Carmen Bruma este una dintre cele mai renumite femei de afaceri din Romania. Ea a devenit cunoscuta in urma aparitiilor sale in emisiuni tv si a cartii sale „Carpe Diem” care a avut un mare succes. Carmen Bruma este considerata un mentor pentru multi entrepreneuri. Din punctul ei de vedere, business-ul nu este neaparat despre bani, ci despre contribuirea la dezvoltarea societatii.

Biografia lui Carmen Bruma și cariera sa de succes

Carmen Bruma s-a nascut la 21 septembrie 1982 la Sibiu si a crescut acolo. Din adolescenta ei Carmen a aratat interes pentru comert si afaceri. Dupa ce a absolvit Universitatea din Sibiu, Carmen a inceput sa lucreze in domeniul bancar ca specialist, insa in scurt timp a plecat ca sa-si deschida propriul sau business.

Prima afacere a lui Carmen Bruma si-a inceput-o in 2007, oaza ei de relaxare – Beauty Valley SPA. Acesta a devenit unul dintre cele mai prestigioase centre de spa din Romania. In scurt timp, s-a dezvoltat si a devenit un hub pentru lifestyle si beauty.

In 2010, Carmen a inceput sa lucreze pentru British American Tobacco si a facut parte din echipa care a promovat si lansat iFUSE, un produs finit din Moldova, in Romania și Republica Moldova. Datorita abilitatilor sale de a se folosi de marketing digital si de coaching, iFUSE a devenit unul dintre produsele de top din Romania.

Carmen si-a lansat propria companie de coaching – No Limit Communication Hub in 2013. Acesta a devenit un centru de coaching profesional unde femeile tinere se pot adresa atat pentru consiliere, cat si pentru automobile de cariera. Compania ofera atat coaching individual, cat si workshop-uri sau sesiuni de dezvoltare personala.

Si-a lansat si un podcast si a fost invitata in emisiuni tv precum „Rai da-te-n dragostea mea”, „Rai da-te-n dragostea mea- cu Carmen Bruma”, „Omului care știe de toate” și „Âși faci ce vor”.

Și-a publicat cartea de auto-ajutor și de dezvoltare personala „Carpe Diem” in 2014. In aceasta carte, Carmen detaliaaza conceputul “miracolului” dintre cultura emotionala si autentificarea unui stil de viata câștigător. Acest lucru a ajutat multi oameni sa se schimbe si sa devina mai fericiti si mai autentici.

Cariera de fitness a lui Carmen Bruma

Carmen Bruma a dezvoltat, de asemenea, cariera ei in antrenamente si fitness si si-a construit un mediu sanatos in care fanii sa se antreneze, legate de brandul ei. Anul trecut a lansat propriul program de antrenamente „7C” si o aplicatie care ii ajuta pe fanii sai sa fie in forma si sa isi pastreze energia.

De asemenea, Carmen are propria sa gama de produse de fitness – „Carmen’s Take it easy”, care ofera o gama larga de lenjerie de corp și tricouri destinate sportivilor.

Stilul sau de viata sanatos se reflecta si in pregatirea sa culinara. Carmen este una dintre cele mai urmarite si preferate bucatari celebritate. Ea publica regulat retete simple, sanatoase si gustoase pe blogul sau si pe pagina sa de Instagram.

In ultimii ani, Carmen a continuat sa se dedice carierei sale, accesului publicului la wellness si antrenamente variate de fitness, precum si antrenamentele ei live pentru a ajuta pe cat mai multi oameni sa aiba parte de o viata sanatoasa.

Carmen Bruma – blogger de lifestyle și mentor pentru mai mulți entrepreneuri

Carmen Bruma este cunoscuta si pentru blogul sau de lifestyle, care ofera sfaturi pentru o viata buna si sanatoasa, precum si oportunitati de afaceri si dezvoltare personala. Ea s-a dedicat de asemenea sa mentoreze pe alti entrepreneuri si sa-i ajute sa iasa la lumina si sa isi urmeze visurile.

In 2015, Carmen a lansat si primul ei produs pentru sanatatea mentala si fizica – “Wellbeing Program”. Acest program monitorizeaza si planifica noi obiective si schimbari pozitive in viata celor care participa. Carmen considera ca oricine poate deveni un campion fara sa foloseasca ierarhii – ceea ce trebuie sa faca este sa se exprime si sa se exprime asa cum trebuie.

Prin aceasta metoda, el a ajutat mii de oameni sa creeze planuri de viata și sa descopere soluții pentru a rezolva obstacolele. Carmen Bruma a predat aceste cunostinte si la conferinte internationale și in intreaga tara.

Carmen Bruma – Succesul ei pe piața de afaceri

In ultimii ani, industria de lifestyle si de afaceri a lui Carmen Bruma s-a dezvoltat si mai mult, iar ea are noi produse si initiative in fiecare an. Carmen a fost recunoscuta ca una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania si a facut parte din numeroase echipe de antreprenori și companii locale și internaționale.

Printre proiectele sale din 2019, Carolyn a creeat o platforma, numita „Start your day”, unde oamenii pot primi sfaturi si povesti pozitive și inspiraționale. Ea a devenit de asemenea partener de afaceri al platformei de coaching „Women’s Academy Romania” și a fondat si ale ei propria echipa de vanzari.

Carmen Bruma – Viata ei personala

In cariera ei, Carmen Bruma a castigat multe premii si contracte spectaculoase, insa in viata personala ei, familia si prietenia sunt de asemenea foarte importante. De-a lungul carierei sale, Carmen a fost nascuta si a crescut la Sibiu, iar aici va ramane mereu.

Ea si-a petrecut mult timp cu rudele si prietenii apropiati, petrecand calatorii sau iesind la o plimbare in parc. De asemenea, Carmen a prezentat social media și s-a bucurat de prea multe momente speciale.

Ea si-a dedicat, de asemenea, timpul liber antrenandu-i pe copiii ei si petrecand momente de calitate cu ei. Ea a fost intotdeauna fascinata de corpul uman, antrenandu-si copiii in yoga sa