Tunsorile pentru fata ovala – Un Ghid Pentru Vopsirea Coafurii Perfecte
Odata ce ati stabilit ca fata dumneavoastra este ovala, pasul urmator este sa va alegeți un look și o coafura care sa va puna in valoare trasaturile individuale si sa fie demna de admirat. Forma fetei ovale presupune ca fizionomia dumneavoastra este relativ echilibrata si prin urmare va dau posibilitatea sa va asezati cartea de vizita estetica precum doriti.

Atunci cand vine vorba de tunsori pentru fata ovala, aveti sansa sa experimentati cu granita dintre par scurt si cel lung, trecandu-va liber prin o multitudine de stiluri de par. De la bucle, trecand prin ondulat, aprins si pana la pana la par drept. Acest articol va ofera detalii despre ce tipuri de tunsori par ondulat se potrivesc cel mai bine pentru fata ovala si va prezinta sinteza divina intre stilurile de par si senzatia bunului gust.

Cuprins
I. Ce este fata ovala?
II. Suport pentru chimia alcatuirii parului
III. Tunsori par ondulat Potrivite pentru Fata Ovale
A. Pixie Bob
B. Coada de Cal
C. Curt, Par Ondulat
D. Breton Dincolo
E. Coafura Caderii Libre
F. Tunsoarea Bob Frunze
IV. Consultati-va Stilistul de Par pentru a Alege Coafura Potrivita

I. Ce este fata ovala?
Fata ovala este forma fetei neasteptata si universal acceptata care se datoreaza asimetrizei complete, fata rotunda fiind consemnata ca fiind mai mult un trap tondeau decat o forma triunghiulara sau o forma de inima. Fata ovala este caracterizata de o proportie echilibrata intre latimea fruntii si cea a maxilarului, cu linii masurabile ce se freaca simetric de-a lungul fetei.

Parul plat sau cu volum, ondulat si chiar si cret, se poate potrivi cu succes fetei ovale, dar nu intotdeauna parul lucios si lins face partea cea mai buna din asta. Majoritatea persoanelor cu fata ovala graviteaza extrem de natural spre variantele cu volum ale parului, deoarece aceastea pot scoate-o in evidenta pe aceasta forma frumoasa si versatile.

II. Suport pentru chimia alcatuirii parului
Parul obisnuit se constituie aproximativ din 95% din proteina keratina, proteina animala cu importanta dubla – oferind protectie si modalitatea de a-si pastra starea si o anumita forma. Parul drept este prin definitie genetic mai strans, uniform si animat de volum, in timp ce parul cret sau ondulat are tendinta de a fi mai buclat si asimetric si sa se ridice la suprafata, ceea ce creeaza volum.

Puterea de design a dvs. va fi decisa si considerabil imbunatatita de procentul de volum pe care parul dvs. poate sa prezinte. Aceasta fiind spusa, tunsoarea pe care o alegeti sau stilului care vi se potriveste ar trebui sa fie potrivita in exterior cu dieta, stilul de viata si rutina zilnica.

III. Tunsori par ondulat Potrivite pentru Fata Ovale
A. Pixie Bob
Inca de la aparitia sa, bobul a fost o parte inseparabila a culturii urbane. Si pixie bobul nu face exceptie. Acest stil modern face parte din caracteristicile pe care multe femei si le doresc – parul scurt si destul de lasat cu volum. Acesta mai incadreaza si cateva structuri laterale mai lentede, adaugand un strop de diferenta si stil persoanelor cu fata ovala si par ondulat.

B. Coada de Cal
Coada de cal presupune o eliminare intensa a volumului parului. Aceasta permite stilistilor sa mizeze mai bine pe aranjarea crimelor si sa imbine zone cu texturi diferite precum si buclele mai lasate pentru a crea un volum abundent. Aceasta coafura se potriveste perfect persoanelor cu fata ovala si par ondulat pentru ca se concentreaza pe partea frumoasa si face legatura perfecta intre stilul modern si traditional.

C. Curt, Par Ondulat
Daca doriti sa va exprimati individualitatea si sa schimbati jocul, atunci impartirea parului in trei parti si optiunea parului scurt cu volum este cea mai potrivita. Bootchinii, bobul scurt si feeria pasionala a parului de lungime medie se potriveste perfect persoanelor cu fata ovala si par ondulat.

D. Breton Dincolo
Bretonul dincolo este o optiune pe care multe femei din zilele noastre o pregatesc cu interes si curaj sa o incerce. Trecerea rapid si curata a fazei frontale poate adauga multa vitalitate si inovatie fetei ovale. Bretonul dincolo este contemporan si turbat, adesea asortat cu parul drept sau ondulat.

E. Coafura Caderii Libre
Coafura caderii libere se poate ascunde in spatele laturei caderii libere ce poate da fetei ovale stilul si simplismul modern. Designul intregii coafuri permite ca persoale cu par ondulat sa detina controlul de la baza craniana si pana la varfuri. Cu un aer echilibrat intre par scurt si par lung, aceasta optiune a coafurilor este suficient de versatila pentru orice persoana cu fata ovala si par ondulat.

F. Tunsoarea Bob Frunze
Tunsoarea bob frunze se potriveste perfect pe fata ovale si parul ondulat. Acest stil interesant este rafinat si uneori se asociaza cu parul pana la umeri. Blocuri mai lente ce se lasa usor si prezinta volumuri subtile se asorteaza hereatabil cu caracteristicile fetei si care ii da acele aspect irezistibil si distinct.

IV. Consultati-va Stilistul de Par pentru a Alege Coafura Potrivita
Ca gusturi personale, stilul vestimentar si coafurile sunt cat se poate de decisiv pentru ca persoanele sa se exprime in mod autentic si sa isi exprime stilul personal.

Atunci cand va ganditi la o tunsoare sau o coafura foarte specifica, trebuie sa va recomandam sa va intalniti cu orice stilist.