!

Cine este Harper Beckham? Afla acum!

Harper Beckham este fiica a doi dintre cei mai faimoși oameni din lume, David și Victoria Beckham. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de două decenii și au trei copii împreună – Brooklyn, Romeo și Cruz – plus o fetiță Harper în vârstă de opt ani.

De-a lungul anilor, Harper și-a făcut loc în inimile fanilor și ale familiei sale, devenind foarte populară în rândul paparazzilor și publicului. În ceea ce privește tatăl ei, David, Harper a primit întotdeauna mult sprijin și dragoste din partea lui.

Harper este prima și singura fată dintre cei patru copii Beckham și s-a născut la 10 iulie 2011. Încă de la vârsta de trei luni, Harper a devenit o persoană publică, fiind fotografiată de paparazzi la tot pasul, alături de părinții ei. În ciuda expunerii precoce la lumina reflectoarelor, Harper și-a păstrat spiritul amuzant și energia pozitivă, care cresc în fiecare zi.

Viața Liceului Harper Beckham

Harper și-a petrecut primii ani de viață la Los Angeles, California, în anul 2013, familia Beckham s-a mutat în Londra, Marea Britanie. Harper, împreună cu sora mai mare Brooklyn și fratele mai mare, Romeo, au început să ia cursuri private. Mai târziu și-au petrecut mai mulți ani la Școala Internațională din Londra până la începutul anului 2019, când aceasta a închis.

De atunci, Harper se află în clasa de gimnaziu (grad 3) la Școala Vittoriale Real School din Londra, unde se plictisește, precum îi face mama ei să înțeleagă. În urma zilelor prea bogate și distractive împreună cu iubiții ei, Harper se luptă pentru a învăța și să facă față exigențelor școlare.

Cariera Harper Beckham

David și Victoria Beckham au început să le dea timp de atenție tuturor copiilor lor și le-au încurajat să caute joburi și proiecte. Harper, în vârstă de opt ani, nu este excepția de la regulă. La vârsta de doar șase ani, Harper Beckham a semnat un contract cu Tea Collection, un retailer de modă în stil californian. Acest lucru a făcut-o să devină cea mai tânără celebritate în lume.

În prezent, Harper este o grădiniță de mare succes. Ea a devenit imaginea unor mărci precum Luxury Pop, o linie de îmbrăcăminte și primesc mereu solicitări pentru a împrumuta chipul său către alte brand-uri. Harper a avut numeroase apariții la modă și în cadrul altor evenimente și i-a dat un imbold părinților ei să-și urmeze visurile.

Mama Harper – Victoria Beckham

Victoria și Harper au păstrat o relație specială de-a lungul anilor și mai ales, după ce Harper s-a născut. Victoria e pe cale să împlinească o mamă de invidiat, demonstrând mereu cât de mult îi pasă de Harper și ce dedicare are în educarea și hrănirea ei. De cele mai multe ori, Victoria ne arată latura caldă și iubitoare atunci când își petrece timpul alături de Harper.

Victoria Beckham este conștientă de succesul Harper și se asigură că și ceilalți trei copii – Cruz, Brooklyn și Romeo – se bucură de aceeași atenție. Cu toate acestea, există momente când Harper trebuie să-și apere mama de fanii pe rețele de socializare. În ciuda sentimentelor intense, Victoria și Harper se așază foarte frumos și adesea, se întâlnesc în ultima vreme.

Tatăl Harper – David Beckham

După cum se știe, Harper are și un tată, care îi acordează atenția și dragostea de care are nevoie. David a devenit mai protectiv și responsabil în legătură cu Harper, redobândind spiritul lui tată.

În general, David petrece mult timp distrându-se cu Harper și îngrijindu-i, vorbind despre școală și sfătuindu-i pe tot ce este important. El o ajută să se simtă încrezătoare în ceea ce face, încurajându-o să facă ce iubeste. El e mereu prezent să-i arate dragostea și admirația sa față de Harper și la fel ca Victoria, își ia părul de la tâlharii de pe rețele de socializare.

Harper Beckham – Șansa de a fi presupusa prințesă

Harper e ambițioasă și deschisă către toate oportunitățile pe care i le dă viața, lucru care l-a tradat încă de la vârsta de opt ani. Deși mulți o văd ca pe o presupusă prințesă, Harper este caracterizată de o maturitate aparte și hotărâre în luarea propriilor hotărâri și a ceea ce își dorește, atât în ​​viața profesională cât și în cea personal