprezinta o inspirație pentru copiii din întreaga lume. Ea le arata că visurile pot deveni realitate. Această tânăra printesă adduce cu sine speranta și ura pentru binele public.

Charlotte pare să aibă, atât de devreme, simțul dreptății și al responsabilităților sociale, astfel încât ea poate deveni un lider foarte bun al Familiei Regale. Fata aceasta dulce și inteligenta aduce speranță pentru generațiile viitoare în ce privește influența pe care o va avea asupra Familiei Regale.