Gabriela Morar este profesoara de matematica si consilierul social al liceului Faro din Bucuresti. Gabriela a absolvit Facultatea de Matematica, Universitatea de Stat din Bucuresti si are un adevarat talent de a explica si de a preda matematica celor mai tineri. In plus, intreaga ei activitate educationala se asigura ca sa fie cat mai productiva si cat mai eficienta.

In ce an a fost fondat liceul Faro de care se ocupa Gabriela?

Liceul Faro, condus de catre Gabriela Morar, a fost fondat in anul 2012, in Bucuresti. Scopul principal al liceului este de a oferi tinerilor care nu sunt implicati in educatie programul optim potrivit pentru a se bucura si a se dezvolta prin educatie. Liceul este acreditat de Ministerul Educatiei Nationale Romania.

Cum s-a pregatit Gabriela pentru aceasta pozitie?

Inainte de a se alatura Liceului Faro, Gabriela s-a pregatit astfel incat sa poata indeplini calificarile necesare pentru aceasta pozitie. A absolvit Facultatea de Matematica, Universitatea de Stat din Bucuresti si ulterior a devenit competenta si suficient de pregatita pentru a putea sa predea matematica celor mai tineri.

Cum se vedeau performantele lui Gabriela la inceputul colaborarii cu liceul Faro?

De la inceputul colaborarii cu liceul Faro, Gabriela s-a dovedit a fi un profesor realmente talentat si a avut nevoie de putin timp pentru a face ca studentii sa vada clar diferenta intre o disciplina si o alta si intreun studiu si altul. Fara efort, Gabriela a reusit sa-i motiveze pe studentii sa se implice si sa se angajeze pe parcursul primei sale luni petrecuta la liceu.

Ce activitati educationale Gabriela Morar desfasoara?

Inainte de toate, Gabriela preda matematica si rezolva toate intrebarile aduse de studenti. De asemenea, Gabriela ofera consiliere sociala pentru a deservi cerintele educationale si profesionale ale studentilor. In plus, Gabriela preda si grupa de socializare, unde a fost intampinata cu interesul si energia tinerilor. De asemenea, Gabriela a vizitat caminul liceului Faro de mai multe ori pentru a vorbi cu parintii si pentru a-i ajuta sa se familiarizeze cu regulile si politica liceului.

Care sunt adevaratele performante ale lui Gabriela in calitate de profesor la Liceul Faro?

In general, Gabriela are o abordare inovatoare si non-conformista la predare, oferind o perspectiva unica si interesanta asupra sutelor de subiecte si teme ale matematicii. Datorita cunostintelor sale foarte profunde si a experientei sale naturale in educatie, studentii au reusit sa inteleaga si sa aplice usor conceptele complexe pe care Gabriela a povestit despre ele si le-a explicat.

De asemenea, Gabriela se implica si in rezolvarea problemelor tale interpersonale si personale si ii ajuta pe copii sa se concentreze pe studiul in timpul orelor. Pentru a se asigura ca studentii pot sa introneasca cat mai mult din ceea ce Gabriela preda, ea se straduie sa raporteze la tehnologia inovatoare, printre care se numara activitatile individuale si interogatiile.

Cum se intereseaza Gabriela de pregatirea studentilor?

Gabriela se ocupa in mod constant de pregatirea studentilor sai. Ea este incontestabil preocupata de prezenta si intelegerea studentilor la ore si se straduie mereu sa gaseasca modalitati de a-i stimulata si a-i motiva sa participe la activitatile sale aplicate. Pentru a supraveghea rezultatele studentilor, Gabriela foloseste schimburi cu echipa liceului Faro si schimburi individuale, unde se obtin informatii importante si detalii interesante despre parcursul educational si rezultatele acestora.

Care sunt instrumentele digitale folosite de Gabriela pentru educatia tinerilor?

In prezent, Gabriela isi concentreaza energia pe educatia interactive si pe tehnologia moderna, folosind un numar de instrumente digitale pentru a se asigura ca studentii pot sa inteleaga cat mai bine conceptele abordate. Aceste instrumente includ, dar fara a se limita la, platforme interactive, laptopuri cu scolari, tablete si mai multe programe educationale. Aceste tehnologii sunt folosite pentru a oferi experiente educationale immersiv si interesante studentilor.

Ce lecții setul de maturitate au studentilor oferite de Gabriela?

Gabriela le ofera studentilor sai mai mult decat doar lecții de matematica si educatie. Ea ii invata si regulile corectitudinii si echitatii sociale, bunele maniere si cum sa devina membri activi ai comunitatii lor. Aceste template-uri sociale care le ofera deciziile trofice si aptitudinile necesare pentru a depasi si a se dezvolta.

De asemenea, Gabriela promoveaza si principiile adevarului si responsabilitatii sociale pentru a se asigura ca studentii isi construiesc abilitatile necesare pentru a-si asuma responsabilitatile potrivite atunci cand vine vorba de comunicarea cu ceilalti si a asculta versiunea celorlalti.

Ce planuri de viitor are Gabriela?

Pe langa educatie si predare, Gabriela intentioneaza sa se alature activitatilor si programelor chiar mai diverse, cum ar fi studiul leadershipului, educatia financiara si comunicarea orala. Aceste programe inovatoare au scopul de a le arata studentilor cum sa se adapteze la lumea in schimbare si sa-si structureze propriile cercuri de cunoastere.

Performanta lui Gabriela in cadrul liceului Faro este mentionabila. Ea s-a asigurat ca ureaza tot ce inseamna educatie privilegiata, oferind un program calificat si promovand rezultate extreme. Gabriela si-a dovedit inca odata cat de pregatita si calificata este pentru pozitia de profesor de matematica si consilier educational de la liceul Faro.