Oamenii se uita din ce in ce mai mult la serialele si filmele lansate anual. Indiferent daca te uiti la filme sau la seriale, se merge mai mult la ce este mai popular, sau la serialele si filmele care se aud mai des prin vorbele prietenilor si cunoscutilor. Uneori, acest lucru ne face sa ratam serialele care ar merita efectiv sa le urmarim.

Ei bine, in acest articol vom discuta despre cele mai bune seriale de care merita sa ne uitam cel putin odata in viata. Sunt seriale interesante, memorabile, unele au un conflict pasionant, unele au actiune nonstop si altele au, pur si simplu, personaje ilustre care sunt cat se poate de reale si complete.

Iata deci care sunt cele mai bune seriale pe care le putem viziona cel putin odata in viata:

1. Friends (1994-2004)

Friends este serialul cu cele mai mari ratinguri din toate timpurile. Acesta urmareste viata unei grupuri de sase adulti din New York. In centrul serialului sta dragostea, prietenia si legaturile familiei. Acesta a obtinut critici si ratinguri excepţionale, fiind creat un adevarat fenomen televiziune pe care oricine si-ar fi dorit sa-l creeze.

2. Breaking Bad (2008-2013)

Breaking Bad este un serial despre un chimist de liceu, Walter White, care se confrunta cu o maladie terminala si decide sa intre in lumea drogurilor. Aceasta poveste are, fara indoiala, toate elementele unui serial distractiv si captivant si a castigat multiple premii Emmy pentrucel mai bun serial drama.

3. The Wire (2002-2008)

The Wire este un serial drama care se invarte in jurul luptei politiei si slujbasilor pentru a anihila crima organizata din Baltimore. Serialul extinde drama mai mult decat abia e perceptibil si prezinta impactul persistent al drogurilor asupra comunitatilor din America. Cu o distributie de top si o actiune captivanta, The Wire a fost considerat unul dintre cele mai bune serialelor de televiziune ale tuturor timpurilor.

4. The Office (2005-2013)

The Office este un serial de comedie american care urmareste zilnica unei afaceri si oamenii care o fac functionala. Acesta a influentat metoda prin care primim divertismentul mai mult decat oricare alt serial. In plus, The Office nu numai ca contine actori buni, dar si unii de mare clasa.

5. Game of Thrones (2011-2019)

Cei mai multi am auzit de fenomenul global Game of Thrones. Acesta a obtinut multiple premii Screen Awards, aprimit randuri lungi de la cinematograf si a fost documentat in scrisori atat de la fanii obisionati, cat si de la cei care se uita din cauza intregului zgomot. Serialul prezinta lupta dintre diferite familii care incerca sa anihilesca sau sa se alieze pentru a deveni stapinii si in cele din urma controla tronul.

6. Stranger Things (2016 – prezent)

Stranger Things este un serial de groaza, serialul prezinta o adolescenta care se intoarce intr-un oras din Wisconsin cu o situatie ciudata si totul se invarte in jurul misterului sau. Acesta primeste aclamatii din partede critici si fanii sai aproape instant prezinta personajele captivante si actiunea.

7. The Simpsons (1989 – prezent)

The Simpsons, un alt serial de comedie care a schimbat intreaga industrie a divertismentului, se urmareste la fiecare noapte si prezinta un oras suburban care se confunda intr-o lume diferita si nebuna. Acest serial are o distributie iconica si momente care merita sa fie vazut cel putin odata.

8. The Big Bang Theory (2007-2019)

The Big Bang Theory este si unul din serialele cele mai urmarite din toate timpurile. Acesta prezinta o gama variata de personaje si intamplari bazate pe niste lucrari stiintifice complcate. Serialul ne aduce in fata provocari interesante si realiste si reprezinta modul de viata al fiecaruia dintre personajele sale.

9.Seinfeld (1989-1998)

Seinfeld a fost unul dintre primele seriale de comedie care a marcat revolutia serialelor in ultimii ani. Serialul prezinta viata unui om obisnuit care se uita, rade si gandeste despre lucruri minore. In plus, distribuirea sa a obtinut faima si a generat nenumarate fraze si citate in memorabilul serial.

10. Sherlock (2010-prezent)

Sherlock este unul dintre cele mai bune remake-uri ale Grandului Detective Sherlock Holmes. Acesta prezinta o lume diferita si interesanta in care Holmes trebuie sa se adapteze schimbarilor. Acest serial este captivant, are multe mistere si are un conflict interesant ce ii face pe cei care il urmaresc, sa vrea sa mai vada ce se intampla.

Acestea fiind spuse, aceste seriale sunt interesante si ofera o lume completa si memorabila. Ar trebui sa fie obligatoriu sa urmaresti cel putin odata aceste seriale in viata ta. Pe langa acestea mai sunt si altele pe care le poti urmari daca vrei sa vezi seriale bune care sa merite sa le vizionezi cel putin odata in viata.