Ce poate fi mai linistitor decat un mesaj de noapte buna, care sa aduca odihna si somn dupa o lunga zi? Acestea sunt cuvinte simple, dar aduc multe sentimente pline de iubire, intelegere si, mai presus de toate, grija si protectie. Iata cateva idei despre ce sa includeti intr-un mesaj de noapte buna si somn usor.

Cum sa scrii un mesaj de noapte buna?

Scrierea unui mesaj de noapte buna este un act de iubire. El poate fi destinat familiei tale, prietenilor sau iubitului. Iata cateva idei ce sa includeti pentru a o transforma intr-unul deosebit de special.

 1. Apreciati-I:

Oricine ar fi persoana pentru care spuneti “Noapte buna!”, arata-I ca ii apreciati indeplinirea propriei lor misiuni. Reactiile si sentimentele ei vor fi afectate chiar si prin lucruri mici si comportamentul vostru. Deci aratati-I ca ii apreciati indeplinirea misiunii.

 1. Dati semne de recunostinta:

Un mesaj de noapte buna poate include si cuvintele de recunostinta si de dragoste pentru eforturile depuse si pentru persoana in sine.

 1. Expresia sentimentelor:

Foloseste-ti cuvantul pentru a exprima sentimentele tale si a-i arata cat de mult il iubesti si cat de mult iti doresti bunastarea acestuia.

 1. Daca este necesar, cere iertare:

Uneori poti sa greseai sau sa-ti faci griji si sa iti doresti sa ii spui ca iti pare rau. Incurajarea unei reconcilieri adanci poate fi ceea ce trebuie pentru a imbunatati relatia voastra.

 1. Fii optimist si sperantos:

Un mesaj de noapte buna poate sa-i ofere cuiva speranta si motivatie pentru ziua care va urma. Asigura-i-l ca totul va fi in ordine si ca va fi uimit sa-si reaminteasca cum simtea inainte de a se culca.

 1. Includeti un verset sau propozitie din Biblie:
  „Nimeni nu poate sa isi dea singur pacea si odihna, doar prin credinta in Domnul vei gasi odihna sufleteasca” (Isaia 26:3)

 2. Utilizati citate inspirationale:

Fiecare noapte buna se poate transforma intr-o experienta cu adevarat speciala prin introducerea unui citat inspirant sau a unui gand motivant.

„Dormiti bine, visati mult si niciodata nu va pierdeti speranta”

 1. Adaugati un sentiment de conexiune si echilibru:

Inlocuiti aceasta fraza obisnuita cu ceva ce aduna acele sentimente de conexiune si echilibru care sunt atat de importante.

„Tinteste catre aceea pace si compasiune ce au inceput sa se contureze pentru noaptea de somn ce asteapta sa vina”

 1. Oferiti un cuvant de mangaiere:

O mana de mangaiere si protectie asupra aceleia cu care vorbesti, poate sa-l faca sa se simta mai iubit si suportat.

„Noapte buna, somn usor si acoperire calduroasa din iubire si protectie”

 1. Incheie cu dragoste:

Incheiatura este cea mai importanta parte a mesajului de noapte buna. Acesta este un mod sigur de a-I transmite ca il iubesti si ca iti doresti cele mai bune lucruri pentru el.

„Roaga-te pentru noi in cer, indiferent unde ne gasim acum, sa avem pace si liniște pentru a ne odihni noaptea si sa ne revedem a doua zi cu inima deschisa si iubirea mai mare ca oricand”

Un mesaj de noapte buna si somn usor poate fi atat de usor, dar este cu adevarat profund si poate aduce momente unice si mai speciale persoanei pentru care este destinat. El poate fi sincer si personal. Cu cat va fi mai sincer si cu atat va fi mai special. Acesta este un cadou unic si o forma de recunostinta, iubire si oportunitate de a se reconecta cu ceilalti.

Asteapta-ti cu caldura acele mesaje. Acestea sunt sentimentele ce vor da nastere sentimentelor de beznadejde si cufundarii in liniste si liniște.