Keratina este o excelentă soluție pentru parul deteriorat, oferind o înfășurare protidică ce are beneficii pentru durabilitatea și strălucirea părului. Este un tratament organic complex, larg recomandat de către specialiștii în styling.

Tratamentul cu keratină poate fi rece sau cald. Această soluție face ca părul să fie mai suplu, suplu și să aibă o strălucire mai intensă. Acest tratament ajută, de asemenea, la reducerea frizerilor și a despachetării și este perfect pentru parul uscat sau deteriorat.

Iată tot ce trebuie să știți despre tratamentul cu keratină:

Ce este tratamentul cu keratină?

Keratina este un tratament artificial care recondiționează structura părului prin înfășurarea proteinelor din bază. Tratamentul cu keratină poate fi aplicat, de obicei, peste 3 luni și poate dura până la 14 săptămâni.

Cu cât este mai strâmt tratamentul cu keratină, cu atât este mai lungă durata sa.

Cum funcționează tratamentul cu keratină?

Tratamentul cu keratină recondiționează și reconstruiește structura firului de păr oferindu-i forță, elasticitate și strălucire naturală. Pentru a aplica tratamentul cu keratină, hair stylistul va aplica produsul pe toată lungimea părului, apoi îl va întinde cu un aparat.

Tratamentul cu keratină trebuie lăsat apoi să acționeze timp de aproximativ o oră și apoi se va îndepărta cu ajutorul aburului sau a unui uscător profesional. După ce a fost complet îndepărtat, părul va avea un aspect strălucitor și durabil.

Care sunt avantajele tratamentului cu keratină?

Tratamentul cu keratină oferă numeroase beneficii. Unele dintre cele mai importante sunt următoarele:

  1. Reducerea frisului și a despachetării: Keratina oferă o protecție termică substanțială împotriva daunei cauzate de uscare și periere. O keratină bună poate face mai puțin dispărut și mai puțin dispărut și poate ajuta la reducerea despachetării și la frisări, mai ales în cazurile de păr uscat și subțire.

  2. Strălucire și sănătate: Keratina va elimina murdăria și sebumul acumulate în păr. Ea va învălui părul într-o substanță suplă și luciosă și îi va oferi sănătate și strălucire pentru mai multe săptămâni.

  3. Buclurile devin domoale: Tratamentul cu keratină va îndepărta în continuare buclele naturale, ceea ce reduce durata de îngrijire și face mai ușor de stilizat și nuanțat.

Cum alegi tratamentul cu keratină potrivit?

Există câteva lucruri de luat în considerare când alegi cel mai potrivit tratament cu keratină:

  1. Față de tipul de păr: Parul dificil și uscat poate beneficia de tratamente mai grele, iar parul gras și subțire ar trebui să opteze pentru produse mai usoare și mai delicate.

  2. Față de produsele folosite: Acordați atenție produsului keratina ales, precum și tehnologia folosită pentru aplicare. Un produs de calitate poate face o mare diferență în ceea ce privește rezultatul final.

  3. Față de hair stylist: Este cel mai important pas pentru a găsi tratamentul cu keratină potrivit. Asigurați-vă că hair stylistul are calificări și că are experiența necesară pentru a obține cele mai bune rezultate. O recenzie bună poate face o mare diferență.

Care sunt contraindicațiile tratamentului cu keratină?

Există câteva contraindicații pentru tratamentul de keratină, cum ar fi:

  1. Alergia: Verificați întotdeauna cu hair stylistul înainte de aproceda cu tratamentul de keratină, dacă suferiţi de alergii la anumiţi compuşi.

  2. Spălarea prealabilă: Folositi întotdeauna produse speciale de îngrijire la domiciliu și nu utilizați niciodată produsele nerecomandate de către hair stylist înainte sau după aplicarea tratamentului cu keratină.

  3. Activități sportive: Trebuie să așteptați până la 72 de ore după tratament pentru a vă lăsa părul expus la muncă fizică, precum înot, abdomene, etc.

Cum am menținut tratamentul cu keratină?

Pentru a obține cei mai buni rezultate din tratamentul cu keratină, urmați aceste pași:

  1. Utilizați produse de styling recomandate de către stylistul dvs.: Pentru a obține strălucirea și durabilitatea mai multor săptămâni, utilizați produsele recomandate.