Bianca Dragusanu și-a anunțat recent că este însărcinată și se pregătește să devină mamă din nou. Știind că Bianca Dragusanu mai are un copil, mulți întrebându-se: câți copii are acum această frumoasă vedetă?

Întrebarea: Câți copii are Bianca Dragusanu?

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai iubite vedete din România. De-a lungul carierei sale, Bianca Dragusanu și-a cucerit o mulțime de fani. Recent, vedeta a anunțat că se află într-o nouă stare de sarcină și este încântată să devină mamă pentru a doua oară.

Înainte de această veste senzațională, Bianca Dragusanu mai avea un singur copil, o fetiță pe nume Abigail, în vârstă de un an și opt luni. Prin urmare, mulți s-au întrebat câți copii va avea în cele din urmă Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu: Copiii pe care îi are

Bianca Dragusanu mai are un singur copil, Abigail, și s-a confirmat că este însărcinată. Copilul care va sosi în curând este un băiețel și va fi sprijinită de familia și prietenii ei mai mult ca oricând. Dacă maternitatea merge bine, Bianca Dragusanu va avea în total doi copii, un băiat și o fată.

În mod surprinzător, acum câțiva ani, Bianca Dragusanu, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut și o altă maternitate. În 2008, vedeta a născut o fetiță pe nume Sarah, concepută în mod natural și crescută într-o familie adoptivă în Israel. Despre această maternitate, Bianca Dragusanu a susținut întotdeauna că a fost o decizie foarte diferită față de alte mame și că a făcut-o dintr-un sentiment de dragoste și responsabilitate.

O viață alături de copiii lui Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu și Abigail se află în prezent într-o formă excelentă și se bucură de momentele petrecute împreună. Vedeta a documentat întreaga ei călătorie maternității, oferindu-le fanilor ei unele dintre cele mai frumoase imagini cu buna ei prietenă Abigail.

Înainte de a deveni mamă pentru a doua oară, Dragusanu și-a dedicat timpul luării în grijă a fiicei sale. Soțul ei, Alex Bodi, este un tată excelent și toată familia se bucură de timpul petrecut împreună. Împreună, acest cuplu pozitiv și energic fondează o familie fericită și iubitoare.

Concluzia: Câți copii are Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu are în prezent un singur copil pe nume Abigail, un copil pe care l-a conceput în mod natural în Israel vineri, în 2008. De asemenea, este însărcinată cu un băiețel. Prin urmare, Bianca Dragusanu va avea în final doi copii: un băiat și o fată.

Vedeta le dorește tuturor fanilor săi că se bucure de dosarele ei și să-i susțină în călătoria de devenire mamă pentru a doua oară. Bianca Dragusanu visează să-și crească copiii și să-și petreacă anii maternității într-o atmosferă de armonie și bucurie. Mai mult, Bianca pune înaintea tuturor nevoile și sănătatea copiilor și își îndreaptă toată atenția spre aceștia.

Prin urmare, mulți s-ar fi întrebat la început: câți copii are Bianca Dragusanu? Acum știm că Bianca Dragusanu are în prezent un singur copil și este însărcinată cu un băiețel. Astfel, în total, vedeta va avea doi copii: un băiețel și o fetiță.