În sezonul sau de sărbători magice, mulți dintre noi ne vor asuma o mulțime de filme. Una dintre cele mai preferate tematici este comedia de Crăciun. Există o mulțime de filme disponibile pentru a vă ajuta să intrați în spiritul sărbătorilor. Mai jos este o listă a celor mai bune filme de comedie de Craciun pe care le puteți viziona.

1. Un Crăciun Gremlins

Unul dintre cele mai bune filme de comedie de Crăciun este “Un Crăciun Gremlins”. Este cea mai ideală alegere de petrecere de petrecere în familia dvs. Acest film vorbește despre misteriosul fel de a obține un gremlin ca cadou de Crăciun. Acest lucru se schimbă rapid într-o situație mai puțin ideală atunci când gremlinii încep să crească în număr și să lase o cale de distrugere în urma lor. Acestea sunt câteva filme bune de Crăciun în care divertismentul bate prin bucăți sentimentele triste.

2. Domnul Magoo’s Christmas Carol

O altă comedie de Crăciun foarte amuzantă este Domnul Magoo’s Christmas Carol. Această adaptare modernă a poveștii clasice de Crăciun, Dicken’s “Christmas Carol”, îi vede pe Domnul Magoo și pe cei din orașul său trecând prin o călătorie în lumea lui Ebenezer Scrooge. Această poveste plină de umor și iubire vă va hrăni și inimile și râsul celor din casa ta.

3. Nu a fost niciodata un Crăciun mai murdar

Un alt exemplu bun al unei comedii de Craciun este “Nu a fost niciodata un Craciun mai murdar”. Acest film ne aduce înapoi în timpul anului 1978 și urmărește aventurile a doi persoane care urmăresc un furt de bijuterii de Crăciun. Acest film captează momentele amuzante și bizarre ale unei călătorii pe care personajele o iau totul pentru a prinde hotul. Este o modalitate minunată de a se bucura de cele mai frumoase și amuzante momente ale Crăciunului.

4. Miracle on 34th Street

Un alt film de Crăciun care nu trebuie uitat este Miracle on 34th Street, care prezintă aventurile lui Santa Claus în centrul comercial al magazinului Macy. Acest film pozitiv și optimist le va da tuturor familiilor mesajul că magia Crăciunului poate fi simțită de toți.

5. Echipa Grinch

“Echipa Grinch” este probabil unul dintre cele mai bune filme de comedie de Crăciun. Ben Stiller și Jim Carrey joacă rolurile principale și iau parte la o întrecere amuzantă pentru a se asigura că Grinch nu distruge Crăciunul Whoville-ului. Acest film este distractiv, plin de umor și poate fi privit de toată familia.

6. Vacanța de Craciun pe plajă

În cazul în care sunteți în căutarea unei comedii de Crăciun în care să participați împreună cu întreaga familie, atunci “Vacanța de Crăciun pe plajă” ar trebui să fie pe listă. Acest film urmărește aventurile unei familii în care toate persoanele se află într-o călătorie de Crăciun pe plajă, în speranța de a se bucura de unele amintiri frumoase împreună. Acest film vă va face să râdeți și să vă faceți complicată în același timp.

7. Ed, Edd n Eddy’s Jingle Jingle Jangle

Ed, Edd n Eddy’s Jingle Jingle Jangle este un film TV animat de Crăciun și urmărește aventurile comică ale celor trei personalități ale aceluiași nume în jurul sărbătorilor. Acest film se concentrează pe magia Crăciunului și vă va face să vă souiri în întreaga familie.

8. The Princess Switch

O altă alegere distractivă este “The Princess Switch”, care este o poveste modernă de comedie, una care prezintă o femeie care ia pe drăguța viață de a fi regina unui alt regat și a se îndrăgosti. Acest film vă va duce într-o lume romantică și magice și vă va prezenta o mulțime de aventuri emoționante.

9. Vrăjitorul din Oz The Great and Powerful

Ultimul film de comedie de Crăciun pe care l-am menționat se numește “Vrăjitorul din Oz The Great and Powerful”. Acest film urmărește aventurile lui Oz în încercarea sa de a descoperi cine este adevăratul lui destin. Acest film introdus pentru sărbători va asigura încă o dată faptul că poate exista magie adevărată în timp ce comedia vă va menține mult timp râsul.

Sperăm că această listă de filme de comedie de Crăciun a fost de ajutor pentru a vă ajuta să decideți ce filme să vizionați în acest sezon de lux. Fiecare dintre aceste filme oferă ceva diferit și vor asigura o mulțime de râsuri.