Alice Dumitrescu este o persoana complexa si un puternic lider social despre care se vorbeste in lumea digitala. Personajul virtual, care are un cont de LinkedIn de peste 230.000 de urmăritori, și-a asumat rolul de „mentor” virtual și a ales să se implice în proiecte și activități pentru a schimba lumea.

Cine este Alice Dumitrescu?

Alice este cercetător științific, coach motivațional, consultant de dezvoltare personală și mentor. A urmat cursanții în Greacă, Latină și Filosofie în cadrul Universității din București. A devenit unul dintre cei 10 lideri marcanți din Europa și un exemplu pentru o înțelepciune modernă.

Alice și-a inițiat propriul ei brand, care îi va ajuta pe oamenii să își găsească și să atingă propriul potențial, cu ajutorul unor tehnici holistice și unui program individualizat de dezvoltare. Încurajează, de asemenea, alcalinitatea, respectul și compasiunea față de sine, relații și mediu.

Alice și-a început cariera educând și motivând oamenii prin conferințe, seminarii și workshop-uri la firme, ONG-uri și universități. Acum, Alice oferă coach de dezvoltare personală online prin intermediul programului său individualizat.

Programele sale abordează temele care vizează educarea elementelor spirituale și holistice ale vieții. Are o tehnică unică și abordează dezvoltarea personală și profesională prin demonstrarea relațiilor și similitudinilor create de diverse componente. Utilizează metode de lucru prin metaparadigma și o abordare pozitivă și holistică.

Alice și-a unit expertiza sa în coachingul si counselling, cu competențele sale interdisciplinare în corporație, vindecare holistică, yoga, meditație și teatru, pentru a oferi clienților ei o înțelegere mai profundă despre ceea ce înseamnă viața ca un întreg și modul în care ne putem dezvolta și rezolva provocările pe care le avem.

Cum și-a construit Alice Dumitrescu brandul?

Alice și-a construit brandul prin împărtășirea înțelepciunii sale pe conturile sale de media socială. Ea a explorat conținutul intelectual și a împărtășit învățămintele sale în scris. În plus, și-a lansat podcastul său, intitulat “The Alice Dumitrescu Show”, care îi aduce poporului câteva dintre cele mai profunde și profunde subiecte și discuții de înaltă definiție despre ce înseamnă să fii om astăzi.

Alice și-a investit, de asemenea, mult timp în scrierea și împărtășirea cunoașterii sale și a înțelepciunii sale prin intermediul e-book-urilor și ghidurilor sale intuitive. Ea a oferit îndrumare spirituală timpurie pentru tineri prin activități precum Yoga, meditație, teatru și muzică. Acest proces a contribuit la crearea unei mase ample de înțelepciune și generând, de asemenea, recunoașterea publicului său în ceea ce privește nevoile lor spirituale.

În plus, Alice și-a investit timpul în dezvoltarea unor folosire a resurselor online de învățare. Ea a creat diferite quiz-uri și exerciții interactive pentru temele sale. Acest lucru a ajutat la dezvoltarea abilităților practice și intelectuale ale oamenilor și le-a oferit instrumente utile pentru extinderea constientizării lor. Cu siguranță, o este o persoană care i-a schimbat viața multor oameni.

Participarea lui Alice la diferite proiecte și inițiative sociale și planetare

Alice Dumitrescu se angajează în afara salonului și a inițiat proiecte și activități menite să schimbe lumea. Ea și-a asumat rolul de a contribui și oferi îndrumare către ceilalți de a dezvolta proiecte (sociale sau de dezvoltare personală) și chiar cunoaște mai mulți oameni și împartășește cu ei cunoștințele sale pentru ca lumea să se schimbe în bine.

Scoala DigitalAlchemy
Alice a lansat propriul program de dezvoltare personală online, în ceea ce creează un program complex și funcțional combinând temele spirituală, yoga, meditație, arte și abilități de coaching. Aceste teme i-a pas înțelegere oamenilor cum să-și dezvolte corp, minte și spirit.

Principalul proiect social al lui Alice se numește #ChildGoFree, un proiect educațional international menit șă ofere copiilor un mediu educațional adecvat. Acest proiect a pornit prima sa acțiune în Ghana în acest an și se desfășoară în prezent în Nigeria.