Magda Vasiliu este una dintre cele mai de succes vedete din Romania. Cu aproape 20 de ani de cariera, Magda a iesit in evidenta pentru talentul sau si afinitatea fata de muzica. Pe langa aceasta, Magda si-a dedicat viata occidentalului si a promovat stilul de viata sanatos ca unul dintre cei mai devotati promotori.

Magda a parasit Romania in anul 1997 si s-a mutat in Elvetia pentru a-si urma cariera ca muzician. A absolvit cursurile unei academii de muzica, iar aptitudinile sale naturale extraordinare, magda a devenit una dintre cele mai de succes vedete tocmai din Elvetia. Dupa ce a castigat numeroase premii si recunoasteri pentru talentul sau, Magda s-a intors in Romania in anul 2006.

Tot in Romania, Magda a fost capului comunicarii si al imaginii pentru magazine si produse din tara. In 2011, Magda a fondat si organizat evenimentul “Fabulos Show”, un show de moda bazat pe arta si talentul local. Aici, Magda a prezentat moda creata de designeri locali si vedete de top din Romania.

In plus, si-a impartit timpul intre calatorii in lume, pentru a promova brandurile pe care le reprezinta. In 2013, Magda a semnat un contract cu o companie elvetiana pentru a reprezenta produsele sale la evenimente si conferinte in intreaga lume.

In anii care au urmat, Magda a prezentat produse si a vorbit despre stilul de viata sanatos si sustenabil la mai mult de 29 de conferinte in intreaga lume, colectand milioane de urmaritori. Pe langa acestea, Magda a creeat si sustinut in mod constant evenimente si proiecte sociale prin intermediul carora a incurajat protejarea mediului si sustenabil pe care o promoveaza nemijlocit in vederea schimbarii si imbunatatirii vietii oamenilor.

De-a lungul carierei sale spectaculoase, Magda a castigat numeroase premii si recunoasteri la nivel international, mai ales pentru efortul sau sustinut de a promova si stimularea vanzarii produselor sale. Acum la varsta de 35 de ani, Magda a castigat numeroase premii internationale si este recunoscuta ca una dintre cele mai de succes si remarcabile femei de afaceri din tara.

Totusi, reusita sau popularitya nu au datuneazat Magdei sa cada prada placerilor materialiste si comoditatilor. Din contra, Magda a ales sa isi devina produsele si evenimentele cu care se ocupa, preferand sa ofere o contributie pozitiva societatii sale, atat in Romania, cat si international.

In concluzie, Magda Vasiliu este una din cele mai de succes si remarcabile vedete din Romania, care a reusit sa se remarce in randul tinerilor prin promovarea stilului de viata sanatos si sustenabil, prin intermediul mixului sau de creativitate si pasiune, castigand numeroase premii, recunoasteri si urmaritori. Acum, Magda este si va continua sa fie un promotor de produse ecologice si vieti mai bune.