Iubitorii de brânzeturi s-ar putea întreba care calorii are urda? Răspunsul este că aceasta depinde de diferiti factori, degustarea si starea exacta în care se afla brânza. În continuare, vom discuta pe larg despre aceasta delicioasă brânză, inclusiv aspecte importante, cum ar fi aportul său de calorii.

Care calorii are urda

Brânza urda este o variabila ultra-versatile in gastronomie, fiind prepareda în diferite moduri cum ar fi urda brânza sau urda de brânză. Este o brânză ușoară și cremoasă, o felie fină, iar glezna sa specifică adaugă un gust suplimentar vast tuturor preparatelor în care apare. Există multe de spus despre această brânză moale, inclusiv aportul său de calorii.

Cine ar trebui sa consume urda

Adevarul este ca brânza urda se poate savura usor fara a distruge dieta si ar putea fi savurate de toata lumea. Este o alegere si mai buna pentru cei care încearcă să își reducă cantitatea de grăsimi și calorii din dieta lor de asemenea. Orice persoană care caută o modalitate usoară și delicioasă de a-si spori consumul de proteine, poate, de asemenea, să includă urda in dieta lor pentru un aport suplimentar de proteine.

Cum este preparata urda

Brânza urda se obține din laptele degresat și, uneori, laptele integral. Lattele este fiert si amestecat cu un dizolvant special, care își reține proteinele și grăsimile din lapte. Acest amestec este apoi curățat și se obtine urda. În general, brânza urda obținută din lapte de vacă conține prea puține grăsimi si calorii, inclusiv o cantitate moderată de sodiu și potasiu.

Cum variaza continutul de calorii in urda

Caloriile în urda variază în funcţie de concentraţia de grăsimi din urda. De exemplu, urda obținută din lapte degresat poate conține mai puțină grăsime si mai puține calorii. Uneori, texutra sa se schimba și devine mai densă și mai tare înainte de vânzare. De asemenea, urda poate fi mai sărată sau mai puțin sărată, ceea ce poate, de asemenea, varia caloriile în funcție de modul în care este facuta.

Cate calorii are prpe servire de urda

Aproximativ 30 de grame de brânză urda obținută prin respingere conțin 18 calorii, 2,5 grame de proteine și 0,5 grame de grăsimi. Urda este, de asemenea, bogata in vitamine și minerale. Expresia generală pentru un aport nutritiv moderat poate fi aplicat aici, însemnand ca o persoană poate consuma maximum 30 de grame de urda pe zi.

Urda pentru slabit

Acest lucru se datorează numărului moderat de calorii și grăsimi found in urda, precum și abilitatea să de a umple o persoană pe o perioda lunga de timp. O servire de urda conține puțin mai mult decât 15 calorii, ceea ce înseamnă că urda poate fi folosită cu ușurință în dietele speciale.înlocuirea unui număr mare de produse pe bază de carne sau alte alimente cu un conținut ridicat de grasimi cu urda, poate ajuta la reducerea aportului de calorii.

Urda pentru cei care sunt la dieta

O cantitate mare de carbohidrati se gaseste in mod tipic in urda, adica 1-2 %. Aceasta înseamnă că o servire de urda conține numai 1-2 grame de carbohidrati complecși. În plus, aproape jumatate de proteine ​​la volumele moderne și mai puțin de 1 grame de grăsimi, înseamnă că urda este considerată a fi adecvată pentru toate tipurile de diete.

Brânza urda se poate numi în mod liber un aliment sănătos datorită nivelului ridicat de proteine, și a cantitații reduse de grasimi. Persoanele care urmează diete de diversificare pot sa se bucure de beneficiile consu-mului de urda fara a face compromisuri asupra gustului. Un conținut scăzut de calorii și și prejent continere în mineralibogati, poate ajuta procesul anihiland pofta de mncare si pot de asemenea contribui la controlul greutatii.