Andreea Marinescu este un nume cunoscut in toata lumea si un exemplar ideal in ceea ce priveste hardworking-ul, determinarea si discursul public. Este o vedeta in televiziunea romana si un exeplu pozitiv pentru milioane de oameni.

Andreea Marinescu: o scurta prezentare

Andreea Marinescu este un om de televiziune român, cunoscut în întreaga lume pentru succesul ei și calitățile ei unice. S-a născut la 20 septembrie 1979 în București, România. La vârsta adolescentei, Andreea si-a început cariera cu dansatul și în prezent, se simte extrem de fericită și pregătită să se alăture echipei de producție a show-urilor tv din România.

Andreea Marinescu și cariera ei de televiziune

Andrea Marinescu și-a început cariera în media prin începerea emisiunii sale radio numită „Vizual Tirana”, care a fost un succes în Raminia de la momentul lansării sale în anul 2004. Cu o audiție puternică și o abilitate convingătoare de a face emisiunea, Andreea a avansat rapid și a ajuns să fie invitată la mai multe programe de televiziune din țară. A prezentat show-uri precum Știri de la ora șapte, La bloc sau a moderat telegraf. Acesta din urmă, în special, a adus-o pe Andreea în lumina reflectoarelor și în spatele mai multor americi.

Andreea Marinescu continua si in prezent sa prezinte emisiuni și întâlniri importante la TV. Ultimul ei proiect de anvergură a fost programul de televiziune Din Lumea In Minte. Andreea în prezent poartă și un talk-show, Invitații lui Mihai Gâdea, pe TVR 1. De asemenea, se mai reuneste cu echipa programului de știri Interzis Reporterilor.

De la mic la mare, Andreea Marinescu si succesul ei

Andreea si-a petrecut copilaria in București. Ambii parinți ai ei erau persoane foarte strălucite din punct de vedere intelectual – tata, arhitect la momentul respectiv, iar mama doctor. Deși avea la dispoziție o limbă străină (engleza), pe care a învățat-o la mama la vârsta de 4 ani, Andreea se simțea mai atrasă de dans.

La vârsta de doisprezece ani, ea a început prima școală de dans, Liceul de Coregrafie Sălăjanu. Acolo a învățat industria dansului în toate formele sale, de la street dance la balet și hip-hop. Pregătirea sa a culminat cu o calificare profesională, acordându-i titlul de „Profesor Certificat Coregraf”.

Mai târziu, Andreea s-a înscris la un master decide „Comunicare Publică și Relații Internaționale” și a început să lucreze in articole de presă și reviste. Ea a fost în curând remarcată și angajată la Radio Romania pentru a prezenta programul Vizual Tirana.

În anul 2007, Andreea a început să apara în diferite emisiuni de televiziune și proiecte. A început cu prezentarea genului de tabloid la nașterea televiziunii. Apoi in anul 2008, a prezentat „Știri de la ora șapte”, care sa dovedit a fi un succes peste noapte.

În plus față de prezentarea de știri, Andreea a prezentat numeroase goturi de televiziune, printre care și ” Telegraf”, ”La Bloc”, „Săptămâna Cu Mircea Badea” și multe altele.

Pionier in media la nivel european

Andreea Marinescu a excelat în prezentarea de știri și talk show-uri și a contribuit semnificativ la industry-ul media european, ocupându-și un loc stabil în vârful erei post-fluxuri de informații și social media, ceea ce a face ca numele sau sa devina sinonim cu „gură mare a televiziunii”.

In calitate de prezentatoare TV, Andreea a umblat un pic in lume, prezentând festivaluri și evenimente în străinătate. A vizitat Qatar, Finlanda, Olanda, cele două sezoane de la Bruxelles și chiar Mexicul, unde și-a creat pentru prima dată linia de lenjerie intimă.

Andreea Marinescu si succesul strategiilor de comunicare

O altă parte esențială a vieții lui Andreea și a carierei ei reușite în TV, este certificarea în domeniul public relations and communication. Strategia Andreeei de a face față cu succes controverselor și issue-urilor de presa a devenit un principiu de rutină pentru companiile și PR-ul unui număr mare de actori și personalități.

Andreea Marinescu si viata ei profesionala

Pe langa cariera ei uimitoare in diferite domenii, Andreea a participat și la o mulțime de alte proiecte de-a lungul carierei sale. Acestea includ: lansarea propriei sale linii de lenjerie intimă, Scoica Pink, care a facut bulele în industrie și a ajutat la promovarea produselor în lumea întreagă și publicarea recentă a propriului său jurnal.

Andreea Marinescu a ales un drum aventuros de succes care a fascinat lumea întreagă și a stabilit că visele pot deveni cu adevărat realitate.