In ultimii ani, microblading sprancene s-a bucurat de o popularitate in crestere in randul femeilor care vor sa isi mentina o aparitie de mare calitate, chiar si pe vreme ploioasa. Acest tratament este cunoscut si sub denumirea de “imbunatatirea sprancenelor prin tehnica parului vechi”. In trecut, acest tratament se facea prin aplicarea unei tehnici speciale si dureroase, denumita „tatuare”, care necesita anestezie locala. Cu toate acestea, cu aparitia tehnologiei de ultima ora, microbladingul sprancenelor a devenit mult mai sigur si confortabil.

Microbladingul este un tip de procedura estetica, care reprezinta o alternativa moderna la tatuarea sprancenelor, foarte populara in randul persoanelor interesate sa isi imbunatateasca aspectul general al fetei. Acest lucru se realizeaza prin introducerea unui pigment special intre firele de par ale sprancenelor. Acest tratament nu necesita anestezie locala si poate fi realizat intr-o singura sedinta, astfel incat acest proces sa nu dureze prea mult.

Ce trebuie sa stii despre Microblading Sprancene inainte de a incepe?

Microbladingul este o procedura de imbunatatire a fetei prin executarea de mici taieturi pe firele de par ale sprancenelor. Acest tratament este destul de invaziv si, inainte de a terge orice urma de indoiala, trebuie sa cunoasteti anumite informatii importante despre el.

Iata cateva dintre acestea:

  1. Procedura este potrivita pentru toata lumea:

Microbladingul este un procedeu sigur si eficient, care poate fi folosit indiferent de tipul de piele pe care il aveti. Cu toate acestea, daca aveti o piele sensibila, trebuie sa contactati un medic inainte sa va incepeti tratamentul.

  1. Nu se pot face tratamente excesive:

In cazul microbladingului, numarul de tratamente este limitat si de aceea trebuie sa va asigurati ca aveti suficient timp sa va odihniti inaintea urmatorului tratament.

  1. Rezistenta la intemperii:

Microbladingul poate rezista la schimbarile de temperatura si poate rezista temperaturilor scazute, chiar si in conditii de neregate.

  1. Vindecare rapida:

In general, unei sedinte de microblading ii poate dura aproximativ 48 de ore pentru a se vindeca. Cu toate acestea, sunt si persoane care au nevoie de mai mult de 48 de ore pentru a suporta aceasta procedura.

  1. Retinoizii pot provoca dificultati:

Anumite medicamente cum ar fi retinoizii pot afecta tratamentul. Ne straduim sa informam clientii nostri inainte sa faca acest tratament.

De ce sa alegi Microblading Sprancene?

Microbladingul sprancenelor este o procedura estetica non-invaziva care se poate face fara anestezie locala si ofera rezultate pe termen lung. Acest tratament este adesea preferat de femeile care doresc sa isi completeze, sa defineasca sau sa regenereze sprancenele lor. Iata cateva dintre avantajele oferite de acest procedeu de microblading sprancene:

• Poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect cu tipul de piele si aspectul natural al fiecarei femei;

• Se gasesc disponibile optiuni incredibile de pigmenti, astfel incat fiecare persoana sa poata alege culoarea care i se potriveste;

• Rezistent la intemperii si la temperaturi scazute;

• Poate fi aplicat pacientilor cu saruri sau alte alergii pe piele;

• Nu necesita o anestezie locala si acest tratament poate fi executat intr-o singura sedinta;

• Rezultate tipice dureaza intre 6 si 12 luni.

De retinut despre Microblading Sprancene:

Inainte de a va decide daca sa alegeti microblading sprancene pentru a imbunatati aspestul fetei, trebuie sa stiti ca exista si anumite riscuri asociate acestui tratament. Este indicat sa consultati un medic autorizat inainte sa va hotarati sa faceti acest lucru, astfel incat el sa va poata oferi o recomandare adecvata, in functie de istoricul medical si de tipul de piele.

In plus, amintiti-va ca, desi aspectul dumneavoastra se va schimba foarte mult, acest tratament pune presiune pe firele existente, ceea ce poate duce la aparitia unor reactii alergice. In mod ideal, tratamentul trebuie ajustat dupa nevoile si dorintele fiecarei persoane si trebuie sa se realizeze sub supervizia unui medic.

In concluzie, microbladingul sprancenelor poate fi un tratament eficient pentru cei care vor sa isi inverseze felul in care arata, sa scape de firele decolorate sau sa isi definigeasca sprancenele, astfel incat sa arate mai bine. Cu toate acestea, cu atat mai mult ar trebui sa se informeze in prealabil despre acest tratament, deoarece exista anumiti riscuri asociate cu aceasta procedura estetica, precum si multe alte informatii importante pe care trebuie sa le cunoasteti inainte sa incepeti tratamentul.