Cine este Oana Dragusanu?
Oana Dragusanu(n.10 aprilie 1982) este o asistentă și prezentatoare TV română. Ea s-a născut și a crescut în localitatea Onesti, județul Bacău, în România, și a început cariera sa ca asistentă TV în 2005, înainte de a deveni prezentatoare de televiziune și un cunoscut nume din industrie. A lucrat în mai multe emisiuni TV, precum „Star Matinal”, „Star Matinal Plus”, „Ploaia de Succes” și „Familia mea” și a fost prezentatoarea principala a reality show-urilor „Te cunosc de undeva” și „Agentul VIP”.

Biografia Oanei:
Oana Dragusanu s-a născut pe 10 aprilie 1982 în localitatea Onesti din județul Bacău. Era înrădăcinată în familia sa, care a fost formată din părinții săi – Adriana și Ion Dragusanu, fratele ei mai mic Ionut și sora sa mai mare, Marieta. Oana a crescut în apartamentul său din Onesti înconjurată de mulți prieteni și membri ai familiei sale.

Cariera Oanei:
Oana Dragusanu a început cariera sa în anul 2005, când a început să lucreze ca asistentă TV pentru programul „Star Matinal”, prezentat de Radu Banciu. Ea a prezentat emisiunile „Star Matinal” și „Star Matinal Plus” pe postul de televiziune OK-TV. În decursul anilor a prezentat și emisiuni precum „Ploaia de Succes”, „Familia mea” și „Fii pe primul loc”.

În 2008, Oana a devenit prezentatoare principală a show-ului de televiziune „Te cunosc de undeva!”, unde concurenții se pot îmbrăca ca și celebritățile lor favorite și încearcă să le imite. În plus, ea a fost prezentatoarea principală a show-ului de televiziune „Agentul VIP”, unde concurenții încearcă să facă cea mai bună slujbă în domenii diferite și joacă pentru premii.

Oana Dragusanu s-a bucurat și de o îndelungată carieră în radio. Din 2009 și până în prezent a prezentat emisiuni radiofonice la posturile de radio Pro FM, Radio ZU și Kiss FM.

Educația Oanei:
Oana Dragusanu a absolvit liceul unde și-a început cariera ca asistent de studio. În 2004, ea a absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” și în anul următor a absolvit Școala Națională de Științe ale Educației. În 2007, Dragusanu a obținut licența în Administrarea Afacerilor de la Universitatea Spiru Haret din București.

Videoclipuri Semnificative:
Oana Dragusanu a lansat un videoclip intitulat “Sora Mea”. Videoclipul îi prezintă pe Oana și sora ei mai mare, Marieta, cântând și dansând pe muzica lui Mihai Traistariu. Videoclipul și melodia au rămas în topuri și au încântat publicul.

În 2018, Oana Dragusanu a lansat un alt videoclip intitulat “Drumul meu”. Videoclipul prezintă scena într-o mașină în care conduce Oana, împreună cu prietenul ei, semințele se vede simbolul drumului vieții sale. Videoclipul este o narațiune despre ceea ce au simțit ei, atunci când și-au luat la revedere pentru a-și urma carierele.

Cea mai recentă realizare a Oanei:
Oana Dragusanu este mereu căutată pentru importante proiecte. Ea a prezentat programe precum „Celebrity X Factor” (2018), „Casa Dragostei” (2019) și, în prezent, este prezentatoarea principală a showului „Aventurile lui Zodiac” (2020).

Activitatea sa pe rețelele de socializare:
Oana Dragusanu se bucură de o bună prezență pe rețelele de socializare, cu peste 165.000 de urmăritori pe Instagram și peste 186.000 de fani pe Facebook. Postările sale promovează precumpănirea și marea influență pe care o are asupra faniilor săi.

Reacția Oanei față de critici:
Oana Dragusanu a obținut și a primit multe recenzii și comentarii negative. Cu toate acestea, ea este de obicei turată și pozitivă în ceea ce privește criticile pe care le primește. Ea se concentrează pe a-și construi o bună imagine a ei și pe a-și continua cariera, fără a se lăsa influențată de comentariile negative.

Participarea Oanei la alte acțiuni sociale:
Oana Dragusanu are o mare influență asupra societății și a luptelor sale de a deveni mai bună. Ea a contribuit la organizații precum „Safe Haven for Kids” și „Inimă pentru Copii”. În plus, ea a avut o participare activă la „Spectacolul Oncoronavirus” și a promovat acțiunile pozitive ale altor oameni.